LCD problem.

poruka: 11
|
čitano: 2.556
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
LCD problem.

Hmm ovako, nadam se da će te me skužit o čemu pričam :)

Imam LCD monitor(Quadro bla bla bla 24 inca).

Opisat ću svoj problem na primjeru igre.

Znači dok radim u igri nagle pokrete sa mišem, sve mi je mutno odnosno slova se teško vide kad su brži pokreti i ekran kao da "trza ili lagga" neznam kako da to opišem.

To sam skužio dok sam kod frenda igrao, kod njega se sve ljepo vidi, znači tamo radim nagle pokrete i sve se ljepo vidi zarazliku od mojeg monitora.

E sad bi pitao dal se to može kako riješiti i u čemu je problem? Dal u grafičkoj, ili nekim postavkama monitora?

Ako niste skužili na kaj mislim pokušat ću bolje objasnit.

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 22:10 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: LCD problem.

KOji je model monitora? Koliki mu je odziv? Moguće da je u tome problem... 

14 godina
neaktivan
LCD problem.

napravi update grafičke :)

KCB
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LCD problem.

Imam Quadrov LCD TFT 22GH11, kupljen prije godinu dana.

Nevjerujem da je razlog grafičla, jučer je frend dobio novi monitor i ima isti problem, a ima jednu od boljih grafa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Taj Tv ima 5ms odaziva - kašnjenja, danas televizori idu do 0,001ms. Mislim da je to bio loš izbor za monitor. Vjerujem da je kao tv dobar, ali ne i kao monitor!

16 godina
0,001 nije pravi odziv. to je G2G.
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
15 godina
mbuk kaže...

Taj Tv ima 5ms odaziva - kašnjenja, danas televizori idu do 0,001ms. Mislim da je to bio loš izbor za monitor. Vjerujem da je kao tv dobar, ali ne i kao monitor!

A jbg za to ja nisam ni znao dok sam kupovao monitor.

15 godina
neaktivan
LCD problem.

da ne otvaram novu temo

Imam problem s lcd-om na laptopu, na bijeloj podlozi i to vljda određene niojanse on u windows 7 kad otvorim računalo, dukumente, na ostalima ne imaju neke kose crte? wtf pa ako neko zna o čemu je riječ neka pomogne...

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
LCD problem.

kako to...moj star 4 godine ima 2 ms odziv :D bia jedan od naprednijih u svoje vrime

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Burn_n_Die kaže...

kako to...moj star 4 godine ima 2 ms odziv :D bia jedan od naprednijih u svoje vrime

ma bio sam u servisu jer su mi pixeli pocrnili na onom prijašnjem ekrani i ovi naručili i stavili drugi, i kažu sve je ok, imam jedna pixel zelen al to me ne muči tolko to su rekli da hp neprizna da je unutar tolerancije , a ove crte od čega je to i što je to?

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
14 godina
protjeran
Zvjerkan kaže...
Burn_n_Die kaže...

ma bio sam u servisu jer su mi pixeli pocrnili na onom prijašnjem ekrani i ovi naručili i stavili drugi, i kažu sve je ok, imam jedna pixel zelen al to me ne muči tolko to su rekli da hp neprizna da je unutar tolerancije , a ove crte od čega je to i što je to?

jel mos slikat to pa stavit sliku

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice