LCD tv

poruka: 6
|
čitano: 3.452
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
LCD tv

Pozdrav, molio bih da mi kazete dali valja ovaj televizor

Vivax lcd tv 3270H120 82cm, full HD 1700kn na akciji u metrou  http://www.metro-cc.hr/katalozi/supnf_22/index.html  (u tom katalogu je)

I kakav je naspram Sony bravia od 94cm 2600 kuna na naslovnoj strani ovog kataloga http://www.metro-cc.hr/katalozi/non_22/index.html

Unaprijed se zahvaljujem

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 11:17 (zjaka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LCD tv

Bravia je puno bolja od tog Vivaxa.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: LCD tv
mind_challenge kaže...

Da to i nije tako tesko zakljucit, samo koliko je bolja , sto je bolje , jer razlika u cijeni je 800 kuna

16 godina
zjaka kaže...
mind_challenge kaže...

Da to i nije tako tesko zakljucit, samo koliko je bolja , sto je bolje , jer razlika u cijeni je 800 kuna

=> Vivax - (SONY +12cm) = -800kn.

Dali ima neke druge razlike? Moguće, zato pročitaš teh.specifikacije, npr koliko ima HDMI priključaka, PC-VGA, Audio.. ili USB-PVR, dali je crne ili srebrene boje, garancija itd. itd..

btw:

zjaka kaže...

.Vivax lcd tv 327OH120 82cm,.

=  3270H120 (nije O nego 0) {#}

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 10:44 (ihush).
16 godina
ihush kaže...
zjaka kaže...
mind_challenge kaže...

=> Vivax - (SONY +12cm) = -800kn.

Dali ima neke druge razlike? Moguće, zato pročitaš teh.specifikacije, npr koliko ima HDMI priključaka, PC-VGA, Audio.. ili USB-PVR, dali je crne ili srebrene boje, garancija itd. itd..

Sony-ev Tv ima daleko kvalitetniju sliku od ovog Vivaxa. Puno je bolje opremljen a i podrška za njega je puno bolja.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
16 godina
neaktivan
LCD tv

Televizor bi za sada sluzio samo za gledanje maxtv-a i to u apartmanu koji sluzi za iznajmljivanje preko ljeta i meni za stanovanje preko zime.

Znaci slazete se da se isplati dat 800 kuna vise za SONY, da se samo mene pita ja bih odma uzeo SONY ali ovaj tv ce platiti roditelji pa racunam da sta jeftinije produ a da se isplati, nebih da poslije zalim sta nisam dao 800 kuna vise...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice