Meni doista, ali doista nije jasno, sto tocno postizu ovi koji se svim silama trude svima pokazat kako su pametni, kako su svi koji su narucili tablet ludi, i jos se radi ove teme registriraju na forum. Mislim da kad bi admini gledali statistiku, osim prvotne navale na bug forum kad je tek nasta, ova tema je izrodila vjerojatno najvise novih korisnika foruma. Istina, pitanje je hocemo li ikad vise nakon ove teme za njih cut, ali bitno da su se morali sto prije ponovit po 25ti put i dokazat kako su jedino u pravu oni koji nisu narucili tablete. Ic do te mjere da se komunicira na tamo nekom svahili kinesko-engleskom da bi se nesto "dokazalo", samo je pokazatelj da isti valjda nemaju pametnijeg posla. Al dobro, bar je zabavno pratit...
Inace, tablet po svemu izgleda natprosjecno opremljen za cijenu (pa i trzisnu), a da je moguce ic nisko s cijenama (doduse s tabletom losijih karakteristika) govori i akcijskih 400kn koje je hgshop donedavno ima za svoj najjeftiniji forcebook 7" tablet. Kolika je njegova stvarna vrijednost, doista ne znam, ali racunam da cak i s tom cijenom hgshop koji ima fizicki ducan ima nekakvu marzu inace bi im bilo potpuno neisplativo. Za krajnje kupce, ovo je cak ok deal, ako tablet dodje, bit ce odlicno, dobit ce jako dobar tablet po nevjerojatno niskoj cijeni, a ako ne dodje, dobit ce lovu natrag. Win-win situacija!
meni je žao šta nisam stigao naručit :)