Znači kupljen je novi LCD i odmah problem, pali se sam od sebe!
Probavao sam po postavkama da nađem neku opciju za isključivanje ali ne nalazim ništa.
Molim pomoć, hvala!
Probavao sam po postavkama da nađem neku opciju za isključivanje ali ne nalazim ništa.
Molim pomoć, hvala!
Koji tocno LG lcd?
Molim pomoć, hvala!
Koji model . Nemamo staklenu kuglu
Zamjenjen je za novi
Da sada ne otvaram novu temu, LCD je LG 32LK330 i problem je kada gledam imam osjećaj da se svjetlina slike stalno mijenja,
kao da u nekim scenama potamni pa opet posvijetli i tako stalno.
Dali je to neka opcija uključena ili se samo zavaravam?
Da sada ne otvaram novu temu, LCD je LG 32LK330 i problem je kada gledam imam osjećaj da se svjetlina slike stalno mijenja,
Koji ti je izvor gledanja? To se desava kada gledas filmove sa titlovima ili uvijek? Prelazi su nagli?
AOC ima profil "Dynamic" - podešava svjetlinu s obzirom na boju pozadine.
Beskorisno za filmove - korisno za rad sa nekim programima tipa Photoshop itd.
Pogledaj si dali ti je takvo nešto uključeno.
Koji ti je izvor gledanja? To se desava kada gledas filmove sa titlovima ili uvijek? Prelazi su nagli?
Kada gledam npr. HTV jedva se vidi promjena svjetline ali kada gledam DIVX-e preko USB-a onda se javlja konstantno, pogotovo prelaz između tamne boje i svijetle, tada se najviše vidi. Ne, prijelazi nisu nagli...
Kada gledam npr. HTV jedva se vidi promjena svjetline ali kada gledam DIVX-e preko USB-a onda se javlja konstantno, pogotovo prelaz između tamne boje i svijetle, tada se najviše vidi. Ne, prijelazi nisu nagli...
Senzor svetline moze prouzrociti ovakve "anomalije" ili kod LG-a mislim da je u pitanju opcija za ustedu energije.