Sony ili Philips?? zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 6.393
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Sony ili Philips??

U planu imam kupiti lcd tv. Taj tv bi prikopčao na komp i služio bi za surfanje i gledanje filmova,eventualno bi se zaigrao Assassins creed ili tako nešto,onako dok se leži u krevetu. {#} Inače za igranje imam drugi komp,tako da mi nije primarno da se može igrat na tom tv-u,ako može onda super,ako ne isto dobro. Dijagonala ekrana bi trebala biti od 94 cm do 102 cm,a buđet mi nije prevelik,max 3000 kn. Meni su za oko zapeli Sony 102cm i Philips 94 cm . Zanima me koji se više isplati kupiti? I isto tako mi  možete preporučiti i neki treći Tv da je u tom rangu cijene. Hvala. 

www.fotoprizma.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony ili Philips??

Sony/Philips lose, Samsung/LG dobro! Zasto? Zato sto je to jednostavno tako.

2 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Sony ili Philips??
Sint1 kaže...

Super,baš si mi puno pomogao. Barem si onda mogao preporučit neki Samsung ili Lg. 

www.fotoprizma.com
12 godina
neaktivan
Uzmi philips. Imam jedan odlican je i puno bolji od lg-a najbolje ti je usporedit oba u ducanu pa vidi sam sto ti bolje odgovara
15 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Pricas gluposti...

Sony je lose, zato jer ne radi nista svoje, kupuje dijelove i samo slaze uredaje.

Philips, koristi posebno u visim serijama (7-8-9) najbolje matrice (LG display (IPS) i Sharp (UV2a)). i ima medju najboljim elektroniku. I njegova serija 8/9 zadnjih 4-5 godina redovito pobjeduje na EISA

a i kad vidis kako je ugodno gledati televiziju sa onim LED-icama sta svijetle obzirom na boje na ekranu, puno manje umara oci

LG - ima dobre/lose modele

Samsung - ovisi o matricama,

Panasonic - najbolje Plasme, ali mislim da su odustali od daljnje prozvodnje.

Ili skraceno

ako kupujes do 3-4000kn skoro svejedno sta uzmes, sve je to tu negdje, ako ides preko toga, gledaj sharp/philips/samsung, ovisno o opremi, koje codece podrzava, usb compatible, veza na net....

I jos pozitivno kod philipsa, da ono sto je recimo bilo standard u seriji 9 slijedece godine dboje serija 8, odnosno iz serije 8 u seriju 7.

I ako se ne varam, imao kao i kod "profesionall" linije PC monitora nulti prag tolerancije na dead pixele!

I ovo jedan od najboljih foruma za informacije o modelima, ugradenim matricama, cesto postaju serviseri sa Insider informacijama

http://www.avforums.com/forums/

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 19:54 (Zmalamuth).
13 godina
neaktivan
TriP kaže...

U planu imam kupiti lcd tv. Taj tv bi prikopčao na komp i služio bi za surfanje i gledanje filmova,eventualno bi se zaigrao Assassins creed ili tako nešto,onako dok se leži u krevetu. {#} Inače za igranje imam drugi komp,tako da mi nije primarno da se može igrat na tom tv-u,ako može onda super,ako ne isto dobro. Dijagonala ekrana bi trebala biti od 94 cm do 102 cm,a buđet mi nije prevelik,max 3000 kn. Meni su za oko zapeli Sony 102cm i Philips 94 cm . Zanima me koji se više isplati kupiti? I isto tako mi  možete preporučiti i neki treći Tv da je u tom rangu cijene. Hvala. 

Uzmeš model , upišeš ga u google i dodaj REVIEW u search, thats about it.Mani se savjeta fanboysa.

17 godina
Sony ili Philips??

Iz mog iskustva. Citam tehnicke karakteristike 5-6 tv-a razlicitih proizvodaca, skuzim da ih se ne moze usporediti jer svatko ima neku svoju verziju prikazivanja podataka, citam rewiev na internetu svatko svoju pricu prica, odem u ducam gledam sliku na 3 tv-a iste dijagonale istog proizvodaca razlicitih cijena, slika mi je najbolja na najjeftinijem (WTF). Ja nisam pronasao nacin realne uporedbe bilo koja 2 tv-a, bilo kojih proizvodaca, a kamo li 5-6 modela, pa da kazem eeeeeee ova je nabolja. Ja preporucam LG i Samsung jer na njima barem mozes gledati filmove preko USB-a (na vecini modela) i jer imaju brz software u usporedbi sa ponajprije Philipsom koji me sokirao svojim katastrofalno sporim softwareom i to model od 6000kn koji naravno nije mogao prikazivati usb filmove i ima je dosta losiju sliku od LG-a istog cijenovnog ranga.

U biti jedini nacin realne uporedbe bi bio da doma poslazes x broj tv-a koji te zanimaju i pustis nekakvi blu-ray demo i onda nakon par dana testiranja odlucis koji ti najvise odgovara. Ovo sve ostalo se svodi na meni je ova super, meni je ona super, ova ima ovu matricu, ova onu i slusanje potpuno subjektivnih dojmova.

0 0 hvala 0
17 godina

Sony od 2500 soma je los.

Sony top model HX850, pa cak i HX750 su fantasticni modeli.

HX850 je uz Samsung ES8000 najbolji LCD prosle godine. Apsolutno fantastican TV.

Da, u rangu od nekih 3-4 soma bi Philips i LG bili bolji. Ili Samsung plazmica.

Ali generalizacija kao takva je nemoguca i apsolutno netocna.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice