Panasonic TX IPS LED

poruka: 7
|
čitano: 1.836
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Panasonic TX IPS LED

Bok zanima me ovaj TV

http://www.elipso.hr/audio__video/tv/PANASONIC-TX_L42ET60E/

Trenutno imam dosta dobar TV 102cm led tv ali nije 3d i ima samo 100hz. 

ovaj ima 3d i 600hz sa IPS led ekranom IPS sto je to i dal je to dobrta stvar? primarno mi se taj TV svida radi 600 hz i povoljne cijene od 5600kn na koju ja mogu dobiti 10 ili 18% popusta pa bi takav tv ispao ispod ili oko 5000kn za gotovinu. svi pricaju da su herzi jako vazni na tvu dajte mi i to malo objasnite 

sad dal je to dobar tv i ako ima preporuka za slican takav ako ima bolji za neki isti cjenovni rang.

zahvaljujem unaprijed na odgovorima

0 0 hvala 0
14 godina
Panasonic TX IPS LED

herci su bitni kad gledaš brze scene, npr. sportovi. u tome je, zapravo, plazma najbolja, i niti jedan lcd bez obzira pisalo li na njemu 10000 Hz ne može se približiti plazmi

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Panasonic TX IPS LED

Nitko nista vise?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Panasonic TX IPS LED

Dobar je tv. 600 Hz se odnosi na blinkanje backlighta - ništa posebno nećeš vidjeti, slika će izgledati normalno i stabilno. 3D je cool. Panasonicove naočale (barem starije) nemaju indikaciju stanja baterije pa mi se par puta "raspao" film. (Plazme su također ok, ali ne može se generalizirati, postoje bolje i lošije, kao i bolji i lošiji lcdi.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Panasonic TX IPS LED

Kak to mislis da se 600hz odnosi na blinkanje backlighta? Imate na preporuku neki bolji za te pare? Ajde molim pomoc.

0 0 hvala 0
12 godina
Panasonic TX IPS LED

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Panasonic TX IPS LED
omomomomoomm kaže...

Kak to mislis da se 600hz odnosi na blinkanje backlighta? Imate na preporuku neki bolji za te pare? Ajde molim pomoc.

Pozadinsko bijelo svjetlo koje osvjetljava ekran, ugasi/upali se 600 puta sekundi; nije posebno relevantno jer i da je 5 puta manje ili 5 puta više, ne bi primjetio ništa specijalno. Nisam baš u tijeku pa nemam konkretne preporuke, ovako napamet ovi oba izgledaju odlični.

Ako već uzimaš 3D, pazi na tzv. pasivne ekrane s jeftinim naočalama - imaju upola manju rezoluciju od "normalnih".

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice