Spajanje max tv hdmi kablom- problem.

poruka: 6
|
čitano: 8.830
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav. imam quadro 40ad50. Znaci, ja spojim  tv i max tv hdmi kablom, ali neznam kako namjestiti da mi max tv ide preko tog kabla. Skart mi automatski prepoznaje ali hdmi ne, pa ako neko zna kak da se to namjesti u postavkama bio bi mu zahvalan.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 13:57 (mArKo17).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

???

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

source(izvor) i namjestiš na hdmi

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Spajanje max tv hdmi kablom- problem.
kivic15 kaže...

source(izvor) i namjestiš na hdmi

hvala

17 godina
neaktivan
mArKo17 kaže...

Pozdrav. imam quadro 40ad50. Znaci, ja spojim  tv i max tv hdmi kablom, ali neznam kako namjestiti da mi max tv ide preko tog kabla. Skart mi automatski prepoznaje ali hdmi ne, pa ako neko zna kak da se to namjesti u postavkama bio bi mu zahvalan.

Ja imam problem da mi Toshipa LCD tv ne prepozna automatski onaj crni maxTV box kad ga spajam preko hdmi.

Često se dogodi da kad odaberem HDMI port na kojem je, piše nema signala, pa moram ugasiti tv pa uplaiti i onda radi dok ne upalim ps4 onda mi automatski prebaci na drugi HDMI ulaz, kad ugasim PS4 i prebacim na HDMI na kojem je maxTV neki puta radi neki puta ne (nasumično je), ak ne radi gasim tv i kad upalim onda radi.

Dali netko zna u čemu bi mogao biti problem.

PS4 i ostali uređaji koje spajam preko HDMI nema nikakvih problema. Također kad maxTv box spojim preko scarta sve radi kak treba.

16 godina

neki (većina) uređaja šalju 'signal' .. npr paljenjem automatski prebace tv na svoj kanal-kabel.. neki TV nema taj detect.. (baš isključena kanal-ulaz)..

možda promijeniti ulaz ako imaš više 1-2..3-4..

edit: .. neki uređaji taj signal mogu upaliti/ugasiti u postavkama, provjeri..

drugi način, koji ovisi o uređajima koji se spajaju, ako imaju ulazni-prolazni, spojiti lančano (tako se spajao VHS i Sat npr..)..

treći, nabaviti neki video/hdmi switch-ulaz (više u jedan prema TVu) i tako na tvu imati stalno jedna aktivan ulaz, dok bi taj switch obavljao izbor..

ili, nastaviš kao do sad :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2017 12:09 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice