LG LH2000 serija, ipak je moguce koristiti usb!

poruka: 459
|
čitano: 284.449
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Imam LCD 32LF2510 i interesira me ima li koja caka da se filmovi koji se gledaju preko USBa razvuku preko cijelog ekrana?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 9:36 (tintin).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: LG LH2000 serija, ipak je moguce koristiti usb

mislim da nema ja sam prckao po postavkama pa nisam nasao. jedino mozda da zumiras to nisam provao. ajd ako neko zna mozda nam pomogne.

Support the software developers. If you like their products buy them !
17 godina

Nema razvlacenja slike preko cijelog ekrana jer ti slika ovisi o formatu u kojem ti je film kodiran.

0 0 hvala 0
16 godina
Sint1 kaže...

Nema razvlacenja slike preko cijelog ekrana jer ti slika ovisi o formatu u kojem ti je film kodiran.

Sve to štima, međutim, kod svih drugih ulaza slika se može razvlačiti, po meni je stvar u nedorađenosti firmwarea (možda negdje u opcijama gdje se i otključava usb za gledanje filmova treba nešto podesiti).

16 godina
neaktivan

Ponavljam već postavljen upit, naime kupio sam danas LG 32LK330 lcd tv i zanima me jel se na njemu mora otključavat USB player za Mkv i HD filmove, ili ne?

Inače imao sam i LG 32LH3000 koji sam otključao s Thomsonovim daljinskim i sve je super radilo, pa se pitam da li to isto vrijedi i zaovaj novi tv?

Inače, volio bih znati kako ide postupak za taj novi LG, ako trebam ga provesti...

Hvala,

0 0 hvala 0
15 godina

pa ako si kupio taj tv, imaš ga doma, ne?

Ako si več prije otključavao usb onda znaš kako se i to radi?

Pikni stick sa mkv filmom i vidi čita ili ne?

Ako ne nađi na netu kako se ulazi u servisni meni i vidi opciju za usb

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A znam ja za lh3000 model, to sam zahvaljujući dečkima ovdavde i napravio. Al 32LK330 je drukčiji model, ne? No nigdje niko na netu ne stavlja niš za taj model...mislim šta ako su šifre za meni drukcčije? ne želim pokvarit nov tv.

17 godina

Pogledaj ovo. Nije isti model, ali slican problem. A po specifikacijama bi tvoj model trebao podrzavati mkv, tako da nevjerujem da bi ti pomoglo i da udjes u servisni meni.

Evo ti i isjecak sa sluzbenog lg foruma:

Video files can be viewed from a USB drive, when the file is properly formatted. The owner’s manual makes the following specifications: file formats-MPG, MPEG, DAT, TS, TRP, TP, VOD, MP4, MOV, MKV, DivX, AVI, Motion JPEG (AVI, MP4, MKV), ASF, WMV, and FLV . The resolution must be under 1920 pixel (width) x 1080 pixel (height). The frame rate must be under 30 frame/sec (1920 x 1080), under 60 frame/sec (1280 x 720) and the maximum bit rate of playable movie file is 20 Mbps (Mega bits per second). Finally, the bit rate of the audio formatting must be within 32 kbps to 320 kbps (MP3). The supported subtitle formats are *.smi, *.srt, *.sub (MicroDVD, SubViewer 1.0/2.0), *ssa, *txt (TMPlayer), and *.psb (PowerDivX). This information is located in the owner’s manual, on page 51.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 17:14 (Ramo).
16 godina
neaktivan

Istina, tek sam ga danas stigao testirati i potvrđujem bez dvojbi - LG 32LK330-ZH (81cm) ne treba hakirati, već ima otključan usb za gledanje filmova, slika i mjuze. Baš sam jutros pustio Pirate s Kariba 1 u 1080p i radilo bez ikakvih problema. Tv je super, iako je definiran kao HD Ready. A kupio ga u Emmezeti za 2100 kuna!

Slika mu je izvrsna, a imam za usporedbu i Full HD Lg 32LH3000 kojeg sam otključao prije još godinu dana, tako da mogu reći da su oba izvrsna i da nisam vidio neku razliku između njih. Long live LG...

Ima jedna začkoljica sa LH3000 koju sam primijetio i riješio, pa me zanima jel još tko to imao. Naime, otkrio sam da bez beda prikazuje titlove na hrvatskom u svim formatima koje podržava, ali ne i na engleskom ako su .srt. Da bi njih vidio, uvijek moram konvertirat .srt u .sub format da se vide. Pošto imam subtitle workshop, i nije neki značajan problem ali me baš zanima šta je razlog za to. Probao sam sa kodiranjem, sa East European settingom i svašta, ali uvijek isto.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

poz trebam pomoc oko usb stika za lcd tv  jel moze?

17 godina
vukovar kaže...

poz trebam pomoc oko usb stika za lcd tv  jel moze?

Kakvo je to pitanje?  {#}

Kakvu pomoc? Malo definiraj sta trebas.

14 godina
neaktivan

Imam mali problem:

http://www.lg.com/hr/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=37LF2510&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile&searchEngineModelCode=37LF2510

Skinuo sam ode najnovije drivere za svoj TV (3.75) i pokusajem ih instalirat u tv al nece.

Stavim zip na usb (promjenim mu i ime), raspakiram, nikako nece da ga pripozna kad napravim on sa 7 puta fav.

probao raspakirano i neraspakirano nikako nece

ima li neko ideju?

Support the software developers. If you like their products buy them !
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 20:56 (cecenac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/akcija/9789/full-hd-lcd-tv-mpeg4-lg-m2362d-pz/

Vrijedi li te novce i može li se otključati USB za filmove i ako može što sve podržava od formata i podržava li naša slova u titlovima?

0 0 hvala 0
17 godina

Ima li tko ili gdje ima za skinuti software za IR remote (za Windows Mobile ili Symbian) da otključam USB na LG TV-u, jer stranice lgusb.wikispaces više ne postoje?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ovaj je otključan za multimediju pa molim da neko ko ga ima napiše svoje dojmove o njemu (posebno kakva je podrška za naše znakove u titlovima).

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 10:00 (tintin).

0 0 hvala 0
16 godina
tintin kaže...

Ovaj je otključan za multimediju pa molim da neko ko ga ima napiše svoje dojmove o njemu (posebno kakva je podrška za naše znakove u titlovima).

Sad vidim da je taj HD ready.
Jel se sa ovim našim DVBT signalom vidi razlika između HD ready i full HD LCDa na 22" ?
Jel igra kakvu ulogu ako je LCD HD ready a slika koju prima full HD (npr. sa compa)?

16 godina
tintin kaže...
tintin kaže...

Jel se sa ovim našim DVBT signalom vidi razlika između HD ready i full HD LCDa na 22" ?
Jel igra kakvu ulogu ako je LCD HD ready a slika koju prima full HD (npr. sa compa)?

Nema nitko taj LCD?

Pls.

13 godina

imam lg 42ld465, na starom sustavu su se filmovi odjednom izgasili, uvijek na filmovima sa full hd. kada sam updatea sustav to je rijeseno, no sada mi nece otvori formate koje je prije mogao. Moze li pomoc? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tintin kaže...
tintin kaže...
tintin kaže...

Nema nitko taj LCD?

Pls.

malo kasnim ali..

ne samo da nema razlike kod SD signala nego nećeš vidjeti razliku ni između 720p i 1080p (čak ni na puno većim dijagonalama)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan
1950Killer kaže...

imam lg 42ld465, na starom sustavu su se filmovi odjednom izgasili, uvijek na filmovima sa full hd. kada sam updatea sustav to je rijeseno, no sada mi nece otvori formate koje je prije mogao. Moze li pomoc? {#}

Provjeri audio codece filmova, jer kad zapne najčešće je riječ o DTS ili AAC formatu i treba zvuk reenkodirati.

13 godina
Ord Mantel kaže...
1950Killer kaže...

Provjeri audio codece filmova, jer kad zapne najčešće je riječ o DTS ili AAC formatu i treba zvuk reenkodirati.

kako da to izvedem?

16 godina
1950Killer kaže...
Ord Mantel kaže...
1950Killer kaže...

kako da to izvedem?

http://www.videohelp.com/tools/PopCorn-MKV-AudioConverter

13 godina
tintin kaže...
1950Killer kaže...
Ord Mantel kaže...
1950Killer kaže...

kako da to izvedem?

http://www.videohelp.com/tools/PopCorn-MKV-AudioConverter

fala brate {#}

13 godina

ali kada napravin to sa audion, onda mi je ta datoteka oko 9gb, kako to smanjit, jer mi je onda i film i zasebni audio 18gb, {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
1950Killer kaže...

ali kada napravin to sa audion, onda mi je ta datoteka oko 9gb, kako to smanjit, jer mi je onda i film i zasebni audio 18gb, {#}

Koliko ti je velika datoteka (film) prije rekodiranja audia?

13 godina
tintin kaže...
1950Killer kaže...

Koliko ti je velika datoteka (film) prije rekodiranja audia?

9.95 gb

16 godina

Postavi tako da ti DTS i AAC audio fajlove prebacuje u AC3 i spoji sve natrag u jedan fajl...veličina novog fajla morala bi biti značajno manja.

I obavezno makni kvačicu sa Preserve DTS track.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 18:13 (tintin).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ja uđem u meni, označim opcije, pritisnem 7 puta tipku FAV i ovo mi se pojavi:

Znači iman 3.40. Di da nađem 3.15 ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 18:49 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dr. zlo kaže...

Ja uđem u meni, označim opcije, pritisnem 7 puta tipku FAV i ovo mi se pojavi:

Znači iman 3.40. Di da nađem 3.15 ?

Ovdje ili ovdje

15 godina
neaktivan

Gledam malo ovaj drugi način sa univerznim daljincem? Jeli se išta prominilo od 2010.? {#}  Ima li ikoji isplativiji od Thomson ROC3407?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice