42LG5000 crte na ekranu

poruka: 3
|
čitano: 7.715
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
42LG5000 crte na ekranu

Ovak ekipa imam gore navedeni TV,sve 5 radi ispravno,neki dan na napajanju greška i otvorili ga i sredili no međutim tu se pojavila jedna crta i još 2 dodatne koje nestanu kad se ugrije tv,e sada mene zanima,dali je to problem do spoja ili?
Jer ekran kao ekran nije razbijen jer crte su pravilnog oblika,evo slika u postu,pa ako ima tko kakvu ideju neka slobodno kaže.

Ove 2 tanke iliti roza i zelena crta nestanu kad se TV ugrije,ova crna ostaje skroz(tv je radio i tj dana bez prestanka).

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
42LG5000 crte na ekranu

A gle, znam samo da je to definitivno kvar ("no shit":)

Meni su se tako pojavile najprije linije koje nestanu kad se zagrije, onda nestaju sve sporije, da bi nakon toga

bile prisutne trajno na ekranu. Srećom više su prema rubovima (lijevo i desno) i pokraj prvih linija pojavilo se više

novih i sve se spojilo u svjetlucave trake, ali kao što rekoh, nije prema sredini i uopće mi ne smeta.

Već su recimo godinu-dvije konstantne i ne šire se.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: 42LG5000 crte na ekranu
Yo Momma kaže...

A gle, znam samo da je to definitivno kvar ("no shit":)

Meni su se tako pojavile najprije linije koje nestanu kad se zagrije, onda nestaju sve sporije, da bi nakon toga

bile prisutne trajno na ekranu. Srećom više su prema rubovima (lijevo i desno) i pokraj prvih linija pojavilo se više

novih i sve se spojilo u svjetlucave trake, ali kao što rekoh, nije prema sredini i uopće mi ne smeta.

Već su recimo godinu-dvije konstantne i ne šire se.

Evo meni se recimo sad još uvijek nije maknula zelena crta a tv nije gašen od kad sam postao na forumu,prije stavljanja na zid ću ga otvoriti i provjeriti kablove koji vode na matricu samu pa vidjeti možda je u spoju greška.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice