Lcd/ plazma tv do 3500 kn

poruka: 26
|
čitano: 8.861
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovih dana planiram kupiti novi TV do 3500 kn. Sad me zanima sta je bolje odabrati , LCD ili plazmu? I na što moram paziti pri kupovini?

Pa ako može pomoć ili koji koristan savjet... {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imaš brdo tema ovdje pa pročitaj malo,poslije toga posjeti forum HD Televizije i sve ti bude jasno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Iznad 82cm preporucam plazmu..tj, od 107 pa nadalje..

inace je lcd ok..preporucam LG, u jednom i drugom segmentu, jer su najbolji omjer   ulozeno, dobiveno,

i dosta su kvalitetni, a jamstvo i servisi su im zakon i fer, znam, radio sam u jednom..svi su povezani naravno..

Ide ti nekako ovako..

Grundig, Vivax, Quadro,itd>>Samsung,Philips,Sony,LG>>Panasonic

Panasonic ima svoju klasu, ali za ono sto nudi je bezobrazno skup, tako da ga prekrizi..toplo preporucam lg, jednostavan meni, odlicna kvaliteta te servis..

Na ove iz zadnje klase ni ne pomisljaj..sretno!

[url="http://www.signaturebar.com/"][img]http://www.signaturebar.com/uploads/images/48289.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
RE: Lcd/ plazma tv do 3500 kn
brane47 kaže...

Grundig, Vivax, Quadro,itd>>Samsung,Philips,Sony,LG>>Panasonic

Panasonic ima svoju klasu, ali za ono sto nudi je bezobrazno skup, tako da ga prekrizi..

Ovo zadnje jednostavno nije istina - cijena best buya (a i šire) u klasi, 42 inčne Panasonicove plazme X20E je oko 3500 kn... Plazma je kod gotovo svih recenzenata proglašena najboljom u klasi, što mogu i sam posvjedočiti.

Ako je to ''bezobrazno skupo'', onda sam ja mikser...

I ostale cijene su tu negdje, a mislim da zaista nije pretjerano dati 300-tinjak kuna više za vrhunski proizvod, pogotovo ako je prva sljedeća opcija LG...

Prodajem zjake...povoljno!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 15:51 (CrnaBitanga).
15 godina
neaktivan

Ma meni treba neki TV od 82 cm. Mislim da cu odabrati neki LG ili Sony, a i prijatelj mi ima samsungov lcd i isto nije loš... Hvala na pomoći{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže... 

Ovo zadnje jednostavno nije istina - cijena best buya (a i šire) u klasi, 42 inčne Panasonicove plazme X20E je oko 3500 kn... Plazma je kod gotovo svih recenzenata proglašena najboljom u klasi, što mogu i sam posvjedočiti.

I ostale cijene su tu negdje, a mislim da zaista nije pretjerano dati 300-tinjak kuna više za vrhunski proizvod, pogotovo ako je prva sljedeća opcija LG...

Mislim da sam dobro rekao..sve novije generacije koje dolaze, imaju razliku u cijeni izmedju panasonica i srednje klase..

Npr, nove 600Hz plazme, led-ovi i tako dalje..a ovo sto ti govoris, je plazma, stara generaciju, svije, koja je sad na popustu, jel dolazi brdo nove tehnologije, te ima vise ljudi koje bi ipak ovo novo..

Ali i LG ima takve ponude, i mnogo njihovih plazmi je u ovom trenutku jako jeftino..tako da potpisujem ono sto sam rekao iznad..

[url="http://www.signaturebar.com/"][img]http://www.signaturebar.com/uploads/images/48289.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
scenesports kaže...

Ma meni treba neki TV od 82 cm. Mislim da cu odabrati neki LG ili Sony, a i prijatelj mi ima samsungov lcd i isto nije loš... Hvala na pomoći{#}

ako ideš na 82 cm LCD je ok,odnosno nije loš kako i sam kažeš, a to je velika razlika od dobar TV.plazma bi ti bila bolje rješenje ako ideš na malo veču dijagonalu od ove što si zacrtao.

15 godina
neaktivan
brane47 kaže...

Ali i LG ima takve ponude, i mnogo njihovih plazmi je u ovom trenutku jako jeftino..tako da potpisujem ono sto sam rekao iznad..

pa koji se to LG se više isplati uzeti od X20 Panasonicove plazme i o kojoj cijeni se radi,daj podjeli to sa nama koja LG plazma tehnološki naprednija od X20 a jeftinija je od  3500 kn,daj neki link idem sutra odma po jednu za spavaču sobu.

14 godina
neaktivan

Kome vama da podjelim?ocito samo tebe zanima..nisam se dosao tu svadjati, nego ako je moguce pomoci covjeku..

To sto sam rekao za panasonic, je istina u vecini slucajeva, a sad ako stave tu i tamo nesto ovakvo na akciju, svaka cast, ali nista novo, ni prvi ni zadnji..

Po svemu, vidim da si korisnik jednog panasonica vjerojatno, pa malo gledas subjektivno, inace, ja nemam ni jedan ni drugi..objektivan prijedlog..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
brane47 kaže...
CrnaBitanga kaže... 

Mislim da sam dobro rekao..sve novije generacije koje dolaze, imaju razliku u cijeni izmedju panasonica i srednje klase..

Npr, nove 600Hz plazme, led-ovi i tako dalje..a ovo sto ti govoris, je plazma, stara generaciju, svije, koja je sad na popustu, jel dolazi brdo nove tehnologije, te ima vise ljudi koje bi ipak ovo novo..

Ne mogu reći da razumijem ovo što si rekao...''je plazma, stara generaciju, svije, koja je sad na popustu, jel dolazi brdo nove tehnologije, te ima vise ljudi koje bi ipak ovo novo..'' Što je pjesnik htio reći?

17 godina
honda_zg kaže...
brane47 kaže...

pa koji se to LG se više isplati uzeti od X20 Panasonicove plazme i o kojoj cijeni se radi,daj podjeli to sa nama koja LG plazma tehnološki naprednija od X20 a jeftinija je od  3500 kn,daj neki link idem sutra odma po jednu za spavaču sobu.

I ja kažem... Daj tehnološki napredniju i noviju LG plazmu od Panija X20 i po nižoj cijeni i odmah kupujem!

17 godina
neaktivan

Niti jedan proizvođač plazmi nema taku naprednu tehnologiju kao što je Panasonicov NeoPDP.  Stoga LG i Samsung plazme ne mogu postići tako nisku potrošnju i razinu crne boje kao Panasonic.

www.fotografiranje-vjencanja-split.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
scenesports kaže...

Ovih dana planiram kupiti novi TV do 3500 kn. Sad me zanima sta je bolje odabrati , LCD ili plazmu? I na što moram paziti pri kupovini?

Panasonic, da ne duljim previše :)

15 godina
neaktivan
strahec.luka kaže...
scenesports kaže...

Panasonic, da ne duljim previše :)

Uffff, ovaj tv izgleda dobar... A šta je kvalitetnije , plazma ili lcd? {#}

14 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
scenesports kaže...

Uffff, ovaj tv izgleda dobar... A šta je kvalitetnije , plazma ili lcd? {#}

Kvalitetaivno plazma, a što se trajnost tiče to ti ovisi od proizvođaća, opet recimo taj Pansinic je i u tom slučaju (po)najbolji.

www.fotografiranje-vjencanja-split.com
14 godina
neaktivan
Cijene LCD i Plazma televizora na akciji u trgovačkim centrima: http://www.niskecijene.com/
http://www.niskecijene.com
15 godina
neaktivan
david111154 kaže...

koliko inča je taj led i daj neki link gdje ima za kupiti po toj cijeni,ako se ne varam to je serija 7,ajde majstore linkni mi taj tv i tu cijenu?

16 godina
neaktivan
honda_zg kaže...
david111154 kaže...

koliko inča je taj led i daj neki link gdje ima za kupiti po toj cijeni,ako se ne varam to je serija 7,ajde majstore linkni mi taj tv i tu cijenu?

Linknutce malo sutra{#}

Ja znam da je samsungova 46" UN seria oko   2700 ali €

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 1:14 (Quilombo23).
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Lcd/ plazma tv do 3500 kn
17 godina

Je..eš TV koji nema barem 30 kila {#}!

Ok, dobar izbor.

14 godina
neaktivan

Panasonic plazma.

Za one koji žele plazmu,a znači im 10-ak centimetara prostora,zadnji im je vlak da kupe prošlogodišnje modele panasonic plazmi od 37"(94 cm),jer se 37" ekrani više neće proizvoditi.Najmanji će biti 42".Za oko 3000-3500 kuna dobit će vrhunski TV,pouzdane i provjerene kvalitete i branda.

Ja vjerujem Panasonicu bilo da kupujem CRT,LCD ili Plazmu.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja sam nedavno kupio novi crt tv 32 inča i nakon lcd-a sada sam oduševljen izgledom klasičnog sd programa i dvd filmova. Biti će uživancija više godina sa odličnom slikom. Crna je ugljen-konačno!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
virtuozo kaže...

Ja sam nedavno kupio novi crt tv 32 inča i nakon lcd-a sada sam oduševljen izgledom klasičnog sd programa i dvd filmova. Biti će uživancija više godina sa odličnom slikom. Crna je ugljen-konačno!

bravo majstore!{#}

koja marka i model?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 1:18 (honda_zg).
17 godina
protjeran

panasonic tx-32pl30d. Nije baš najnoviji model ali sam ga našao potpuno novog i zapakiranog u kutiji. Kao što rekoh slika sd programa je odlična, a pogotovo sadržaja kaj se emitira nativno 16:9. Puno bolja nego na lcd-u s kojim sam ga direktno usporedio

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 9:40 (virtuozo).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice