Sony ili LG

poruka: 4
|
čitano: 5.564
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Sony ili LG

Pozdrav svima,

znam da svaka druga tema zvuči kao moja, ali nakon dva dana kopanja po forumu, iščitanih gro recenzija, te pitanja upućenih stručnjacima i ''stručnjacima'', glava mi je kao košnica i još sam u većoj dilemi...

Naime, imam priliku za cca 2500 kuna uzeti jedan od ova dva televizora: Sony Bravia KDL 32 BX400, te LG 32 LD 465.

Korišteni bi bili 80% za gledanje B-neta, dakle standardnih programa u ne-HD rezoluciji, a ostatak za pokretanje Blu-Raya preko PS3 ili USB-om .mkv filmova u 720 ili 1080 rezoluciji.

Udaljenost gledanja - kakvih 2,5-3,5 m, ne prejako osvijetljena prostorija.

Čuo sam da se ti Sonyji proizvode u Češkoj, da imaju Bravia2 engine koji je drek, za LG-ja da ne valja kontrast, ovo ili ono... Ne trebaju nama full HD televizori, bolje je HD Ready, itd, itd...

Uglavnom, puno baba-kilavo dijete!

Ukoliko imate još kakav savjet - predložite, biti ću zahvalan!

Ali cijena bi trebala ostati do 3500 kn, moram uzeti telku, a imam i dosta drugih troškova., tako da je to gornja granica.

Svim znalcima unaprijed hvala!

M.

Prodajem zjake...povoljno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Sony ili LG

Čitam dalje, i preporučuju se Panasonicove plazme za cca 3500 kn, modeli P37C2e i P37X20E...

Možda jedna od njih?

Itko?

Prodajem zjake...povoljno!
17 godina
neaktivan
RE: Sony ili LG

Najtoplije preproručujem LG LD 465 modele. Ja sam prije tjedan dana kupio 32" LD 465 i jako sam zadovoljan kako slikom, tako i mogućnostima čitanja filmova sa vanjskog HDD-a spojenog USB kablom na TV. Čak je i zvuk solidan (samo da su još malo jači basovi). Teletext je preko cijelog ekrana. Sve u svemu za te novce (3150,oo kn u Konikomu) nisam mogao naći bolji TV, bar ne u Osijeku.

16 godina
neaktivan
Sony ili LG

lg bolji je!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice