Zna li netko kako je moguce pokvariti tv(crt) bez vidljivih fizickih ostecenja.Pored elektro-magnetskog zracenja postoji li jos kakva metoda.Tv je velik pa ga se nemoze premjestati na hladno(van i sl.).Ne radi se o tudem tv-u vec o mom!
Kvar tv-a!
- poruka: 13
- |
- čitano: 15.447
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zna li netko kako je moguce pokvariti tv(crt) bez vidljivih fizickih ostecenja.Pored elektro-magnetskog zracenja postoji li jos kakva metoda.Tv je velik pa ga se nemoze premjestati na hladno(van i sl.).Ne radi se o tudem tv-u vec o mom!
Jesi pokušao primjeniti metode prisile (rječnik vrle policije)?
netko hoce lcd za Božić :D
ostavis da se ugrije (mora dugo radit) i onda ga ugasis i onda dugme za paljenje drzis al nebi trebalo da se tv upali nego da samo zuji, ja sam tako pokvario prije tv kad mi se tipka zaglavila :D
A ma negdje prije mi je otislo nesto u njemu pa se nije mogao upaliti,popravljeno je to al sada stalno zuji-ne jako, i ponekad se ekran zacrveni ali se zatim vrati u normalu.Cini mi se da je pri kraju i kupio bi si neki lcd ali nezelim jer dok ovaj jos radi glupo mi je kupovati novi,a bas sam se namjerio na jedan lg led model:) Nemam ga komu dati jer svi imaju zdrave tv-e osim jedne osobe kojoj necu dati iz principa jer je teska skrtica.Inace ovaj tv je star oko 7-8g tako da je stvarno demode ,ima samo jedan scart,nemogu nista spojiti na njega,mislim mogu nekakvim adapterima al....Tako da sam sad u dilemi,jer ako crkne pa makar i mojom rukom imati cu valjan razlog da kupim novi.Sto bi Homer rekao led lcd mmmmmmmmmm aaaaaaaaarrrrrrrrrggggggggghhhhhhhhhhhhhhh
A ma negdje prije mi je otislo nesto u njemu pa se nije mogao upaliti,popravljeno je to al sada stalno zuji-ne jako, i ponekad se ekran zacrveni ali se zatim vrati u normalu.Cini mi se da je pri kraju i kupio bi si neki lcd ali nezelim jer dok ovaj jos radi glupo mi je kupovati novi,a bas sam se namjerio na jedan lg led model:) Nemam ga komu dati jer svi imaju zdrave tv-e osim jedne osobe kojoj necu dati iz principa jer je teska skrtica.Inace ovaj tv je star oko 7-8g tako da je stvarno demode ,ima samo jedan scart,nemogu nista spojiti na njega,mislim mogu nekakvim adapterima al....Tako da sam sad u dilemi,jer ako crkne pa makar i mojom rukom imati cu valjan razlog da kupim novi.Sto bi Homer rekao led lcd mmmmmmmmmm aaaaaaaaarrrrrrrrrggggggggghhhhhhhhhhhhhhh
lol
Stvarno, otvori i odsjeci neke "viškove" (ako neznaš šta treba, ako znaš onda kondenzatore ili još bolje negdje bi trebao biti trensformator pa se njega rješi) to je to.
Eto baš nekako će ti nestati struje u utičnici gdje je TV ukopčan, pa ćeš biti prisiljen ukopčati ga u produžni kabel na drugi kraj prostorije. A kako nisi navikao na to da imaš kablove po sobi, slučajno ćeš zapeti za isti i srušiti TV.
Eto baš nekako će ti nestati struje u utičnici gdje je TV ukopčan, pa ćeš biti prisiljen ukopčati ga u produžni kabel na drugi kraj prostorije. A kako nisi navikao na to da imaš kablove po sobi, slučajno ćeš zapeti za isti i srušiti TV.
ili neka misli da je vidio mrava na tv-u pa ga je brzo htio dohvatiti motorkom i yebiga... :D
A može i tako.
Dobro kolege.Nesta cu onda vec smisliti,kad ga smrdam javim vam kako sam to ucinio, ako ne onda cu cekati da umre prirodnom smrcu:)
Ugasio mi se TV-Panasonic plazma TX-P42U20E.
Nema slike,nema tona,crvena dioda se pali-gasi.
jel netko imao takvih problema?
Pozdrav svima! Imam jedan problem i nadam se da ce mi neko ko je imao slicnih iskustava pomoci. Naime, imam tv lcd Elit 32. U zadnjih nekoliko dana je poceo da susti nakon odredjenog vremena gledanja. Normalno gledam televiziju i nakon nekoliko minuta izgubi se slika, odnosno pojavi se ‚‚snijeg" i pocne da ispusta nenormalno nesnosne i iritirajuce zvukove (slicni kao zvuk kompresora ili motorne pile). Pomocu daljinskog se ne moze ugasiti. Moram ga iskljuciti iz struje. Kada ga upalim, ponovo normalno radi nekoliko minuta do par sati pa opet... Pomagajte ako Boga znate.