Mišljenje o Samsung LE32B53 LCD TV-u

poruka: 8
|
čitano: 5.131
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav.

Više manje sam odlučio kupiti navedeni LCD ali uvijek volim čuti drugo mišljenje i savjet.

Specifikacije:

Tip: LCD, 32", 82cm
Rezolucija: 1920x1080, FullHD
Format slike: 16:9
Tuner: DVB-T, analogni
Zvučnici: 2x10W    
Stalak stolni
Priključci: 2xHDMI SCART 1x Component (Y / Pb / Pr L / R) Kompozitni (strana)
PC ulaz PC audio input Sound Output (RMS) 5Wx2 EPG
Posebnosti: Integrirani DVB-T (digitalna zemaljska) tuner i analogni (elektronski vodič programa EPG + CI utor)
Izlazi: 1xAudio, 1xOptički Audio       
Dimenzije: 801x562x220 mm      
Težina: 12 Kg

Cijena je 3700 kn za keš uz popust 10% za blagdane. Treba mi najviše da ga spojim na komp zbog filmova a slika će biti dobra zbog max TV-a.  Ne da mi se davati preko 4000 kn za TV jer ga gledam možda sat dnevno

pa mislim da se to isplati. Jel valja ta kupovina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Mišljenje o Samsung LE32B53 LCD TV-u

Gdje si samo to izgoglao CARE!!

16 godina

Sto si mislio onime da ce slika biti dobra zbog maxtv-a ?  to je kao ironicno ili stvarno ?

Maxtv bas i nije nesto po pitanju kvalitete slike, previse je tu kompresije, ali ako si divix generacija  onda ti to vjerojatno nece niti smetati.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mislio sam na digitalni signal, zbog toga je slika čišća nego sa antene tipa riblja kost...

inače ne volim si dobar film pokvariti divx slikom, rađe posudim u videoteci...

16 godina
neaktivan

evo uzeo sam ga, da se pofalim, izašao me 3500 kn plus 88kn za HDMI kabel mamu im koji lopovi

zadovoljan sam, slika ok, oštrina je super dok su boje malo slabe, treba ga nariktati

u biti je napravljen da ga se može spojiti na sve živo, to mi je najbolje od svega, od antene do kompa i konzola, milina....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozdrav

za to što si kupio mogao si proći puno jeftinije jer takav isti tv bez full hd-a košta cca 2600kn u centrima i na akciji, a što se tiće full hd-a nije baš i pametan odabir jer je to kod manjih televizora jako vidljivo tj vidi se lošija slika dok je na diagonalama od 32 naviše ne osječa. dakle za tv od 82 cm je nabolji odabir samo hd ready.

16 godina
neaktivan

pa ne možeš tako gledati, full HD je samo jedna od karakteristika TV-a, siguran sam da kvaliteta slike, mogućnosti njenog podešenja i ostale karakteristike

nisu jednake kod ovog best buy modela i ovog upola jeftinijeg...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice