Panasonic TX-L39E6E

poruka: 3
|
čitano: 2.080
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Panasonic TX-L39E6E

Pozdrav forumašima

Može li mi netko savjetom pomoći oko ovog TV-a (Panasonic TX-L39E6E). Kupio sam novi TV, i imam nekoliko problema i neznam ih riješiti. 

Neznam na koji USB uređaj može snimati jer na USB-STICK nemože. Može samo reproducirati s njega a i u tom slućaju nemogu dobiti titl, ne prepoznaje ga. Kut gledanja je katastrofalan (s tim sam se pomirio) i za jednog PANASONIKA to je sramota. Pogotovo što ovaj TV spada u grupu nešto skupljih i kvalitetnijih. Slika uopće nema oštrinu i nemože se izoštriti.

Ako još nebudem ovo riješio sa snimanjem, ide na BUBANJ.

Može li mi netko ovdje pomoći glede USB-a i titla.

Hvala.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Panasonic TX-L39E6E

Za USB ne znam, a titlovi ti moraju nositi isto ime kao sam film.

npr. film je FastFive.mp4, titl mora biti isto FastFive.txt (ili .sub, ovisi koji format titlova tv podržava)

edit: titlove bi morao uplaiti sam, tj. film ih ti možda neće sam automatski pokrenuti, barem je tako na Samsungu i Philipsu. Na ta dva tv-a je jednostavno, ide se na meni, subtitles, odaberem koje i turn on, to je to, al to ovisi od marke do marke i media playera kojeg koriste.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 15:22 (stickman1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Panasonic TX-L39E6E

Sve sam donekle riješio jedino snimanje nisam. Postoji li kakova mogučnost snimanja na USB HDD i koji, obzirom  da sam ovaj podatak našao ovdje na internetu

http://www.ronis.hr/led-tv-40-incha-102-cm/589/tv-led-panasonic-tx-l39e6e-smart-tv-99-cm-poklon-hdmi-kabel/TX-L39E6E/3/#preporuceni

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice