Posto citam mnoge teme ali mi se ne dopadaju odgovori jer mnogi nemaju takav tv o kojem se prica i samo pricaju gluposti.
Pa molim tko je barem vidio svojim ocima barem jedan model iz modela koje cu navesti pa neka napise svoj komentar.
Ali ako se netko jako, jako dobro kuzi pa bih molio da mi odgovori na par pitanja i onda neka izabere 1 model (ili lcd-a ili plazme)
1.Posto sam vidio par modela plazmi ali samo Hd ready, 42'',43'',51'' po povoljnim cijenama. Da li su one dobre za gledanje obicnih programa i filmova u HD-u 720p ?
2.Da li se vise isplati uzeti lcd od 42'' sa 50 ili 100Hz, full hd ili bolji smartic sa 100hz i full hd ili plasmu od 42'',43'',51'' hd ready (za Hz ne znam)
3.Osobno bih koristio za gledanje obicnih filmova sa maxtv-a (NISTA U FULL HD-u, niti me zanimaju 3D filmovi, znaci samo SD I HD SIGNAL) Pa mi recite sto je bolje, lcd, led ili plazma (ali pogledajte modele koje cu navesti pa onda napisite odgovor na ovo pitanje).
4.Zanima me kod plazmi, da li se smiju gledati oni programi gdje slika nije razvucena preko cijeloga ekrana vec ima na vrhu i dnu plazme malo lufta (znate na sto mislim, oko 15 cm crne slike) da nebih ako gledam takve programe zapekla se slika pa da se nebih to poznalo ? Kako stoje plazme sa takvim programima ? To me najvise zanima
5.Sto Vi mislite, da li je bolje uzeti lcd ili plazmu u toj dijagonali ? Jer sam cuo da je kod plazmi cisca slika i nema zamucivanja slike kao na lcdu ?
_______________________________________________________________________________________________________________
Plazma Tv:
1.PS43E450 Samsung
2.42PA4500 Lg
3.TX-P42X50 Panasonic
4.PS51E450 Samsung (osobno me ova najvise zanima, ali kakva je slika posto je jako velika dijagonala, da li je jako losa slika posto je samo hd ready a velika dijagonala ?)
Lcd Tv:
5.42PFL3007H 100Hz Philips
6.2CS460 Hz? LG
Led Tv:
UE40EH5000 Hz? Samsung
UE40EH5300 100Hz Samsung