Quadro LCD problemi sa slikom

poruka: 3
|
čitano: 5.617
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kupio sam kao poklon LCD 82 cm Quadro LCD-32SG40 i slika je puno lošija nego na Quadrovom ulaznom modelu od 82cm kojeg sam kupio prije jedno 5 godina i kojeg još uvijek koristim. Nema logike, na starijem modelu je slika izvrsna, a na ovom novom su boje kao pastelne, ljudi izgledaju kao da su iz crtića. I slika se malo trza, zastajkuje, kao da ne stigne sve prikazati. Slika je lošija kad se prebaci na neki kanal, a kasnije se malo popravi ali je i dalje pastelna.

Na obadva TV-a je spojena ista kabelska, isti tip scart kabela, sve isto samo su u dva različita stana. Možda neki problem sa strujom, s naponom ili nešto. Nije stvar u postavkama slike ni na TV-u ni na kabelskoj, sve sam isprobao, a i na DVD-u je slika loša. Bude malo bolja kad se odabere 4:3 ali nisam ga zato kupio, a na starijem Quadru je slika kristalno čista i preko punog ekrana.

Ima li netko isti televizor i kakva mu je slika?

Da prihvatim da ne valja sami model i pokrijem se ušima, ili po vama koji znate više o ovome nešto nije u redu s TV-om?

Može se dogoditi da netko kupi isti ovaj 32SG40 i da mu slika bude bolja, meni loša, nekome srednja...je li tako? I je li to razlog za reklamaciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Kvadro je takav TV, jedan valja, drugi ne pa onda opet valja pa ne...

nosi na reklamaciju iako ne znam šta bi mogli napraviti osim zamijeniti, ali odmah probaj i taj drugi jer i on može bit neispravan.

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Quadro LCD problemi sa slikom

Hvala, pogurao si me u pravom smjeru.

Zamijenio sam ga za malo skuplji LED-32SH40 jer ovih više nisu imali. Slika je savršena. Za 1700 kn vjerojatno best buy u kategoriji 32" HD Ready. Stakleno postolje, tanki okvir s efektom. Ako naletiš na dobar, stvarno vrijedi. Treba isprobati prije kupnje baš taj konkretni uređaj kojeg dobivaš u kutiji.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice