Philips LCD problem sa slikom

poruka: 5
|
čitano: 4.005
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle radi se o Philips 32pfl3606h 58

Googlao sam i trazio svugdje ali nisam naisao na rijesenje problema..radi se o tome da se prilikom gledanja programa, ili reprodukcije sa USB-a (znaci u svim slucajevima) rezolucija konstanstno mjenja..ne znam jesam li se dobro izrazio i da li se radi bas o promjeni rezolucije, ali ne znam kako da kazem drugacije..znaci konstantno se mjenja velicina slike..pa titlovi pobjegnu dolje negdje ispod i tako..(to se valjda zove Digitalni prijelaz, ako sam dobro razumio) ..evo upravo sam gledao neki .mkv i vidi se samo pola donjeg reda titlova..nakon sto ukljucim Puni zaslon..popravi se tek na minutu - dvije i opet radi po starom...probao sam vec sve moguce..cak iskljucivao i one dinamicke postavke unutar Digital crystal clear..mjenjao sve moguce formate slike..ali nista...

Molio bih vas da mi kazete je li to normalno, i ako nije..kako da to rijesim.

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sta nitko ne zna nista o ovom??

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

pa probaj isključiti auto mode za veličinu slike...ne znam kak se to zove u Filips žargonu.

A i nazoveš tamo gdje si ga kupio i pitaš...

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako si uspio gledati mkv sa titlovima? Moj Philips 42pfl3606/58 ne moze pokazivati eksterne titlove.

Sto se tice tvog problema, samo iskljuci "Auto Wide" opciju.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Philips LCD problem sa slikom
Phobius kaže...

Kako si uspio gledati mkv sa titlovima? Moj Philips 42pfl3606/58 ne moze pokazivati eksterne titlove.

Sto se tice tvog problema, samo iskljuci "Auto Wide" opciju.

Ma zapravo ovaj .mkv koji sam gledao je neki dokumentarac snimljen sa HRT2 ali mislim da sam vec bio gledao .mkv sa titlovima..sutra cu probat opet pa ti javim..

Edit: upravo sam upgrade-ao firmware i mislim da je sada sve rijeseno..btw postavio sam format slike na "Siroki zaslon" ..tako mi se cini najbolje..prije je bilo na auto wide (Automatsko ispunjavanje) i zato se konstantno mjenjala velicina slike {#} ..sada se takodjer vise nece ni gasiti sam od sebe..

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 2:38 (B-52).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice