DVB-T na PC-u - problem sa gledanjem!

poruka: 3
|
čitano: 3.896
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
DVB-T na PC-u - problem sa gledanjem!

pozdrav svima!

imam sljedeći problem:

kupio sam DVB-T USB karticu za gledanje televizije pc-u, ali imam problema sa gledanjem. naime, događa mi se sljedeće: kad pokrenem program za gledanje, sve mi normalno radi, mogu cijelo popodne gledati tv i nema nikakvih problema. onda ugasim komp i za dva sata ga upalim i veselje počinje: svakih pet minuta mi javlja grešku i baca me van iz programa. onda jedan sat radim nekaj drugo, pa probam opet pokrenuti program za tv i opet sve normalno. može mi tko reći o čemu se radi i gdje bi mogao biti problem? zahvalan sam za svaki koristan savjet.

inače, radi se o USB tv kartici Gigabyte GT-U7200, komp je intel core duo 2,53 GHz, win XP, service pack 3 (ista stvar je bila i prije formatiranja sa SP2), od programa instalirano je .NET framework 3.5, k-lite codec paket, directX 9.0c, AVG antivirus, powerDVD 8, a za gledanje tv-a koristim program koji je došao u paketu sa karticom, zove se "Presto!TV". na karticu je spojena vanjska antena i hvatam nekih 30 kanala. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: DVB-T na PC-u - problem sa gledanjem!

Nemam iskustva sa karticom koju si spomenuo niti sa Presto!TV softwareom, ali bih ti preporučio da probaš neki drugi software ako ti hardware podržava. Ja sam koristio Powercinema od Cybelinka (iako su zadnje inačice malo preglomazne). Koristio sam i jedan besplatan program ali mu se ne mogu sjetiti imena, možda će netko drugi znati o čemu pričam.

Da li mi možeš reći koje programe hvataš? Ja sam prije godinu dana hvatao samo 4 nacionalna i jedan regionalni, a njih hvataju i moji starci sa DVB-T recieverom (+ kapital net koji je nedavno ubačen).

15 godina
neaktivan
RE: DVB-T na PC-u - problem sa gledanjem!

hvatam sljedeće programe:

-hrvatski: HTV1, HTV2, nova tv, RTL, varaždinska televizija, čakovečka televizija, kapital net

-austrijski: puls4, 3sat, servusTV, ORF1, ORF2, ORF sport plus, ATV, Euronews

-mađarski: Duna TV, autonomia, RTL klub, TV2

-slovenski: SLO1, SLO2, SLO3, POP TV, kanal A, tele M, TV pika, TV3, RTS

ako ti to kaj znači, živim 6 km od varaždina

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice