Digitalni prijemnik nece da ocita eksterni disk

poruka: 44
|
čitano: 35.835
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Digitalni prijemnik nece da ocita eksterni dis
Slavenko kaže...

Ne čita vanjski disk... to je problem samog digitalca jer daje premalo struje disku i nemože ga pokrenuti. Probaj ga spjiti na kom i slušaj zvukove kod paljenja i prazi lampice na njemu ako ih ima, zatim ga spoji na resiver i prati razliku... Rješenje nabavi vanjsko napajanje za USB...

Joooooj pa sto se patite-citaj sta ti cova veli!

To tebe muci care!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
16 godina
moderator
Godfahter kaže...

Joooooj pa sto se patite-citaj sta ti cova veli!

To tebe muci care!

a da ti pročitaš temu prije pisanja gluposti?

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina
moderator
Kora kaže...

Evo što da sad odaberem od ovog lijevo na slici da osiguram da će sigurno čitati?

probaj stavit avi pa vidi...

16 godina

naravno, avi. (pa sad 'ali')

..i DivX je AVI. Dakle u AVI s divx kompresorom, standardne postavke rezolucije, framova i audio u mp3. Po tim sitnicama koje su skrivene u FormatFactoryju vidiš da je to program za 'tudume' ... baci pogled na druge konvertere (Alok).

Drugi (zapravo jedini 100%tni) je proba.. napraviš i vidiš dali radi.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
moderator
ihush kaže...

naravno, avi. (pa sad 'ali')

..i DivX je AVI. Dakle u AVI s divx kompresorom, standardne postavke rezolucije, framova i audio u mp3. Po tim sitnicama koje su skrivene u FormatFactoryju vidiš da je to program za 'tudume' ... baci pogled na druge konvertere (Alok).

Drugi (zapravo jedini 100%tni) je proba.. napraviš i vidiš dali radi.

default u Format Factoryju za AVI je mpeg4(xvid) i mp3 zvuk pa mislim da bi mu to trebalo radit

možda neće, ali veike su šanse da hoće

15 godina
protjeran
Digitalni prijemnik nece da ocita eksterni disk
Evo jesam u divx prebaciona veliku kvalitetu i sad jedna epizoda nije vise 350 MB vec 550 MB. I sad cita, sad je problem sto formatiranje svake epizode traje relativno dugom a ja imam 10 sezona za formatirati haha, ceka me dosta posla, ici cu sezonu po sezonu
Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Kora kaže...
Evo jesam u divx prebaciona veliku kvalitetu i sad jedna epizoda nije vise 350 MB vec 550 MB. I sad cita, sad je problem sto formatiranje svake epizode traje relativno dugom a ja imam 10 sezona za formatirati haha, ceka me dosta posla, ici cu sezonu po sezonu

probaj sa srednjom kvalitetom, alo nije neka razlika u slici manje će ti zauzimat i kraće će trajat kodiranje

14 godina
neaktivan
Kora kaže...

jednostavnije skini si ponovno,u avi formatu,xvid,i zvuk obavezno mp3,AC3 ti neće očitat sigurno.

15 godina
protjeran
ratm22 kaže...
Kora kaže...

jednostavnije skini si ponovno,u avi formatu,xvid,i zvuk obavezno mp3,AC3 ti neće očitat sigurno.

Lol, 10 sezona serije Stargate SG-1 ponovno? Nema šanse.......

Dinamo živi vječno
16 godina
moderator
Kora kaže...

i kako napreduje to sve?

15 godina
protjeran
XXX-Man kaže...
Kora kaže...

i kako napreduje to sve?

Lijepo ide, svaki dan si formatiram 3 epizode sa prijevodom dodanim i pred spavanje pogledam. I tak svaki dan, uglavnom, riješeno. Thanks :))))

PS- jedino što sporije formatira ako igram nešto ili radim nešto što troši puno rama, ja vjerujem da zbog toga sporije ide jer kad sve poisključujem onda mnogo brže ide. A hoću da mi je kvaliteta najveća.

Dinamo živi vječno
16 godina
moderator
Kora kaže...

Lijepo ide, svaki dan si formatiram 3 epizode sa prijevodom dodanim i pred spavanje pogledam. I tak svaki dan, uglavnom, riješeno. Thanks :))))

PS- jedino što sporije formatira ako igram nešto ili radim nešto što troši puno rama, ja vjerujem da zbog toga sporije ide jer kad sve poisključujem onda mnogo brže ide. A hoću da mi je kvaliteta najveća.

eto pomalo i riješit ćeš :)

da, kad ti nešto zauzima ram ili koristi veći postotak procesora onda se uspori, to je normalno...

15 godina
protjeran
XXX-Man kaže...
Kora kaže...

eto pomalo i riješit ćeš :)

da, kad ti nešto zauzima ram ili koristi veći postotak procesora onda se uspori, to je normalno...

Da....eh jbg, nemože sve da ide ekspresno i najbolje i najfinije i sve naj haha, nešto se i mora otrpiti da bi na kraju uživao :)))

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan

Kod rekodiranja najvazniji ti je procesor jer on sve radi. Ram je sporedan.

:)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice