pozdrav,danas sam kupio LCD TV,točnije LG 42LK450...naravno uz njega sam kupio i HDMI kabel,spojio PC sa TV-om i na TV-u mi se pojavi samo slika od desktopa i strelica od miša,nema niti ikonica niti starta dok npr.zvuka ima kada pustim pjesmu s Youtube-a...
mislim da nije do HDMI-a pošto mi je s njim spojen OPTI TV reciver i sve radi savršeno...
imam ATI RADEON HD 4650 grafičku karticu,pa ako netko zna(i ako treba nešto riktati prije samog spajanja) molio bih da mi kaže šta trebam napravit...hvala :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav,danas sam kupio LCD TV,točnije LG 42LK450...naravno uz njega sam kupio i HDMI kabel,spojio PC sa TV-om i na TV-u mi se pojavi samo slika od desktopa i strelica od miša,nema niti ikonica niti starta dok npr.zvuka ima kada pustim pjesmu s Youtube-a...
mislim da nije do HDMI-a pošto mi je s njim spojen OPTI TV reciver i sve radi savršeno...
imam ATI RADEON HD 4650 grafičku karticu,pa ako netko zna(i ako treba nešto riktati prije samog spajanja) molio bih da mi kaže šta trebam napravit...hvala :)
Malo pogledaj opcije u Catalyst Control Centru.
Moraš duplicirati sliku ( Duplicate ) ili odabrati samo TV kao primarni zaslon.
Pogledaj i pod desni klik - Personalize - Desktop pa odaberi samo TV.
Nadam se da ćeš uspjet sredit to ,
LP
sredio sam...eto za nekog kome bude ubuduće trebalo...
desni klik na desktop -> screen resolution -> desni klik na display -> odaberi LCD TV -> označi kvačicu na "make this my main screen"
evo i prvog problema,uredno spojio komp i TV preko HDMI-a,igrao PES,gledao film i sve bilo u redu...odkopčam HDMI i stavim ga natrag u OPTI TV reciver i sad više uopće nema zvuka na TV-u
zna netko u čemu bi mogao bit problem ?
evo i prvog problema,uredno spojio komp i TV preko HDMI-a,igrao PES,gledao film i sve bilo u redu...odkopčam HDMI i stavim ga natrag u OPTI TV reciver i sad više uopće nema zvuka na TV-u
zna netko u čemu bi mogao bit problem ?
Prvi put si HDMI kabel spojio drito u TV je li ?
Mogući problem je da ne smiješ kopčati HDMI kabel u receiver, nego direktno u LCD TV