kupio sam nakon duge potrage i razmisljanja tv koji je ajmo reci taman...
Radi se o LG 42LM615S modelu, bio je zadnji u svijet media... pitao sam prodavaca dal je bio izlozbeni primjerak ili na ijedan nacin koristen dosad, vele da nije i da slobodno vratim unutar 7 dana ako bude problema... kad sam poceo postavljati tv doma, primjetio sam mini ogrebotine i tragove na sarafima...
ugl. muci me sto kod konecije preko hdmi kabela, svako malo, nekad 2 min, a nekad 30 min, se tv kao izgasi i upali na sekundu, znaci kao da je izgubio signal. ako je 3d bio upaljen, vrati se na 2d itd... vrlo je iritantno. promijenio sam graficku, drivere, hdmi port, strujni krug, port na grafickoj, upgradeao firmware zadnji sluzbeni... nista...
pa me zanima dal itko moze pomoci s tim problemom, tj. kako se moze rijesiti? koristio bih komp primarno za tv, a ovako ne mogu kad se rusi stalno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kupio sam nakon duge potrage i razmisljanja tv koji je ajmo reci taman...
Radi se o LG 42LM615S modelu, bio je zadnji u svijet media... pitao sam prodavaca dal je bio izlozbeni primjerak ili na ijedan nacin koristen dosad, vele da nije i da slobodno vratim unutar 7 dana ako bude problema... kad sam poceo postavljati tv doma, primjetio sam mini ogrebotine i tragove na sarafima...
ugl. muci me sto kod konecije preko hdmi kabela, svako malo, nekad 2 min, a nekad 30 min, se tv kao izgasi i upali na sekundu, znaci kao da je izgubio signal. ako je 3d bio upaljen, vrati se na 2d itd... vrlo je iritantno. promijenio sam graficku, drivere, hdmi port, strujni krug, port na grafickoj, upgradeao firmware zadnji sluzbeni... nista...
pa me zanima dal itko moze pomoci s tim problemom, tj. kako se moze rijesiti? koristio bih komp primarno za tv, a ovako ne mogu kad se rusi stalno.
Probaj s drugim HDMI kablom. Isti problem kod mojeg šogora s mojom starom Toshibom Regzom nakon što je kod mene 5 godina radila besprijekorno, ali s drugim kablovima, a kod njega se taj sindrom javlja od prvog dana od kad sam mu dao telku. Što se tiće mini ogrebotina oko šrafa gotov pa sam siguran da je netko otvarao telku. Mogao bi biti kakav povrat robe ili sl. Nadam se da nije, al nikad neznaš s našm trgovcima.
Što znači kod tv kad piše USB-PVR.
Pvr skracenica za personal video recorder iliti mogucnost snimanja tv programa direktno sa tv-a na usb(ako ima dovoljnu brzinu predvidenu za snimat) ili na externi hard disk vise manje bilo koji samo da je veci od nekih 50-60gb isto ovisi od proizvodaca tv-a.