Philips PFL 47 5604 H i MKV?

poruka: 9
|
čitano: 6.778
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Philips PFL 47 5604 H i mkv??

eto frend je kupio...cita preko usba divx ali ne i mkv filove...

moj lg 42 lh4000 kao ne cita nista nego slike i mp3 no usao sam i service mode i namjestio da cita divx hd (.mkv) dakle vjerujem da to moze i ovaj philips samo ja neznam kako doci do foruma od tog modela..nisam ga nasao...mozda netko od vas ima tu seriju pa je to uspio savladati...stavili smo jucer najnoviji firmware ali isto...

hvala pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Philips PFL 47 5604 H i mkv??

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/faqview.pl?ctn=47PFL5604H%2F12&dct=QAC&new_tmpl=1&refdisplay=MTV_LCD_E_TV543_QAC_74839&refnr=0074839&scy=GB&slg=ENG

Unable to playback MPEG4 files from USB flash device.

evo to je kao poboljsanje na zadnjem firmware... ma divota...nije citao ni sa starom verzijom...ma siguran sam da cita divx hd

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 14:09 (Huurux).
16 godina

a bitno da svi znate sve o grafickama...sve mi se cini da je ovo djecji forum.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A jel' ti prikazuje titl! Imam 42pfl5604H/12, ali mi neće prikazati titl. Isto ime za film i za titl, titl je srt i neće.

Ima li netko ovaj model?

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Philips PFL 47 5604 H i MKV?
zmlic1 kaže...

A jel' ti prikazuje titl! Imam 42pfl5604H/12, ali mi neće prikazati titl. Isto ime za film i za titl, titl je srt i neće.

Ima li netko ovaj model?

Ja imam LG ovo mi ima frend...neznam dali cita titlove..jel tebi cita mkv? jel znas neki forum za taj model?...obecao sam mu da cu mu omogucit da cita mkv... 

15 godina

Probaj na ovom forumu:

Klik

Nadam se da ne kršim pravila postajući link... Inače, tipovi tamo malo previše zabrijavaju na plazme IMO, ali mislim da ti mogu pomoći svojim iskustvom.

Alfa Romeo is latin for: "Yes I will, but only because of your special car."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...

Nadam se da ne kršim pravila postajući link... Inače, tipovi tamo malo previše zabrijavaju na plazme IMO, ali mislim da ti mogu pomoći svojim iskustvom.

Ajde reci zašto plazmu više preporučuju od LCD-a, možda zato što ima puno bolju sliku od LCD-a?

Taj Philips 5604 nikako nije televizor za HD materijal jel ima samo nekih 300 linija pokretne rezolucije.

15 godina
neaktivan

Ja imam PFL 5604 Full HD....

probao sam svašta, svakakve formate filmova, svakakve formate titlova....NE čita titlove! a od formata čita dvd ripove i čita Blu Ray ripove u formatu  H.264/MPEG-4 AVC....takvi ripovi daju (za mene, nisam ja neki fanatik) jako lijepu sliku i meni dovoljno....ali ne čita titlove....to možeš napravit ubacivanjem raznim programima u sam film (merge) i tako titlovi ostaju zalijepljeni stalno na filmu....

mkv NE ČITA!

16 godina
alan_poh kaže...

Ja imam PFL 5604 Full HD....

probao sam svašta, svakakve formate filmova, svakakve formate titlova....NE čita titlove! a od formata čita dvd ripove i čita Blu Ray ripove u formatu  H.264/MPEG-4 AVC....takvi ripovi daju (za mene, nisam ja neki fanatik) jako lijepu sliku i meni dovoljno....ali ne čita titlove....to možeš napravit ubacivanjem raznim programima u sam film (merge) i tako titlovi ostaju zalijepljeni stalno na filmu....

mkv NE ČITA!

Zalosno je to,philips me razocarao...ma ko ce s tim se zezat...a sve mi se cini da ce frend kupovati wd onaj box sa diskom di cita mkv ili nek si slozi htcp

pozz

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice