znaci u naslovu sve pise, ak mi moze ko pomoc, jedino nek ima full hd , neznam sta je bolje plazma il lcd pa ak mi mozete i tu koji savjet dat, hvala unaprijed
Lcd ili Plasma do 10 000 kn
- poruka: 13
- |
- čitano: 4.133
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znaci u naslovu sve pise, ak mi moze ko pomoc, jedino nek ima full hd , neznam sta je bolje plazma il lcd pa ak mi mozete i tu koji savjet dat, hvala unaprijed
kolko god da se moze dobit a da bude kvalitetan i vaznija mi je kvaliteta slike nego da ima npr. ona ambijetalna svjetla na zidu bez svrhe=)
i zasto Lcd a ne plazmu?
Pa jednostavno zato što ne možeš dobit Full HD plazmu za 10k kuna. A zeliš Full HD,zar ne?
aha i da, zelim Full Hd
Ja sam zagovornik plazmi, ali za taj iznos bih preporucio ipak LCD.
a jel moze neko preporucit neki model televizora ako ste culi da je dobar ?
Samo reci koju veličinu želiš.
pa nekih 42" , 107 cm, oko te velicine
www.fgc.hr svu robu od gramata 20 % ispod cijene:))) pitaj samo...
uuu sori mislim da se nesmije tu reklamirati uuu sjb sam .... isprika ali tu sam tek 10 minuta
Haha,nije loše rješenje. Ali čovjek hoće Full HD,a takvu plazmu ne možeš nać do 10k kn.
Ja ti mogu preporučit LG 42LG5000. Frend mi ima 26'' model i prezadovoljan je.Slika je odlična,a ima i brdo konektora. A cijena samo 6.000 u Protisu.