DVB-S: Dreambox - sto se moze gledati.

poruka: 11
|
čitano: 16.836
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
DVB-S: Dreambox - sto se moze gledati?

Zelim kupiti Dreambox. Nemam puno iskustva sa digitalnom satelitskom televizijom, pa me zanima sto se sve moze gledati preko istog osim FTA kanala. Znam da idu neki kljucevi, kodovi itd., ali interesira me koji se paketi mogu pratiti (pretpostavljam TPS, Premiere?) i kako se ti kodovi ubacivaju u STB? Hvala puno na odgovorima, mozda sam trebao postati na neki forum za Sat TV ali znam da i ovdje ima umova koji su voljni pomoci. Hvala puno!

edit: Orbitalne pozicije su 19,2 (Astra1), 16 (W2) i 13 (Hotbird).

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2009 23:36 (Pudge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: DVB-S: Dreambox - sto se moze gledati?

Jes naso forum za to ufff....posebnost dreamboxa je cardsharing,tj djeljenje kartica. Znaci ubodes neki lokal po svojem izboru(moze i HRT mada je to smece) i djeliš s drugima,znaci ti njemu HRT on tebi npr Premiere. Oni koji se ne zele s time zezat,placaju,univerzanla cijena je 150kn mjesecno cca za sve pakete na 13,16,19.2 satelitima. Preko kljuceva se moze samo DigiTV koji je u pripi*dini kaj se satelita tice i mjenja kljuceve skoro svaki dan i uskoro ce na Nagru3 preci.....sto znaci da nema gledanja vise preko kljucica. Očekujte bar 10 pokušaja samoubojstava u hrv,bosni i inozemstvu Smijeh

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
17 godina
neaktivan

Znam to za Nagravision, koliko znam, Premiere paketi su nekad bili u Nagri2 i mijenjali kljuceve svaki dan. A daj mi malo pojasni taj CS, kako to ide, gdje, sta, kamo, koji Dream (mislim onaj DM500 uzet - ne znam ima li novija verzija). Digi TV me i ne zanima na 1W, jer to nikako ne mogu ni uhvatiti, najzapadnije hvaam sirius.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: DVB-S: Dreambox - sto se moze gledati.

Dream 500 ti je skroz ok,spojis ga s routerom,napravis dyndns adresu u routeru,slozis par portova i djelis linije s ekipom po netu......za detaljnije imas tutoriala po netu kolko oces.

16 godina
neaktivan

Pazi da taj 500S ne bude kinez mada se i on može srediti.

Gledati možeš šta izabereš.

Thor moraš moći uhvatiti jedino ako nisi u Iraku.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znam da taj 500S ima neku foru sa displayom, kinez je ako je display plavi, a original je ako je narancasti. Ako itko ima neke konkretne liknove o CS neka posta, pls. Moze i na PM. Tnx.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dečki,nelupat gluposti,originali Dm500s se ne proizvode od prije 2 godine,sve su kopije i dnas one izgledaju i rade bolje od originala šta se tiće rada motora itd. Ako oš original,imam ti ja jednog al ću te tražit paprenu cijenu stoga odustani odma Smijeh

imaš 7025s u svijetu medija za 1999kn na akciji.

ukucaj u google dream sat info i odi na taj forum,samo se nemoj pozivat namene jer ces odma ban dobit Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma nije mi bitan rad motora, a nisam znao da je sedmica sada tako jeftina (prije je petica bila te cijene). Ali otici cu na taj forum i malo pronjuskat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zvao sam i nema ih više,klasicna prevara naših dučana tehničkom opremom. Još mi je čudno bilo jer se 7020 nemre ispod 1800kn nabavit. MOj kolega ti drži privatni dućan s satopremom. NOvi 7020 je 2 soma s garancijom,revizija s novijom pločom. Dobio sam ga na test za jedan portal i radi superiška. Motor,hard,jedino drugi tuner nisam isprobao..... vrti i cccam server ko blesav zahvaljujući dosta više memorije.

16 godina
neaktivan

Mogu li dobiti adresu ili podatke tog dućana na pp?

16 godina
neaktivan
ajde probaj u satshop-u ili urbani ritam d.o.o.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice