googlam već satima, ne mogu nista naci o ovom proizvodu, cijena je ok, ima 3d sto mi je imperativ. po onome sto sam vidio tv je namjenjen za istocno tržište, po specsima mi se cini da je isti proizvod kao 6200 serija samo bez smart funkcija koje mi u pravilu ne trebaju. je li tko vidio taj tv uzivo ili ima kakvu alternativu u tom rangu za tv od 42inca sa 3d-om. jedino sto sam našao je samsung 40f6100 i 40es6100.
EDIT: lg je kupljen, out of the box kalibracija je katastrofa ali da se postelati. primjetan je dirty screen ali jedva, bleedinga nema. crne su kako kazu za taj ips panel ne bas najbolje :D, ali za te novce dosta dobar IQ. 3d je puno bolji nego demo u ducanu, pogotovo kada se narihta viewpoint, nema crosstalka ni u tragovima ako se gleda pod 90 na vertikalu. cak i 2d na 3d konverzija od koje nisam nista ocekivao za cudo bozje radi, i to dosta uvjerljivo, ne kao nativni 3d ali fakat radi. sve u svemu toplo preporucam svakome tko zeli ok panel bez "smart" điđa (za to imam smart htpc;)), tko ne voli soap opera efekt i po meni jedan od boljih consumer 3d-a a proabo sam ih stvarno puno.