Spajanje PC-a i LCD

poruka: 5
|
čitano: 2.773
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Spajanje PC-a i LCD

pozdrav,danas sam kupio LCD TV,točnije LG 42LK450...naravno uz njega sam kupio i HDMI kabel,spojio PC sa TV-om i na TV-u mi se pojavi samo slika od desktopa i strelica od miša,nema niti ikonica niti starta dok npr.zvuka ima kada pustim pjesmu s Youtube-a...

mislim da nije do HDMI-a pošto mi je s njim spojen OPTI TV reciver i sve radi savršeno...

imam ATI RADEON HD 4650 grafičku karticu,pa ako netko zna(i ako treba nešto riktati prije samog spajanja) molio bih da mi kaže šta trebam napravit...hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Spajanje PC-a i LCD
danny93 kaže...

pozdrav,danas sam kupio LCD TV,točnije LG 42LK450...naravno uz njega sam kupio i HDMI kabel,spojio PC sa TV-om i na TV-u mi se pojavi samo slika od desktopa i strelica od miša,nema niti ikonica niti starta dok npr.zvuka ima kada pustim pjesmu s Youtube-a...

mislim da nije do HDMI-a pošto mi je s njim spojen OPTI TV reciver i sve radi savršeno...

imam ATI RADEON HD 4650 grafičku karticu,pa ako netko zna(i ako treba nešto riktati prije samog spajanja) molio bih da mi kaže šta trebam napravit...hvala :)

Malo pogledaj opcije u Catalyst Control Centru.

Moraš duplicirati sliku ( Duplicate ) ili odabrati samo TV kao primarni zaslon.

Pogledaj i pod desni klik - Personalize - Desktop pa odaberi samo TV.

Nadam se da ćeš uspjet sredit to ,

LP

13 godina
neaktivan
Spajanje PC-a i LCD

sredio sam...eto za nekog kome bude ubuduće trebalo...

desni klik na desktop -> screen resolution -> desni klik na display -> odaberi LCD TV -> označi kvačicu na "make this my main screen"

{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Spajanje PC-a i LCD

evo i prvog problema,uredno spojio komp i TV preko HDMI-a,igrao PES,gledao film i sve bilo u redu...odkopčam HDMI i stavim ga natrag u OPTI TV reciver i sad više uopće nema zvuka na TV-u {#}

zna netko u čemu bi mogao bit problem ?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Spajanje PC-a i LCD
danny93 kaže...

evo i prvog problema,uredno spojio komp i TV preko HDMI-a,igrao PES,gledao film i sve bilo u redu...odkopčam HDMI i stavim ga natrag u OPTI TV reciver i sad više uopće nema zvuka na TV-u {#}

zna netko u čemu bi mogao bit problem ?

Prvi put si HDMI kabel spojio drito u TV je li ?

Mogući problem je da ne smiješ kopčati HDMI kabel u receiver, nego direktno u LCD TV

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice