LG 32LD465-titlovi problem

poruka: 5
|
čitano: 14.342
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Molio bi nekog da odvoji 4-5 minuta da odgovori na moja pitanja ako nije problem.hvala.

1.kako unaprijed software od nje i jeli ima koristi?
2.Sad mi je najveci problem sta mi ne prikazuje titlove. Kako podesiti to jer sam samo kopirao film i titlove na usb i stavio im ista imena.?
3.kako je najbolje podesiti sliku?
4.kako gledati filmove vece od 4 gb sa usba jer se ne usb ne mogu pribaciti podaci veci od 4 gb ako nije NFTS formatiran i oce li to predstavljat problem. Te ako kupim hard disk externi od nekih 500 gb jeli ga mogu formatirati u NFTS i gledati sa njega filmove bez problema ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: LG 32LD465-titlovi problem

Ja ti mogu odgovoriti za titlove. Imam isti TV i titlovi mi idu bez problema. Uradi ovako, skini titl neka bude sa extenzijom srt, ali mislim da ide i sa ekstenzijom sub. Kada skines titl preimenuj ga tako da mu ime bude potpuno identicno kao i ime video fajla, ne smije biti nikakve razlike (osim u ekstenziji fajla, naravno), stavi titl u istu mapu sa filmom i kada pokrenes film sa sticka sam ce ti krenuti i titl.

Osim toga citao sam na nekim forumima da su ljudi pokusavali ubacivati noviji software ali niko nije postigao nekakvu korist od toga, dobar ti je i taj sto imas.

Sto se tice podesavanja slike pogledaj ovdje http://www.hdtelevizija.com/forum/index.php

14 godina
neaktivan
Hvala za titlove, nisam ih bio ubacio u istu mapu.
A mislim za hard disk da bi trebao raditi jer ako radi usb ?

0 0 hvala 0
14 godina

Prijenosni hard ce ti normalno radit, imam isti tv i hard prepozna ko i svaki drugi usb, tak da nemas brige:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dali se moze povecavati velicina titlova? Ne znam ako je to 100hz tv?

I'll see you on the dark side of the moon
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 19:02 (no tengo dinero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice