HDMI kabel problem

poruka: 12
|
čitano: 4.843
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HDMI kabel problem

Pozdrav , kupio sam danas ovaj kabel i spojio sve lepo sa tv   hocu da mi tv bude monitor za filmove i tako to ..  Ali imam ovaj problem da mi ne izabaci celu pozadinu nego smao ovako sliku , moze neko da mi kaze sta ne valja jer kod jednog prijatelja ovako radi a kod mene ne a meni je inace smart tv a njemu ne

Repent the end is near!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HDMI kabel problem

Neko pomoc

Repent the end is near!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HDMI kabel problem

Dali je mozda zbog toga sto je hdmi kabel sa prikljuckom jer nisu imali u radnji jednistven nego samo sa prikljuckom tj tim adapterom za hdmi

Repent the end is near!

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: HDMI kabel problem

prvo to nije hdmi kabel a drugo koji mod si odabrao? duplicate ili extend? Koja ti je rezolucija podesena za tv?

13 godina
neaktivan
Odaberi duplicate i podesi samo rezoluciju maksimalnu sto ti dopušta za tv i dobit ces istu sliku na oba ekrana
14 godina
neaktivan
HDMI kabel problem

Evo upravo uradio to sto ste rekli ali probelm je i dalje isti 

Repent the end is near!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HDMI kabel problem

Uspeo :D 

Repent the end is near!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 0:04 (Scarfaceee).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HDMI kabel problem
Radi hvala, Nego kada mi je ukljucen hdmi u tv  ne mogu gledati kanale jer  se gubi signal. cim ga iskljucim tv radi normalno zna neko u cemu je problem?

Repent the end is near!

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
HDMI kabel problem

Pozdrav,

prije neki dan sam kupio android box tv i kada je konektujem na TVpreko HDMI kabela, TV počne da se pali gasi i sve tako dok ili ne izvadim kabel ili dok ne iskljucim box tv. Ako je TV na nekom drugom kanalu i uključim box, TV se zaledi tj ne prima ni jednu komandu preko daljinskog dok se opet HDMI kabel ili ne izvadi ili ne iskljuci box. TV je Sony LCD iz 2008 godine. Ima 2 HDMI porta na jednom je digitalna TV a drugi je slobodan  i na njemu bi trebao konektovati box TV.

Imate li prijedloga šta da radim?

LP

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Probaj na drugom portu i na drugom tvu. Cisto da vidis je li do oixa kabela ili tva...
8 godina
neaktivan

Porbao sam na drugom tvu, box radi normalno. Mijenjao sam portove i HDMI kabele , ista stvar. Digitalna na oba kabela i oba porta a box pravi isti problem na oba porta i sa oba HDMI kabela.

17 godina
HDMI kabel problem

Probaj preko drugog tv-a isključiti CEC ili ako imaš nešto slično na boxu

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice