Philips LED TV - PC Mode problem

poruka: 16
|
čitano: 34.240
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, imam Philips 46PFL5606H i problem je taj što kada upalim PC Mode, slika bude pre blijeda, pre svijetla.

To i nije neki problem na PC-u, jer preko Catalyst CC poštimam boje, i stvarno dovedem sliku do savršenstva,

no problem je kad skopčam konzolu, ako ne upalim pc mode slika je užasna, neizoštrena, negledljiva.

Pc mode naravno sve to ispravi, ali onda imam problem ove blijede slike i što ovaj mod zaključa sve druge opcije, a same konzole imaju samo onaj osnovni display settings!

Hvala unaprijed na pomoći! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Philips LED TV - PC Mode problem
elhapoel kaže...

Pozdrav ekipa, imam Philips 46PFL5606H i problem je taj što kada upalim PC Mode, slika bude pre blijeda, pre svijetla.

To i nije neki problem na PC-u, jer preko Catalyst CC poštimam boje, i stvarno dovedem sliku do savršenstva,

no problem je kad skopčam konzolu, ako ne upalim pc mode slika je užasna, neizoštrena, negledljiva.

Pc mode naravno sve to ispravi, ali onda imam problem ove blijede slike i što ovaj mod zaključa sve druge opcije, a same konzole imaju samo onaj osnovni display settings!

Hvala unaprijed na pomoći! 

Probaj promijenit hdmi ulaz na TV-u, tako je meni bilo isto na Philipsovoj 5000 sa xboxom a i sa kompom..imam 4 ulaza a mislim da je na prvom takva slika, ali nisam siguran..uglavnom probaj na svakom, mozda je u tome stvar.

13 godina
neaktivan

Ma ista stvar, ja stvarno više inspiracije nemam :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Namjestis stil slike (Osobno)
U postavkama za sliku mozes podesiti kontrast i boje te ostalo.

dani
11 godina
neaktivan

Pozz ja imam Philips 32pfl4508k 3d led smart tv (4500 serie) star tek 2 tjedna i vec problemi. Svakih nekoliko dana se desi da pri prebacivanje kanala totalno zablkira i izgubi se slika,znaci daljinskim nista se nemoze,osim gumba za gasenje. Kad se ugasi tv vise ga nemogu upaliti kntrolna lampica nesvijetli,nego ga moram istekati iz struje i ponovno ustekati da bi se ponovno upalio i radio normalno.{#} Dva puta mi se to desilo u 2 tjedna od kako ga imam,zanima me dali se to nekome jos desava.volio bi znati prije nego sto odlucim odnjeti na reklamaciju.{#}

dani

0 0 hvala 0
15 godina
daniq kaže...

Pozz ja imam Philips 32pfl4508k 3d led smart tv (4500 serie) star tek 2 tjedna i vec problemi. Svakih nekoliko dana se desi da pri prebacivanje kanala totalno zablkira i izgubi se slika,znaci daljinskim nista se nemoze,osim gumba za gasenje. Kad se ugasi tv vise ga nemogu upaliti kntrolna lampica nesvijetli,nego ga moram istekati iz struje i ponovno ustekati da bi se ponovno upalio i radio normalno.{#} Dva puta mi se to desilo u 2 tjedna od kako ga imam,zanima me dali se to nekome jos desava.volio bi znati prije nego sto odlucim odnjeti na reklamaciju.{#}

Napravi firmware update...

http://www.philips.hr/c/televizori/4000-series-81-cm-32-inca-3d-max-dvb-t-c-32pfl4508h_12/prd/;jsessionid=E00694F2D6ECD477DCD329E7B3BDB26A.app120-drp2?t=support

12 godina
neaktivan
daniq kaže...

To se i meni desavalo iako ja imam 40plf450812k, ali to je svejedno..kada bih sam nasao programe, nakon nekog vremena bi mi zadnji (ja mislim 16) nestao, tj.bilo je samo crno..i nakon sto bi dosao na taj program morao bi iskljucit televiziju iz struje jer je to bio jedini nacin..

Sada sam uzeo Evo TV i sa njm dobio i receiver i vise nemam tih problema..tako da mislim da je to do recivera koji je u TV-u..

12 godina
neaktivan
daniq kaže...

Evo i ja imam Philips 32PFL4258H/12. U dva tjedna 5 puta se smrzao, ili pri prebacivanju kanala, ili kad stisnem neku tipku na daljinskom, totalno zablokira, samo radi gumb za gašenje, te se više nemože upaliti, ne reagira ni na daljinski niti na kontrole sa strane, jedino ištekati iz struje i ponovno upaliti i opet radi.

Nedao bog da stavim firmware update pa da se smrzne, gdje su uopće servisi u hrvatskoj za philips, nemožeš na njihovim stranicama doći do nikakvih adresa, brojeva, da im bacim taj tv u glavu. Firmware im je totalno u k. za modele iz 2013., vidim i na službenom forumu. Kako ste vi ostali riješili problem. Novi tv, toliko problema.

15 godina
dominus kaže...
daniq kaže...

Evo i ja imam Philips 32PFL4258H/12. U dva tjedna 5 puta se smrzao, ili pri prebacivanju kanala, ili kad stisnem neku tipku na daljinskom, totalno zablokira, samo radi gumb za gašenje, te se više nemože upaliti, ne reagira ni na daljinski niti na kontrole sa strane, jedino ištekati iz struje i ponovno upaliti i opet radi.

Nedao bog da stavim firmware update pa da se smrzne, gdje su uopće servisi u hrvatskoj za philips, nemožeš na njihovim stranicama doći do nikakvih adresa, brojeva, da im bacim taj tv u glavu. Firmware im je totalno u k. za modele iz 2013., vidim i na službenom forumu. Kako ste vi ostali riješili problem. Novi tv, toliko problema.

Novi firmware riješava problem smrzavanja.

12 godina
neaktivan

Ja na tv-u imam firmware 002.030.000.001 od 2.10.2013, i na stranicama philipsa mi nudi taj za skinit, znači da je zadnji dostupan, a na službenom forumu philipsa se govori o firmware-u 3.00, ali taj ne nudi za skidanje. Moj je model 32PFL4258H/12.

Stoga kažeš li da novi firmware riješava problem samo tako, ili imaš neku konkretnu podlogu za to. Pogotovo zato što u changelogu nigdje ne spominje ništa slično. S kojom točno verzijom firmware-a misliš da riješava problem? 3.00 za H i T modele, budući da je 3.1 koji se spominje na forumu samo za K modele?

15 godina
dominus kaže...

Ja na tv-u imam firmware 002.030.000.001 od 2.10.2013, i na stranicama philipsa mi nudi taj za skinit, znači da je zadnji dostupan, a na službenom forumu philipsa se govori o firmware-u 3.00, ali taj ne nudi za skidanje. Moj je model 32PFL4258H/12.

Stoga kažeš li da novi firmware riješava problem samo tako, ili imaš neku konkretnu podlogu za to. Pogotovo zato što u changelogu nigdje ne spominje ništa slično. S kojom točno verzijom firmware-a misliš da riješava problem? 3.00 za H i T modele, budući da je 3.1 koji se spominje na forumu samo za K modele?

Nisi napisao koji firmware imaš i dodao si da se bojiš updateat.

Pretpostavio sam da onda imaš stariji firmware.

I ja imam model iz 2013. koji je imao isti problem sa nelogičnim smrzavanjem ali sa starijim firmwareom.

Smrzavanja su potpuno prestala nakon updatea iako se riješenje istog ne spominje u update history-u.

Primjetio sam i čudno ponašanje televizijskih funkcija kada mu je u mobitel u neposrednoj blizini.

11 godina
neaktivan

napravio sam update od onda mi se vise nedesava taj problem,međutim danas sesta upali tv i sad problem sa slikom slicno kao kad je signal los samo bez kockica kao da je izrezana u djelove,,,i odjednom zacrni i cuje se samo zvuk..opt istekaj i ustekaj u struju i radi...probati cu obrisati analogne kanale koje je uhavatio njih cak 25 mozda do toga zeza jer na vecini nema slike nikakve

dani
11 godina
neaktivan

Vec sam pozalio sto sam ga kupio,,ovaj stari LG radio dan i noć 10g bez trzaja

dani

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako malo pročitate postove na službenom forumu, pa to je smijurija što se događa sa firmwareom:

http://www.supportforum.philips.com/en/forumdisplay.php?176-TV-Software-2013-models

A Philips više uopće niti ne proizvodi televizore, nego to rade neki kinezi TP Vision samo pod njihovim imenom:

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1333375059

11 godina
neaktivan

ma sve rade kinezi sta god da kupis,znam da ugrađuju komponente od LG al ono kad gledas u trgovini radje cu uzeti philips nego  telefunken ili quadro,,a izgleda da je sve to isto smeče,jos trgovac kaze dobili su samo 10 komada tog modela trebalo mi je biti jasnije malo. Evo danas opet prebacivam kanale i zablokira sa novim frimvare ja cu pokusati tratziti novac nazad ili nek daju neki LG ili Samsung,ovo je smjesno plus to sto je smrt tv aplikacije toliko spore i blokiraju.

dani
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 19:14 (daniq).
11 godina
neaktivan

I da 3D uopce neradi na novom 3.1 frimware govorim samo za sadrzaj na youtube i to istio 3d video osto sam zbunjen,,ovaj tv je tesko sranj.....e 

dani
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 19:36 (daniq).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice