Kupio sam kao poklon LCD 82 cm Quadro LCD-32SG40 i slika je puno lošija nego na Quadrovom ulaznom modelu od 82cm kojeg sam kupio prije jedno 5 godina i kojeg još uvijek koristim. Nema logike, na starijem modelu je slika izvrsna, a na ovom novom su boje kao pastelne, ljudi izgledaju kao da su iz crtića. I slika se malo trza, zastajkuje, kao da ne stigne sve prikazati. Slika je lošija kad se prebaci na neki kanal, a kasnije se malo popravi ali je i dalje pastelna.
Na obadva TV-a je spojena ista kabelska, isti tip scart kabela, sve isto samo su u dva različita stana. Možda neki problem sa strujom, s naponom ili nešto. Nije stvar u postavkama slike ni na TV-u ni na kabelskoj, sve sam isprobao, a i na DVD-u je slika loša. Bude malo bolja kad se odabere 4:3 ali nisam ga zato kupio, a na starijem Quadru je slika kristalno čista i preko punog ekrana.
Ima li netko isti televizor i kakva mu je slika?
Da prihvatim da ne valja sami model i pokrijem se ušima, ili po vama koji znate više o ovome nešto nije u redu s TV-om?
Može se dogoditi da netko kupi isti ovaj 32SG40 i da mu slika bude bolja, meni loša, nekome srednja...je li tako? I je li to razlog za reklamaciju?