Od 10.6 tek pocinje posljka kolko ja znam.
Dakle, tablet bi mo morao stići na kućnu adresu od 10.06 do 17.06.
Ajd, toliko ćemo pričekati...
Al nakon toga, ako ne bude dostave, vjerojatno ide prijava crnom jajetu, zar ne?
Al nakon toga, ako ne bude dostave, vjerojatno ide prijava crnom jajetu, zar ne?
Da,bit ces u toku toga jer nas ima 1000 :).
Ovo sam dobio kao odgovor od CJ na poslani link na ovaj thread u slučaju da ga nisu vidjeli.....
Poštovani Siniša
Hvala Vam na Vašem mailu.
U slučaju da partner iz nekog razloga nije u mogućnosti isporučiti robu ili izvršiti uslugu
Koju je kupac platio CrnoJaje svojim kupcima vraća novac.
Takodjer, kupac ima i pravo nakon što zaprimi prroizvod u roku od 7 dana odustati od kupnje i zatražiti povrat novca.
Partner ne dobiva uplatu prije nego isporuči svim kupcima navedeni proizvod ili pruži plaćenu uslugu.
Hvala i pozdrav,
Saša
Pozdrav pplz,.,
naručio sam 2 tableta, ali nakon što sam pročitao postove na ovom thread-u, odlučio sam jedan "otkazati".
Zvao sam Crno Jaje, javila se neka simpa gospođa pa sam njoj rekao to i rekla je da nije problem, kaže "jedan kupon otkazujemo a drugi neka Vam ostane aktivan?",., rekoh "u redu",., a ona "na mail će Vam stići upit na koji ćete odgovoriti sa Vašim brojem računa i sredstva će Vam biti vraćena".
But, interesting part is, pitao sam ja nju nakon toga slijedeće: "čitao sam po forumima razne stvari i sumnjam na autentičnost, legalnost i ispravnost ove kupnje, konkretno, sumnjam da će ti tableti i biti isporučeni."
Citiram odgovor: "sve znam, a gledajte, ljudi po forumima pišu svašta, predstavljaju se kao Lady Gaga, tako da ono. Uređaj Vi hoćete dobiti svakako, ali u bilo kojem slučaju da ga ne dobijete dobiti ćete sredstva nazad. Dakle, ili ćete dobiti uređaj, u što ne sumnjam, ili sredstva na račun."
Eto, meni to dovoljno. Jedan tablet sam otkazao, drugi neka ostane, jer jbg, ponuda je očito predobra,., a sad, da li je istinita ili ne - we'll see.
Sretno svima nama koji smo "pali na foru" :D
Držmo fige da uredaj stigne, a ako ne, bar ćemo lovu dobiti nazad i smijat se čovjeku na lošoj reklami.
Živli, peace
Ja sam si htio naručiti jedan, ali sam zakasnio i nisam stigao... sad, ako ima netko da je naručio više komada i voljan je jedan proslijediti po nekoj fer cijeni, neka se javi u inbox.. Hvala i pozdrav :)
Ja sam si htio naručiti jedan, ali sam zakasnio i nisam stigao... sad, ako ima netko da je naručio više komada i voljan je jedan proslijediti po nekoj fer cijeni, neka se javi u inbox.. Hvala i pozdrav :)
Pričekaj, rekli su da će za nekoliko dana opet biti akcija na crnom jajetu.
Aj pliz ekipa ako netko zna
Evo idem platit pa što bude, ako tablet dođe dobro dođe, siguran sam da neću izgubit novac jer se radi o crnom jaju s kojim dosad imam samo najbolja iskustva. Ne shvaćam što mu je kod kupona. Vidim ovo: "Nakon kupnje kupona potrebno je prosljediti kod kupona sa željenom bojom i adresom za dostavu na mail: peterfajtablet@gmail.com"
Kakav sad kod kupona? Mislili na poziv na broj odobrenja sa uplatnice ili ?
Ako jest tako onda ovo šaljem na mail "poziv na broj" Crni "Adresa" ?
Otvoriš svoj kupon i pri vrhu ti piše velikim slovima: KOD KUPONA: npr XXXX
btw evo slike onog šta je netko linkao ivenmart na googleu, na ovoj slici se sad vidi cijeli upit i odgovor.
EDIT: evo isječka i sa facebook stranice crnog jaja gdje tvrde da je provjeren i dobar.
Tko ti je dao dopuštenje da me slikaš? zahebavam se naravno :D
I ja sam jedan od tih koji su "pali na foru" :D. Nadam se da će uređaj stići, a ako se nekim slučajem stvarno dogodi da budemo prevareni iako nakon tvog posta 0v3rl0rd i posjeta facebook stranici crnog jajeta mislim da će sve biti ok, nadam se da će nam se novci vratiti. U suprotnom uvijek se možemo skupiti svi mi koji smo naručili uređaj i slati mailove u na sve portale, novine, prijaviti ih hakomu, državnom inspektoratu itd., i na taj način im srozati ugled što će im u budućnosti značajno smanjiti broj korisnika. Ali kažem, nekako mi se sve više čini da bi ovo moglo proći ok i da ćemo svi dobiti svoje tablete :).
I ja sam jedan od tih koji su "pali na foru" :D. Nadam se da će uređaj stići, a ako se nekim slučajem stvarno dogodi da budemo prevareni iako nakon tvog posta i posjeta facebook stranici crnog jajeta mislim da će sve biti ok, nadam se da će nam se novci vratiti. U suprotnom uvijek se možemo skupiti svi mi koji smo naručili uređaj i slati mailove u na sve portale, novine, prijaviti ih hakomu, državnom inspektoratu itd., i na taj način im srozati ugled što će im u budućnosti značajno smanjiti broj korisnika. Ali kažem, nekako mi se sve više čini da bi ovo moglo proći ok i da ćemo svi dobiti svoje tablete :).
Njima nije problem zatvorit firmu i otvorit drugu pod drugim imenom...pogotovo danas kad firmu osnujes za 10kn,uostalom,jel CJ vrši povrat novca 14 dana od uplate ili?
Crno jaje je firma koja je dosta poznata, jako puno se reklamirala i povezana je direktno sa novom tv, tako da sumnjam da bi oni to radili, iako nikad neznaš.. A gore možeš vidjeti da iz razgovora sa agentima crnog jajeta oni jamče povrat sredstava ukoliko uređaj ne dođe.
Ne kužim zašto se toliko uzbuđujete. Prava potrošaća su velika, a CJ nije firma koja je tu od jučer. I ja sam bio na telefonu sa simpatičnom gospođom iz CJ-a i također mi je rekla da su oni, prije nego su to stavili na web i pustili reklamu (?), provjerili i ispitali i uopće ne sumnjaju u to da će se uređaji isporučiti. Ako pak do toga i dođe, oni nakon 30 dana vraćaju novac. A ako nakon što mi tablet stigne ja shvatim da ga ipak neću (ili još gore, pošalju mi neki totalno drugi), imam pravo u roku 14 dana vratit proizvod i dobit povrat love od CJ-a.
Tako da kolege naivci, mislim da nismo ništa izgubili: ako sve ispadne patka dobit ćemo povrat love i smijat ćemo se debilku koji je to prodavao, a ako stigne dobili smo skoro besplatno tablet vrlo dobrih specsa :)
Dobio sa e- mail od ivenmart.com da su se pojedini pitali suradnju te su dobili odgovor kao sto sam vec prije napisao da je firma Peterfaj d.o.o. generalni zastupnik
Dobio sa e- mail od ivenmart.com da su se pojedini pitali suradnju te su dobili odgovor kao sto sam vec prije napisao da je firma Peterfaj d.o.o. generalni zastupnik
Sve je to super, ali
Nas sve tu zanima jesu li tableti kod Vas na skladistu ili su kinezi tek poslali(ce poslati).
Jer one slike sto ste poslali su iz kineskog skladista.
I ja sam jedan od tih koji su "pali na foru" :D. Nadam se da će uređaj stići, a ako se nekim slučajem stvarno dogodi da budemo prevareni iako nakon tvog posta i posjeta facebook stranici crnog jajeta mislim da će sve biti ok, nadam se da će nam se novci vratiti. U suprotnom uvijek se možemo skupiti svi mi koji smo naručili uređaj i slati mailove u na sve portale, novine, prijaviti ih hakomu, državnom inspektoratu itd., i na taj način im srozati ugled što će im u budućnosti značajno smanjiti broj korisnika. Ali kažem, nekako mi se sve više čini da bi ovo moglo proći ok i da ćemo svi dobiti svoje tablete :).
Njima nije problem zatvorit firmu i otvorit drugu pod drugim imenom...pogotovo danas kad firmu osnujes za 10kn,uostalom,jel CJ vrši povrat novca 14 dana od uplate ili?
Pojma ti nemaš, maldiću, o osnivanju trgovačkog društva. Radije se sustegni od komentiranja.
Prvo sam mislio da si lazov, nakon toga da si ipak samo naivan...nakon svega ipak vidim da je pitanju bolest.
Nego kako objasnjavas da sam i ja dobio od www.ivenmart.com takodjer "zastupnistvo" za ONDU te identicne slike kineskog skladista koje si dobio i ti?
Kako objasnjavas odgovor od strane supporta Onde da na popisu partnera nemaju www.ivenmart.com kao i to da ne postoji zastupnik niti reseller za Hrvatsku te da je cijena za 4000kom MINIMALNO 112,3 USD po komadu?
Zaboravio sam jos da nisi niti odg na pitanje o iphonu za 5usd i na kraju svega GDJE SU TABLETI I ORIGINALNA IZJAVA SUKLADNOSTI UREDJAJA za HR?
p.s: u cetvrtak sam poslovno u Istri pa slobodno javi gdje mogu doci vidjeti tvoje zastupnistvo za Ondu i uredjaje koji cekaju na isporuku? Ukoliko mi to pokazes uplatit cu ti 10 uredja po punoj cijeni koje ces isporuciti random forumasima na Bugu? Posteno?
1. Nepismen si.
2. Nepismen si.
3. Pročitaš li ti te nebulozne rečenice koje napišeš? Jer ovako ni google translate ne bi sastavio rečnicu.
4. Firma Peterfaj d.o.o. je govno, a ne generalni zastupnik bilo čega, poslovanje te firme ne postoji ni u tragovima.
Niti imaš svoju web stranicu, niti imaš normalnu e-mail adresu, a o nekakvom sjedištu, uredu i referencama bolje da ne pričam.
Osim toga, dovoljno je vidjeti da nisi sposoban sastaviti jednu jednostavnu rečenicu, a vodio bi firmu :facepalm:
ja sam taj kupon poslao sebi na mail i proslijedio ga na onu adresu i uz to naveo još boju i adresu dostave.
Poslao sam mail sa kodom kupona, adresom i željenom bojom.
Ne kužim kako ste to izveli kad sam danas kontaktirao crno jaje i kaže tip na telefonu, platiš (što jesam već jučer) i nakon 3-4 dana od uplate (kad se njima to proknjiži) će ti kupon bit prebačen sa "rezervirani" na "kupljeni" i pojavit će ti se kod sa kombinacijom četiri slova koja ćeš zajedno sa bojom i željenom adresom dostave proslijedit gospodinu Peterfaju na mail.
Nažalost ta bolest je raširena na ovim prostorima. Umjesto da se pokrije ušima jer je ispao budala on i dalje vjeruje u kineske bajke. Garant očekuje veliko oporučno bogatsvo daljnjeg rođaka ili sudjeluje u bankovnoj transakciji tanzaniskog kralja i sl.
Ovce su za štriganje, a u ovoj državi ih ima puno. Dokaz da ljudi nakon svega što smo napisali i dokazali da je muljaža i dalje gaje nade prema tabletu, štoviše čak su i uplatili novce.
Meni nije jasno ovo likovanje i nazivanje ljudi ovcama. Okej, dokazali ste da je muljaža, ali ljudi su već dali pare. I dobit će ih nazad.
Nije da su uplatili direktno ovom klaunu. I čemu sad to naslađivanje? Forsiranje "I told you so" nikad nije simpatično.
A ovom Peterfaju, ili kako se već zove, savjetujem da prestane tu objašnjavat. Za njegovo dobro :)
Strpite se malo, pljujete po svima i svakome a još nije prošlo ni dva dana. Tko zna što se može očekivati, novac niste izgubili a sada vam ostaje smao čekati.
Strpite se malo, pljujete po svima i svakome a još nije prošlo ni dva dana. Tko zna što se može očekivati, novac niste izgubili a sada vam ostaje smao čekati.
Upravo tako.
Ja se kajem što sam ovu temu vidio tek što je istekla ponuda jer bih sigurno "uzeo" jednoga. Onda bi postojale 2 opcije:
1) za manje od 400kn na adresu bi mi došao ovaj, za tu cijenu, odličan tablet
2) sve bi ispala patka, ali crno jaje bi mi vratilo novac, a jedini koji bi ispao ovca je gospodin koji je povjerovao nekom kineskom "web shopu" i izgubio novac na lažnim tabletima
Ovo mi sve više sliči na neki socio - psihološki eksperiment..
S obzirom da je CJ povezan sa Novom, možda je sve ovo jedna zanimljiva epizoda provjerenog.
1. Koliko su ljudi zaista lakovjerni? 1000 ljudi (kolko točno?) kupi nešto bez razmišljanja.
2. Kako je lako uvjeriti ljude u poslovanje ovakve tvrtke?
3. Da li će itko posumnjati?
4. Koliko dokaza zaista treba da se dokaže sumnjivost radnje?
5. Koliko će ljudi gorljivo braniti "prijevaru" čak i nakon "sveobuhvatnih dokaza" o istoj?
6. Koliko ljudi će likovati što su bili "pametni" i "otkrili" prijevaru?
7. Kakva će biti reakcija "prevarenih"
8. Kakva će biti reakcija biti ako se tableti ipak isporuče?
9. Hoće li se ljudi naslađivati?
10. Kakva će reakcija ljudi na spoznaju da se radi o eksperimentu?
11. Kakva će biti reakcija javnosti na eksperiment?
12. Hoće li itko prokljuviti da je riječ o ekperimentu?
Disclaimer: Ne tvrdim da je ovo tako nešto, ali mi je palo na pamet..
A možda je on isto Kinez koji ima skladište i veleprodaju i veze u Kini. Možda ga zato muči gramatika.
A možda su u šumi.
Registrirao sam se ovdje samo zbog ovog topica jer ne mogu vjerovati koji sve dušebrižnici i internet detektivi se javljaju i rasipaju svoju ograničenu pamet.
Ne razumijem što vam nije jasno?!
Lik vam je nešto ponudio preko posrednika (CJ). Nikoga ne tjera da kupi niti vas traži da mu poštom šaljete novčanice. Dao vam je brutalan discount i ako imate muda riskirati (iako de facto ne riskirate ništa) -- naručite. Ako ne, odšetajte u prvi retail store, platite njihovu cijenu i nosite kutiju odmah doma.
Tu razapinjete čovjeka jer je nepismen i jer vam je cijeli deal sumnjiv a nitko se ne pita koja je uloga posrednika (CJ) u ovome? Pa oni vam uzimaju pare, ne taj lik. Što njih ne razapinjete i sprdate kako su mogli nasjesti takvom muljatoru? Ovdje vas jedino oni mogu zeznuti jer su ušli u deal s scamerom i jer vam oni doslovno uzimaju novac koji vam moraju vratiti...
Ali, na kraju dana, pa tko je tu najveća ovca zapravo? Tko tu zapravo najviše gubi ako je to sve scam, tko je najveći debil i naivac? Pa CJ, tko drugi?! Oni će popušiti totalno gadan bad press. Sigurno ne ovih 1,000 koji će dobiti ili tablet ili pare nazad.
Bezveze...
A i vi koji ste kupili... daj se skulirajte. Pa to je 350kn... Kao curice se tu raspredate, prijetite linčevima, opsjedate kontakt službu posrednika, guglate, gubite vrijeme dopisujući se s tim iver*nešto dealerom glumeći zainterisirane distributere (taj mi je najbolji, koji waste of time and energy ajme meni)... Je*ote tih 350kn je pol tanka benzina, a tu drhtite iako čak ni to ne možete izgubiti. Htjeli bi 60% popust ali nemate muda to odhendlat do kraja.
I ne, nisam uzeo tablet, ne ulazim u to je li to scam ili ne, nemam nikakve veze s likom koji je fakat presmiješan u svojoj komunikaciji (slika tableta na gaćama je priceless) ali su mi od njega još smješniji oni koji bi "jeb**i ali da ne uđe".
Skulirajte se i čekajte svoj tablet... ovo vam dođe kao nagradna igra u kojoj ako vas ne izvuku, dobijete pare nazad. :)
Ali, na kraju dana, pa tko je tu najveća ovca zapravo? Tko tu zapravo najviše gubi ako je to sve scam, tko je najveći debil i naivac? Pa CJ, tko drugi?! Oni će popušiti totalno gadan bad press. Sigurno ne ovih 1,000 koji će dobiti ili tablet ili pare nazad.
Sjecas li se megapopusta i ipada?
850k kn u par dana, na tisuce novih lajkova na FB, linkovi na megapopust po cijelom netu.
Reklama kakvu ne mozes platiti novcem, naravno nakon par dana prica se pocela otkrivat...te ipadi nisu novi...te nisu u Hr...te pola ljudi nije uspjelo naruciti iako su rezervirali...na kraju ipadi ipak refurbished...i nisu u HR...i NISU ISPORUCENI NIKAD!!!
Nakon svega mail isprike korisnicima i povrat love nakon mjesec dana od kupovine. Dal su svi dobili novce vjerojatno jesu...nakon mjesec dana.
Ovdje se radi o Crnom Jaju i slicnoj ako ne i identicnoj situaciji.
Napravljen hype oko proizvoda koji ne postoji po takvoj cijeni, firma partner je nepoznat one man show koji je lud/glup ili oboje pa popusi kinesku udicu ili sam postavlja udicu.
Crno jaje naravno kao neki brand jamci povrat novca 14dana od isteka isporuke (10.07 u ovom slucaju), dobiva "besplatne" lajkove i reklamu po cijelom netu te uz to besramno lazu korisnike na FBu kako su oni sve provjerili i ispitali.
Nakon cijele ove zaverzlame Crno Jaje se ispricava korisnicima i obecava kako im je zao zbog nastale situacije te vraca novac nakon 30-45 dana od kupovine te u znak zahvale svim kupcima "poklanja" popust u iznosu od 10% pri sljedecoj kupnji. Hrvati kakvi jesmo popust objerucke prihvacamo te Crnom Jaju radimo boost prometa od 100% i sirimo reklamu dalje kako se brinu o svojim kupcima. Vuk sit a ovce na broju sa tendencijom rasta
evo vidim na ovoj web stranici sa strane sta su stavili da to ka valja
http://www.ivenmart.com/views.asp?hw_id=146
uzet ili ne uzet...
Evo linka stranice sa koje je navodno. Slika govori dosta toga ali ne mora znaćiti da je.
Ovo m ise više sliči na neki socio - psihološki eksperiment..
S obzirom da je CJ povezan sa Novom, možda je sve ovo jedna zanimljiva epizoda provjerenog.
1. Koliko su ljudi zaista lakovjerni? 1000 ljudi (kolko točno?) kupi nešto bez razmišljanja.
2. Kako je lako uvjeriti ljude u poslovanje ovakve tvrtke?
3. Da li će itko posumnjati?
4. Koliko dokaza zaista treba da se dokaže sumnjivost radnje?
5. Koliko će ljudi gorljivo braniti "prijevaru" čak i nakon "sveobuhvatnih dokaza" o istoj?
6. Koliko ljudi će likovati što su bili "pametni" i "otkrili" prijevaru?
7. Kakva će biti reakcija "prevarenih"
8. Kakva će biti reakcija biti ako se tableti ipak isporuče?
9. Hoće li se ljudi naslađivati?
10. Kakva će reakcija ljudi na spoznaju da se radi o eksperimentu?
11. Kakva će biti reakcija javnosti na eksperiment?
12. Hoće li itko prokljuviti da je riječ o ekperimentu?
Disclaimer: Ne tvrdim da je ovo tako nešto, ali mi je palo na pamet..
Ne vjerujem da se radi o tome ali svejedno odlican post i definitivno zanimljiv nacin razmisljanja!
Registrirao sam se ovdje samo zbog ovog topica jer ne mogu vjerovati koji sve dušebrižnici i internet detektivi se javljaju i rasipaju svoju ograničenu pamet.
Nisi se trebao registrirat, a ako netko ima ograničenu pamet onda su to ljudi koji misle dobiti ovaj tablet za 350 kn, a mi 'detektivi' ipak imamo mozga da se upitamo neke stvari, nismo ovce.
Nepismen je, a kaže da je ovlašteni zastupnik, ma ne, ne treba ga razapinjat, takve 'poslovnjake' treba hvalit... :facepalm:
Crno jaje je barem toliko pametno da se ovdje ne javlja i ne sramoti, dok se ovaj prosipa sa svakim nepismenim postom kojeg napiše.
Onaj koji je crnom jajetu 'posudio' novce, iako nema nikakve šanse da dobiješ tablet ti svejedno ideš uplaćivati na nečiji račun novce, a paralelno s time PRISTAJEŠ na ovu prljavu igru crnog jajeta u kojoj se oni promoviraju, klikate ko sumanuti na njihov sajt i dižete im rejting, i onda se pitaš ko je debil i naivac?
Normalno da nitko neće izgubiti novce zato što je to onda posao za policiju, ali to nije bila ni namjera crnog jajeta, toliko glupi nisu, namjera je sasvim drugačija, ali ti od šume ne vidiš drvo, ni ti ni 1000 ostalih pametnih 'ulagača'.
Samo vi i dalje podržavajte ovakav marketing u ovoj banana državi.
Bravo da neki ipak misle. Kao što sam već napisao 1000 maloumnika (jeste) je dalo CJ beskamatnu pozajmicu na 1,5 mjesec.
Ok dajte i meni vratim vam kunu više.
+ naravno reklamu (ponavljam se, "I loša reklama je dobra u pravim rukama").