Koji LCD kupiti?

poruka: 5
|
čitano: 5.304
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koji LCD od 42 inča kupiti?

Dobar dan, imam namjeru kupiti LCD, dijagonale 42 inča ili nešto malo veće. Na tržištu se nalazi mnogo televizija tih dimenzija, a malo ljudi koji mogu (ili žele) dati kvalitetan i stručan savjet. Pa Vas molim da mi pomognete sa vašim mišljenjima i sugestijama. Financije nisu ograničene.

Unaprijed zahvaljujem!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koji LCD od 42 inča kupiti?

Ako finacije nisu ogranicene i velicina Samsung 46A 656 .

Posto se neradi u 42" vec u 40" .

Telkac sa najboljom crnom sto lcd tv moze proizvest panel sa dobrom  matricom i odlcnom elektronikom .

Nsto tanji ekran serija 8 kod samsunga .iste dimenzije ekrana .

POZ!

16 godina
neaktivan

Hvala Perpetum, ipak 40 inča mi je premalo jer mi je udaljenost s koje gledam tv preko 4 m. Imaš li neku prijedlog za 42 inča. Što misliš na philipsa serija 9? Koji televizori imaju sliku u slici?

16 godina
protjeran

svakako uzmi panasonic, imaju bombastičnu sliku, a kvaliteta uređaja je u vrhu, samsung malo previše stvari proizvodi i dosta je kvarljiv (pogledaj samo mobitele, živo smeće)

moja preporuka panasonic LZD800, slika skoro kao na plazmi, dakle bez mana uz sve lcd prednosti

16 godina
livadasb kaže...

svakako uzmi panasonic, imaju bombastičnu sliku, a kvaliteta uređaja je u vrhu, samsung malo previše stvari proizvodi i dosta je kvarljiv (pogledaj samo mobitele, živo smeće)

moja preporuka panasonic LZD800, slika skoro kao na plazmi, dakle bez mana uz sve lcd prednosti

Koje lcd prednosti ?
Ako je slika skoro kao na plazmi znaci da plazma ima bolju sliku. Sto je to drugo toliko bitno kod uredjaja kojem je namjena da mora prikazivati slike ?
Jedini razlog mogu biti ogranicene financije.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice