HDMI smart tv dongle

poruka: 14
|
čitano: 13.033
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
HDMI smart tv dongle

Zanima me mišljenje ljudi u vezi ovih hdmi gadgeta koji pretvaraju obični tv koji ima hdmi port u smart tv. Naletio sam na ovo neki dan http://www.kickstarter.com/projects/2028163448/equiso-smart-tv-turn-any-tv-into-a-smart-tv i čini mi se kao super stvar (k tome još i relativno jeftina: $69 !!!). Ima li možda netko nešto slično? Iskustva?

Pozdrav!

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 18:08 (blab).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: HDMI smart tv dongle
Šteta što više nema verzije za 39 dolara
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan

ako to valja dao bih i 99$ za onu pro verziju... al nisam nigdje našao neku neovisnu recenziju toga pa se nebi zaletao. Budući da do prekjučer nisam ni znao da postoji nešto takvo, a sad vidim da ima (i od drugih proizvođača) čisto me zanima dal ima netko nešto slično i jel to stvarno valja, jer ako valja čini mi se kao šavršena opcija za nekog tko je nedavno kupio (obični) tv i zbog toga nema namjeru još neko vrijeme kupovati novi (smart) tv, a htio bi ga...

14 godina
neaktivan
HDMI smart tv dongle

Ja sam naručio prije par dana ovaj uređaj Equiso Smart TV onaj home pack u kojem se dobiju 2 komada za 138$ za sebe i frenda. Imam panasonic plazmu 50" koji nije smart tv i ovo mi je idealno rješenje. Odnosno ovo je trenutno nabolji takav uređaj.

Postoji 

Android mini pc 4.0 - nema uopće daljiski nego se mora dodatno kupit tastatura i miš - nakraju to izađe preko 200$

Infinitec - Pocked tv - loše rješeno upravljanje ima 2 daljinska jedan je običan ir drugi je bežična tastatura 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 19:58 (amaano).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Kako se plati uredjaj kad narucis preko njihove stranice?
Vidim da je uredjaj 69$ + dostava 15$...
13 godina
neaktivan
amaano kaže...

Ja sam naručio prije par dana ovaj uređaj Equiso Smart TV onaj home pack u kojem se dobiju 2 komada za 138$ za sebe i frenda. Imam panasonic plazmu 50" koji nije smart tv i ovo mi je idealno rješenje. Odnosno ovo je trenutno nabolji takav uređaj.

Postoji 

Android mini pc 4.0 - nema uopće daljiski nego se mora dodatno kupit tastatura i miš - nakraju to izađe preko 200$

Infinitec - Pocked tv - loše rješeno upravljanje ima 2 daljinska jedan je običan ir drugi je bežična tastatura 

TNX na info-u!

Ajde, molim te, ako se sjetiš, vrati se ovamo kad ti stigne ovo i kad isprobaš, čisto da čujemo iskustva iz prve ruke...

btw, si to naručio preko ove kickstarter stranice? Ako jesi, kakva je to fora? Nešto sam čitao i ako sam dobro shvatio ti si kao neki sponzor (backer) projektu koji je prijavljen na toj stranici (dakle, daš pledge) i ako projekt uspije onda ti terete karticu i pošalju proizvod, a ako ne uspije ili skuže da je neka prevara onda ti ne terete. Ovaj projekt je kao uspio, al negdje sam pročitao (ne mogu naći sad gdje) da će tek u 8. mjesecu biti prve pošiljke tog uređaja? Ajde, ako se sjetiš javi kako je i to prošlo...

Još samo jedno pitanje. Si morao dat podatke kreditne kartice ili može i preko paypala?

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 4:34 (blab).
13 godina
neaktivan
HDMI smart tv dongle

Meni se čini super stvar pratim još odkad je došlo na kickstarter stvar je super baš nešto što mi treba i sviđa mi se ponajviše od svega minecraft {#}.Cjena i nije nešto extra velika tako da mi nije teško izvodijiti pare za nešto ovakvo.

Ivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blab kaže...
amaano kaže...

Postoji 

TNX na info-u!

Ajde, molim te, ako se sjetiš, vrati se ovamo kad ti stigne ovo i kad isprobaš, čisto da čujemo iskustva iz prve ruke...

btw, si to naručio preko ove kickstarter stranice? Ako jesi, kakva je to fora? Nešto sam čitao i ako sam dobro shvatio ti si kao neki sponzor (backer) projektu koji je prijavljen na toj stranici (dakle, daš pledge) i ako projekt uspije onda ti terete karticu i pošalju proizvod, a ako ne uspije ili skuže da je neka prevara onda ti ne terete. Ovaj projekt je kao uspio, al negdje sam pročitao (ne mogu naći sad gdje) da će tek u 8. mjesecu biti prve pošiljke tog uređaja? Ajde, ako se sjetiš javi kako je i to prošlo...

Još samo jedno pitanje. Si morao dat podatke kreditne kartice ili može i preko paypala?

Da u pravu si polovicom ovog mjeseca će biti pošiljke tek su ima tjedan dana tako nešto skupili novce za veću proizvodnju.

Ivan
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 20:55 (Ivan1155).
13 godina
neaktivan

Upravo sam naručio preko ebay-a ovaj PRO za $99 + $15 za shipment. Valjda će stići. Piše na ebay-u da pošiljke kreću 31.08...

16 godina
HDMI smart tv dongle

imate tih stvarcica od određenih proizvođaca kod nas, znam da lg i samsung sigurno imaju, lgev kosta oko 600 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

imate tih stvarcica od određenih proizvođaca kod nas, znam da lg i samsung sigurno imaju, lgev kosta oko 600 kn.

Da ali ovo nije sigurno smeće vjeruj mi to je smeće ovo je nešto znatno bolje.Znam o čemu pričaš i o ojim proizvodima ali ni približno nisu kao ovo.

Ivan
17 godina
HDMI smart tv dongle

Nije HDMI dongle, ali ja imam ovaj uređaj.

Nije savršen, ali s obzirom da sam ga platio 300kn nije ni loše, za Youtube, filmove i glazbu i više nego dovoljno.

Izdan je i ICS, ali je još u testnoj fazi pa ne radi sve kako treba, situacija s GB-om je nešto bolja.

Dobio sam uz njega i  wireless motion mouse  ali ne radi kako treba a i baterije se isprazne za dva dana pa koristim obični bežični miš - tipkovnica mi nije potrebna (fizička).

ATV1000 ATV1000
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Equiso Smart TV, da li se to može i dalje naruciti i kako?

hvala na odgovoru

13 godina
neaktivan

Imas na ebay-u. utipkaj samo equiso u search box.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice