LG kvaliteta?

poruka: 7
|
čitano: 5.866
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
LG kvaliteta?

Evo ovako, "pokušavam" kupit HDTV i već jedno mjesec dana kopam po netu, gledam ocjene, usporedbe i sl.

Do sada sam gledao isključivo "provjerene" marke (Philips,Panasonic,Samsung)

...mene zanima, a vjerujem da ću to saznat najbolje od korisnika LG-a, koliko je ta tv kvalitetna odnosno dugotrajna, pošto sam malo skeptičan prema LG-u

Bez uvrede al tu marku sam nekako uvijek smatrao nižom klasom, valjda zbog jeftinjave proizvoda, a ono uvijek se nekako držim one stare" nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari"

...stvar je u tome da u cijenovnom razredu od 6000kn nudi stvarno dosta toga u odnosu na konkurenciju, inače ciljam na LED LCD zbog čestog igranja na PC-u, da nije tog detalja automatski bi pala G30...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG kvaliteta?

Izvini, ali i g30 ima game mode.... BTW. frekvencija osvjezavanja je 600 mhz na panasonicu tako da ispada da je bolji od svih navedenih koreanaca 

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni tipku PRIJAVI ★★★★★

0 0 hvala 0
16 godina
LG kvaliteta?

ja pičim igre bez  problema na g30.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG kvaliteta?

Ček, hoćete reć bez straha od image retention-a i burn in-a...ja znam oprat po 5-6 sati u komadu...i ako igra ima nekakav hub, brijem da je moj strah opravdan jerbo neću imat tako skoro novaca da mijenjam tv

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG kvaliteta?

Idi na LCD. To što si naveo je zaista velik broj sati dnevno proveden u igranju i s njim ne možeš biti siguran da neće naštetiti plazmi. Ne želim reći da oni koji mnogo igraju a svejedno preporučuju plazmu lažu, ali jednostavno ima previše slučajeva gdje su ljudi dobili burn in, ili barem trajniju retenciju od igranja igara na plazmama. U svakom slučaju, čak i ako ne bi dobio burn in, stalno bi živio u strahu da će se to možda ipak dogoditi, morao bi voditi računa o tome koliko si vremena igrao igre, a koliko si gledao filmove i TV program itd., a sve to je dovoljno da ti upropasti užitak posjedovanja novog televizora. 

Preporučujem ti da umjesto LG-a pogledaš što se nudi od Samsunga ili Sonyja. Ako te ne interesira 3D, do 6.000 kn se da naći svašta. Ukoliko pak želiš 3D, morat ćeš se pomiriti s manjom dijagonalom.

Što god da uzmeš, sretno!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: LG kvaliteta?

Mislim da si potpuno u pravu, i nakon malo kopanja pronašao sam dvije moguće solucije, samo šteta što ni jedna nije ni blizu G30-tki

Philips 42PFL7606H

Samsung UE40D6120

Mada sam više na strani philipsa što se tiče kvalitete tv-a, pošto sam imao iskustva i s jednom i s drugom telkom...

14 godina
neaktivan
LG kvaliteta?

A jel ko ima što reć za ovu telkicu, Sony kdl-46cx520?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice