QUADRO 32VN40 - hdmi

poruka: 9
|
čitano: 13.640
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
QUADRO 32VN40 - hdmi

Kupio sam quadro 32vn40, tv je odlican, ima svašta, uglavnom sam prezadovoljan, ALI

problem je jedan jedini, iako sam probao 3 razlicita i skupa hdmi kabla, pokusavsi spojiti quadro dvd player HDMI to HDMI na quadro, i prateci uputu da click SOURCE - HDMI 2 outpot, pokusao sam i HDMI1,2,3, output ali nista ne daje niti sliku niti zvuk i dalje pise HDMI NO SIGNAL

Molim za savjet,pomoc,hvala.

GAMER
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
QUADRO 32VN40 - hdmi

EDIT

Problem rijesen.

Rijesenje

Iskljuciti HDMI - HDMI

Ukljuciti RGB - RGB 

Uci u postavke DVD-a (u ovom slucaju 968 DVD Quadro)

Staviti OFF na automatic scar

Staviti ON na HDMI output

Iskljuciti RGB

Ukljuciti HDMI u HDMI port 2 na Quadro 32VN40

Kliknuti na daljinskom SOURCE

Izabrati HDMI 2 output

Video savrsen

Eto, ako netko u buducnosti zatreba pomoc ovdje je detaljan opis:)

GAMER
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
QUADRO 32VN40 - hdmi

Sad nakon vise od mj dana koristenja moues li napisati nesto vise o njemu? Jesi li i dalje zadovoljan? Jesi gejmao sto na njemu? Trazim i ja nekakav 32" tv da zamjenim 23" monitor, prvenstveno za PS3/PS4 i PC. Pa akp je stvarno takp dobar pa da ne trosim novce na razvikane marke :)

Moj PC  
0 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: QUADRO 32VN40 - hdmi
crocro23 kaže...

EDIT

Problem rijesen.

Rijesenje

Iskljuciti HDMI - HDMI

Ukljuciti RGB - RGB 

Iskljuciti RGB

Izabrati HDMI 2 output

Video savrsen

da si pročitao upute za DVD ovo nebi pitao - ali naši ljudi vole alarmirat sve i svakoga a da knjigu uređaja ni ne pogledaju...

15 godina
zlatkor kaže...
crocro23 kaže...

EDIT

Problem rijesen.

Rijesenje

Iskljuciti HDMI - HDMI

Ukljuciti RGB - RGB 

Iskljuciti RGB

Izabrati HDMI 2 output

Video savrsen

da si pročitao upute za DVD ovo nebi pitao - ali naši ljudi vole alarmirat sve i svakoga a da knjigu uređaja ni ne pogledaju...

Poštedi me,

U uputama nema objesnjenja za ovo, procitao sam ih kao sto procitam sve slicno. Ovo nisam nigdje nasao nego sam skuzio sam i mislim jedini i opisao problem i rijesenje. Ti bi kao imao rjesenje za ovo ? LOL

GAMER
15 godina
miner kaže...

Sad nakon vise od mj dana koristenja moues li napisati nesto vise o njemu? Jesi li i dalje zadovoljan? Jesi gejmao sto na njemu? Trazim i ja nekakav 32" tv da zamjenim 23" monitor, prvenstveno za PS3/PS4 i PC. Pa akp je stvarno takp dobar pa da ne trosim novce na razvikane marke :)

Najbolji tv do 2500kn

Frendovi imaju Samsunge, Philipsa, ali oni nisu multimedijski ovom tv-u do koljena ako se radi do nekih 2500kn

TV od 1700kn koji vrti SVAKI file koji postoji od HDSLR fileova, MKV, AVI,MP4,MPG1,2 i ostalih, audio je odlican. 

igrao sam na njemu XBOX 360 povezan HDMI kablom, slika je vrhunska, i ljudi koji doma imaju skuplje lcd tv-e su se divili kvaliteti prikaza tog 'jeftinog' led tv-a.

Quadro je 9/10 a gledajuci cijenu, cista 10-ka.

GAMER
12 godina
neaktivan
QUADRO 32VN40 - hdmi

I kakav je Quadro kao tv, zelim kupiti nesto da gledam, iskljucivo znaci za gledanje i to hd kanale sat. sport najvise, Smart opcija me bas i ne zanima...

Naltih i na ove Grundig tv, ne znam kakvi su ali ono sto je genijalno je, da imaju DVB-S i izgleda da im nista ne nedostaje, sve moguce opcije su ON{#}

http://www.elipso.hr/audio__video/tv/GRUNDIG-32VLE5322BG/

http://www.elipso.hr/audio__video/tv/GRUNDIG-40VLE5322BG/

sto kazete?

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 0:02 (dr-reuf-ramon).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
QUADRO 32VN40 - hdmi

bok svima, imam jedno pitanje u vezi quadro tv-a, naime imam quadro led tv 32AD40 i poredao sam programe po željenom redu te sam u izborniku stisnuo "lcn" --islkjuči , medutim kad ja televiziju iskljucim programi mi se opet vrate na staro odnosno kako hvatam slovence oni su mi ispred nasih hrvatskih programa te moram svaki put kad ukljucim tv, otici u postavke i pritisnuti "lcn"--iskljuci..pa ako neko zna kako napraviti da ne moram svaki put to raditi bio bih zahvalan..

0 0 hvala 0
14 godina
QUADRO 32VN40 - hdmi

Pozz ekipa,dobavio sam si danas 32AD40 za 100kn samo sam led panele izmjenio i sve radi,no imam problem,slika mi je nekako "mutna" nije dovoljno izoštrena,spojeno je HDMI-em na PC i slova su nekako čudno mutna,nativna je rezolucija koju je pc sam postavio(1366x768),koju god rezoluciju stavio isti slučaj,u postavkama na samom tv-u mi je oštrina zaključana,pa me zanima dali tko ima takav model tv-a a da je uspio sliku srediti?

EDIT
Kad usporedim sliku s mojim starim 42LG5000 tv-om slika je nebo i zemlja razlika,daleko oštrija i lijepša mi je slika na LG-u nego na tom Quadru.

EDIT2

Sad sam na lg-u se igrao s rezolucijama koje nisu nativne za njega i uspio sam na rezoluciji 2556x1440 dobiti identično lošu sliku kao na quadro-u.

Pokušavao sam i u radeon settings-u gpu kalibraciju hdmi kalibraciju i sve te điđa miđe čačkat i uvijek isti slučaj :/ 

Vršim usluge: SMD, BGA, Rework / Reball / Reflow / IC repair: laptop MBO/PCB ; mobiteli MBO/PCB evilmage007@gmail.com 099 324 13 22
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.10.2017 20:58 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice