Philips LCD TV 42 PFL 5604 H

poruka: 10
|
čitano: 9.021
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Philips LCD TV 32 PFL 5604 H EPG

Jučer sam kupio philips lcd  i imam problem  nemogu nikako da mu ukljucim epg pritisnem guide tipku ali nista se ne dogadja molim pomoč.što se ostalih stvari tiče lcd je savrsen jednostavne postavke i meni slika savrsena.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 18:43 (capetanmali).

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Philips LCD TV 42 PFL 5604 H EPG

naši programi nemaj tu uslugu navodno sada vrše nke probe ali tek na području zagreba

17 godina
neaktivan
Philips LCD TV 42 PFL 5604 H

Ajde molim te reci mi da li u brzim scenama imaš trzaja, jer se dvoumim između njega i 8404h

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Philips LCD TV 32 PFL 5604 H EPG

Ne nema nikavog trzaja za sada je sve ok.Što se tiče epg-a naši programi imaju epg jer koristim i nitrobox a on funkcionira sa epg najnormalnije sada su ga i poboljsali pa se moze vidjeti program za cijeli dan.Kontaktirao sam i njihov besplatni telefon  0800 222-778 i djevojka mi kaže da moj televizor nema podršku za epg (mislim da je to malo smijesno da današnji lcd nema epg)

15 godina
neaktivan

Televizor ti ima EPG, samo nema podršku za našu zemlju, da si kupio Panasonica, Sonya ili

neku drugu firmu sve bi bilo OK.

Ovako kao i ja mozes samo plakati 

Uglavnom nikad više Philips...

15 godina
zeljko123 kaže...

Televizor ti ima EPG, samo nema podršku za našu zemlju, da si kupio Panasonica, Sonya ili

neku drugu firmu sve bi bilo OK.

Ovako kao i ja mozes samo plakati 

Uglavnom nikad više Philips...

zbog takvih sitnica kao što su usb i EPG nikad više philips,ja milim da je taj tv predobar za te pare ima vrhunsku sliku,znam imam ga doma,draže mi je da ima dobru sliku i da nisu štedili na ekranu da bi mogli ubaciti dodatne opcije

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 13:59 (blackalbum).
15 godina
neaktivan

Ja sam iskren, ne hvalim konja samo zato sto sam ga ja kupio pa da i drugi naprave istu gresku.

Sliku ima dobru, ali kod mog frenda koji ima panasonica moram priznati da je bolja.

Na philipsu EPG ne radi kako treba ima tvornicku gresku (rekli mi u servisu), USB port ne radi kako treba

u  prospektu pise da je za gledanje filmova ali nigdje ne pise da je limitiran velicinom datoteke,

bilo koji normalan film u normalnom formatu ne mogu gledati.

Imam i Philipsow monitor, on je ok, ali za taj tv mi je zao sto sam ga kupio...

17 godina
neaktivan
zeljko123 kaže...

Ja sam iskren, ne hvalim konja samo zato sto sam ga ja kupio pa da i drugi naprave istu gresku.

Sliku ima dobru, ali kod mog frenda koji ima panasonica moram priznati da je bolja.

Na philipsu EPG ne radi kako treba ima tvornicku gresku (rekli mi u servisu), USB port ne radi kako treba

u  prospektu pise da je za gledanje filmova ali nigdje ne pise da je limitiran velicinom datoteke,

bilo koji normalan film u normalnom formatu ne mogu gledati.

Imam i Philipsow monitor, on je ok, ali za taj tv mi je zao sto sam ga kupio...

a kojeg panasonica ima tvoj frend, koji model, plazmu ili LCD? interesira me da i ja ne napravim istu gresku! thnx;)

17 godina
neaktivan
capetanmali kaže...

Jučer sam kupio philips lcd  i imam problem  nemogu nikako da mu ukljucim epg pritisnem guide tipku ali nista se ne dogadja molim pomoč.što se ostalih stvari tiče lcd je savrsen jednostavne postavke i meni slika savrsena.

ne znam da li si rijesio problem, a da odaberes jezik izbornika Engleski i odabres u izborniku da se nalazis recimo u Njemackoj? Ako postoje takve opcije mozda proradi EPG?

15 godina
neaktivan

ne znam da li si rijesio problem, a da odaberes jezik izbornika Engleski i odabres u izborniku da se nalazis recimo u Njemackoj? Ako postoje takve opcije mozda proradi EPG?

sory sto nisam prije odgovorio

nema tvorničku grešku jednostavno treba pretraživati po drugim državama  samo ne hrvatska recimo njemačka i lijepo dodje epg inace je tv sasvim ok usb manje više  jer ga ne koristim za gledanje HD filmova koristim wd live player koji radi savršeno.Što se tiće tv ocjena 4 samo zbog zajebancije oko epg-a

Ako nekome nije jasno kako riješiti problem slobodno me nazove na tel 044630089  poslije 14 sati radnim danom

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 19:22 (capetanmali).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice