Umjesto plazme, također može i lcd ukoliko mi netko kaže i preporuči da je bolji za te novce. Ne razumijem se baš u tehonlogiju, čito sam milijun, ali većina neki postovi stari 2 godine pa onda dole komentari da se sve to dosta promjenilo, pa sad ko bi kome vjerovao?
Kauč mi je na malo manje od 3 metra od zida. Mislim da je glava na negdje cca 2.5 metra od zida.
E sad, slažem si kućno kino doma i želim 40" (102cm) plazmu objesit na zid. Po potrebi ću šibnuti kauč još kojih 15-ak cm unazad ukoliko bude preblizu, ali toliku plazmu ili lcd (ovisno što je bolje) želim.
Spojio bi komp na plazmu, a služila bi mi više manje samo za gledanje filmova u fullHD kvaliteti.
Što se tiče zvučnika i svega ostalog, to me trenutno ne zanima, o tome ću kasnije vodit brigu. Što se mene tiče, plazma može biti i bez zvučnika ako je neka uber dobra za te pare.
Znači koje me stvari zanimaju:
1. Šta uzeti, plazmu ili lcd? Budžet je skroman, služit će za gledanje filmova ili eventualno tekmu pogledat.
2. Gdje kupiti? Oglasi ili trgovina. Jel se isplati uopće preko oglasa? Koje trgovine imaju povoljne cijene? Znam za konikom i još par trgovina..
3. Iskreno - kakva se plazma može dobit za te pare? Jel mi treba više para ili je to danas sasvim dovoljno?
Unaprijed se zahvaljujem svima na bilo kakvom prjedlogu!