Planiram da kupim novi tv i interesira me koju vrstu ekrana mi preporucujete LCD,LED ili PLAZMA? Tv osim za gledanja programa sluzi i kao prikljucak za konzolu za igranje igara sony3 ili x-box pa je i tu vazan kvalitet slike koja su vasa iskustva i sta je najbolje za kupiti??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovisno koliko si novaca spreman uloziti u novi tv
Prvo reci kolika mozes novci dati a onda cemo ti preporuciti
Pa nemam novca za razbacivalje uvijek kupujem bestbay iz ponude ali me interesira koja tehnologija ekrana ce da zadovolji moje potrebe evo naprimjer za oko 6000kn..
Neznam od kuda si ali ako imaš prilike otići do elipsa u zag.areni imaju prošlogodišnji Panasonic G 20 za nekih 5400,a usput pogledaj kako program izgleda na plazmi a kako na LED-u i neče ti trebati puno da doneseš odluku.
nemas sto razmisljati kako bi se reklo, uzmi si panasonic 42g30, on je sada tocno 6000kn te 5 godina garancije. Bolji tv za te novce neces dobiti :D
Točno tako kako je kolega naveo nema bolje za 6000 od Panasonicove plazme G30.To ti je trenutno best buy.
Točno tako kako je kolega naveo nema bolje za 6000 od Panasonicove plazme G30.To ti je trenutno best buy.
Ma to je u redu ali ja sam trazio odgovor oko tipu ekrana koji je bolji za moje potrebe a ne preporuka za tv dali cu kupiti panasonic,sharp ili neki treci nije mi toliko bitno koliko da izaberem pravi ekran plazmu,lcd ili led ???
Pa dobio si odgovor....
Ovog imam ja i preporucam-http://www.nabava.net/televizori__240/samsung-televizor-le32d450-32-80cm-82cm__1655881
Čim je grundig....
grundig kupljen, zadovoljan sa kvalitetom slike i opcenito tv-om.
ima vise mogucnosti od moga philipsa koji je prije godinu dana placen 7k kn
tak da mislim za te pare je definitivno best buy
Poštovani,
u vječnoj sam dilemi da li da kupim plazmu ili lcd (led) TV? Po svim recenzijama vidim da plazma im abolju sliku od lcd-a. Međutim, ja mislim kupiti smart TV od 40 inča u cijenovnom rangu do EUR 1.000, ali tu ne vidim baš nekih kvalitetnih pametnih TV-a? Molim za razmišljanja?
Da li netko ima iskustva ili je vlasnik Samsunga UE40ES7000? Naime odlučio sam se ipak malo više isprsiti! Da li je kome poznato kako funkcionira upravljanje glasom i pokretima kod tog TV-a? Da li su te funkcije tek u začetku ili funkcioniraju? Da li se općenito preporučuje kupnja tog modela? Hvala
Da li netko ima iskustva ili je vlasnik Samsunga UE40ES7000? Naime odlučio sam se ipak malo više isprsiti! Da li je kome poznato kako funkcionira upravljanje glasom i pokretima kod tog TV-a? Da li su te funkcije tek u začetku ili funkcioniraju? Da li se općenito preporučuje kupnja tog modela? Hvala
Evo procitaj sve sto te zanima.
http://www.preporucamo.com/recenzija-samsung-ue40es7000/2012/04/11/
Ma okanite se tog interneta na TV-u (prespor i nespretan je). Što se tiče upravljanja daljinskim je sasvim zgodno, nema potrebe bacati pare na svaku ideju koja njima padne na pamet... TV mora biti kvalitetan i nuditi što bolju kvalitetu prikaza, ostalo ne zaslužuje dodatne novce...
Ma okanite se tog interneta na TV-u (prespor i nespretan je). Što se tiče upravljanja daljinskim je sasvim zgodno, nema potrebe bacati pare na svaku ideju koja njima padne na pamet... TV mora biti kvalitetan i nuditi što bolju kvalitetu prikaza, ostalo ne zaslužuje dodatne novce...
Upravljanje glasom je po meni budalastina, nemogu nikako zamisliti sebe da pricam sa televizorom bas bih se osjecao kako budala
, eventualno upravljanje android mobitelom, ili tabletom mogu podnijeti.
Da li se ukoliko TV ima bluetooth ili wifi može prebaciti preko njih slika na mobitel ili laptop?
Molio bih preporuku za tv od 32" cijene do 3000kn, sluzio bi mi da bude upaljen da imam pozadinsku buku dok sam na kompjuteru:) te za gledanje pokojeg filma ali najvise za playstation pa ako vam nije problem bio bih jako zahvalan.