Tablet ONDA v812 na crnojaje.hr

poruka: 447
|
čitano: 186.828
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Tablet ONDA v812 na crnojaje.hr
Spoter kaže...

fakat vas ne kuzim... pa nije crno jaje ne znam sta... normalno da cete dobit povrat ako nesto ne stima...

Vidim da CJ face odiše zadovoljstvom sretnih kupaca koji čekaju neki usisavač 2 mjeseca mjesto 2 tjedna. Toliko o pouzdanosti.
Nije zlato sve što sja.
To što se reklamiraju na veliko po televiziji nije jamstvo, bar ne u ovoj državi. Isto tako onda možeš vjerovati Crvenom Magu, Kllei i ne znam kako se već zovu, jer se naveliko reklamiraju na TV-u u skidanju nagaza i ostalih vrađbina. {#}

15 godina

pise da je dostava 7 dana od 10.6 pa cemo vidjet dali ce biti istina ako je(sumnjam da je) odmah 4 komada uzimam za poklone...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Ide sve preko crnog jajeta, ako neće biti ništa od tableta dobit će se novci nazad...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

na fb-u su rekli da je 100% provjereno i kvalitetno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spoter kaže...

fakat vas ne kuzim... pa nije crno jaje ne znam sta... normalno da cete dobit povrat ako nesto ne stima...

Danas nikome ne moš vjerovat,Izlanuo se dok se ne dokaže suprotno u tom je poanta jer bilo je svakakvih gluposti i u normalnim poznatim dučanima. Tu je največi problem u praksi, zato ljudi itekako s pravom sumnjaju u ovakav jeftini Internet šoping kod nas to sigurno.{#}{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
14 godina

Kako god bilo nek na nabace neki video da budemo sigurni :)

[url=http://www.gametracker.com/server_info/88.191.242.168:10165/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/88.191.242.168:10165/b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Živi bili pa vidjeli :)

Covjek je navjavio da ce bit jos jedna ili dvije akcije, mozda su CJ i taj covjek u kompi, mozda se lik ni ne zove tak kak se izjasnil pa djele 50:50 :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 21:54 (IvanN).

0 0 hvala 0
14 godina

Nego nekuzim ovo o povratu novca ako se iskoristi kupon koji se posalje dal se onda vise nemogu dobit pare nazad,a nedobije se paket?

[url=http://www.gametracker.com/server_info/88.191.242.168:10165/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/88.191.242.168:10165/b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png[/img][/url]
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

To i ja ne kuzim, a kaj ak lik posalje cigle u paketu, onda se ima potvrda da je nesto isporuceno?

0 0 hvala 0
15 godina

najbolji ishod bi bio da ti ne stigne u tom roku, ti zatrazis povrat novca i onda nakon mjesec i pol ti postar na vrata donese tablet jer je isporuka kasnila iz kine {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
win4crazzy kaže...

najbolji ishod bi bio da ti ne stigne u tom roku, ti zatrazis povrat novca i onda nakon mjesec i pol ti postar na vrata donese tablet jer je isporuka kasnila iz kine {#}

Il dobijemo Onda v812 cigla edition :)

12 godina
neaktivan

ja isto naručio danas taj tablet mislim 350 kuna valjda tolko vrijedi i isto sam zvao frajera na telefon bas pa mi isto ispricao kao i vi sto pisete a sta se tiče crnog jajeta mislim 99 posto da nije muljaža i sam dosta često kupujem preko njih i na more svake godine di su cifre i do 6,7 tisuča kuna i do sad nikakvih problema nadamo se da nece ni sad biti kad dobijem tablet javim se pozdrav

15 godina
neaktivan

Pa na slikama se vidi da su iz skladista iz kine pogledajte malo detalje svaki tekst okolo je na kinenskom..  

0 0 hvala 0
15 godina
gogi321 kaže...

Pa na slikama se vidi da su iz skladista iz kine pogledajte malo detalje svaki tekst okolo je na kinenskom..  

stolica je or applea {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan

Aj pliz ekipa ako netko zna

Evo idem platit pa što bude, ako tablet dođe dobro dođe, siguran sam da neću izgubit novac jer se radi o crnom jaju s kojim dosad imam samo najbolja iskustva. Ne shvaćam što mu je kod kupona. Vidim ovo: "Nakon kupnje kupona potrebno je prosljediti kod kupona sa željenom bojom i adresom za dostavu  na mail: peterfajtablet@gmail.com" 

Kakav sad kod kupona? Mislili na poziv na broj odobrenja sa uplatnice ili ?

Ako jest tako onda ovo šaljem na mail "poziv na broj" Crni "Adresa" ? 

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Od crnogjajeta dobiješ kod kada uplatiš na mail, automatski ako platiš karticom, a ako ide preko banke onda prvi radni dan.

U najgorem slučaju će vam se vratiti novac nazad i biti će isto kao i s megapopustovim ipadima za 400kn.

Onda je ekipa bila bijesna, govorila da će uzeti odvjetnike jer "oni to moraju dobiti" za tu cijenu, na kraju je ispala samo još jedna muljaža.

Da sam vidio ranije, možda bi i uzeo, čisto radi znatiželje, vidim investitor je sve prodao, što je pohvalno.

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
13 godina
neaktivan
cecenac kaže...

Aj pliz ekipa ako netko zna

Evo idem platit pa što bude, ako tablet dođe dobro dođe, siguran sam da neću izgubit novac jer se radi o crnom jaju s kojim dosad imam samo najbolja iskustva. Ne shvaćam što mu je kod kupona. Vidim ovo: "Nakon kupnje kupona potrebno je prosljediti kod kupona sa željenom bojom i adresom za dostavu  na mail: peterfajtablet@gmail.com" 

Kakav sad kod kupona? Mislili na poziv na broj odobrenja sa uplatnice ili ?

Ako jest tako onda ovo šaljem na mail "poziv na broj" Crni "Adresa" ? 

Otvoriš svoj kupon i pri vrhu ti piše velikim slovima: KOD KUPONA: npr XXXX

btw evo slike onog šta je netko linkao ivenmart na googleu, na ovoj slici se sad vidi cijeli upit i odgovor.

EDIT: evo isječka i sa facebook stranice crnog jaja gdje tvrde da je provjeren i dobar.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 23:04 (user3468).
14 godina
neaktivan
user3468 kaže...

btw evo slike onog šta je netko linkao ivenmart na googleu, na ovoj slici se sad vidi cijeli upit i odgovor.

EDIT: evo isječka i sa facebook stranice crnog jaja gdje tvrde da je provjeren i dobar.

Znači ja onda dobijem kod kad oni zaprime uplatu?

Jer ovo što ja sad vidim: 

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
neaktivan
Ou maj gad. Dis ingliš iz osm... Sori abaut of topik ;)
13 godina
neaktivan
cecenac kaže...
user3468 kaže...

Znači ja onda dobijem kod kad oni zaprime uplatu?

Jer ovo što ja sad vidim: 

kad im sjedne uplata  kupon će ti se prebaciti iz rezerviranog u naplaćeni, pa ćeš klikom na kupon moć vidjet KOD kupona, koji šalješ na onaj email zajedno sa adresom dostave i bojom tableta...

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 0:00 (user3468).
14 godina

ja sam taj kupon poslao sebi na mail i proslijedio ga na onu adresu i uz to naveo još boju i adresu dostave.

čitajući komentare malo pomalo gubim nadu da će biti išta od toga

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Postoje podatci dotičnog koji to dila preko crnog jaja,ako i bude zajeb,u čemu je problem? ja i i mnogi da ostanu bez love,prilično sam uvjeren kako bi dotični ostao bez određenih dijelova tijela,kriza je,ljudi su tanki s živcima i na sve spremni,netko je možda uplatio zadnjih 350kn ili će ostat gladan par dana,takav mu neće ostat dužan.

Uzmimo u obzir da je u pitanju preko 1000 ljudi,prodavaču želim puno sreće i neka uspije u naumu da ne zajebe ljude,jer bojim se kak bu to završilo u suprotnom.nitko danas više ništa ne očekuje od policije,ljudi sve više uzimaju pravdu u svoje ruke

1 0 hvala 0
13 godina
Zvonac22 kaže...

Postoje podatci dotičnog koji to dila preko crnog jaja,ako i bude zajeb,u čemu je problem? ja i i mnogi da ostanu bez love,prilično sam uvjeren kako bi dotični ostao bez određenih dijelova tijela,kriza je,ljudi su tanki s živcima i na sve spremni,netko je možda uplatio zadnjih 350kn ili će ostat gladan par dana,takav mu neće ostat dužan.

Uzmimo u obzir da je u pitanju preko 1000 ljudi,prodavaču želim puno sreće i neka uspije u naumu da ne zajebe ljude,jer bojim se kak bu to završilo u suprotnom.nitko danas više ništa ne očekuje od policije,ljudi sve više uzimaju pravdu u svoje ruke

Ljudi uzimaju pravdu u svoje ruke samo na forumima, dokaz tome je i ona banda iz okolice VU koja hara po njuskalu vec godinama i uzima uplate za robu koje nema/ne isporucuje. Svi im znaju ime i prezime te lokaciju a nitko nista ne poduzima a broj prevarnih je poveci. Cak je bilo i na provjerenom na TVu.

Isto tako bio je i jedan gosp. poznat u auto svijetu kao nekadasnji urednik jednog auto casopica koji je zavaljao ekipu na forumima za 100njak tisuca kuna...isto se znalo i njego ime i prezima, adrese i sve drugo i na kraju vuk pojeo magare... Forumi su bili puni dijelitelja pravde...virtualnih naravno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 0:53 (markonezg).
13 godina
neaktivan

to ti je junače moj kao minsko polje,nikad neznaš gdje su,ali znaš da negdje moraju biti,tako je to i s ljudima koji su spremni na sve pa i za 100kn,kad tad nagaziš a u bubnju od 1000 ljudi hm

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 1:11 (Zvonac22).

0 0 hvala 0
13 godina
Nakon svega ovoga do sada postalo je jasno da je jedino ljudska glupost beskonacna.
Ostaje jedino pitanje ako CJ i stiti kupca u ovom slucaju koji interes u svemu ovome ima sroljco koji je tako SVJESNO LAGAO forumase i ljude koji su ga zvali na telefon saljuci slike skladista prestavljajuci ga kao svoje a koje je dobio od SCAM stranice www.ivenmart.com odnosno iste one slike koje sam dobio i ja od njih i okacio na forum.
U jednu ruku zalim doticnog ako je uistinu progutao udicu od Kineza ali opet s druge strane koliko glup moras biti za tako nesto da saljes bilokakav novac putem banke stranici koja ima nerealne cijene, nerealne recenzije i postoji 81 dan te je na netu obiljezena kao SCAM....
Opet ako je i progutao udicu i jos k tome vjeruje u zubic vile i ostale gluposti ukljucujuci i to da je kupio kontejner tableta po 10USD koliki moras biti lazov i postavljati tudje slike pod SVOJE SKLADISTE te lagati kako isporuka krece za dan dva..... Budi covjek i reci jbg...dobio sam dobru ponudu za uredjaje i cekam od njih na isporuku, svi novci su na racunu CJ i ukoliko tableti ne stignu biti cete refundirani...a ne prosipavati bisere kako si ti zastupnik i ostala šrć buć gluposti...

Isto tako cijenjeni zastupnik Onde je cijeli dan online na Bug forumu ali ne vidim da se oglasio u vezi svega nakon sto je razotkriven.

9 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Upravo gledam, (04.06.2013. 08:45) ponude za ovaj tablet na crnom jajetu više nema !? 

0 0 hvala 0
13 godina

Da, rasprodali su sve i gotovo je sa akcijom.

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VandaL.pr! kaže...

Da, rasprodali su sve i gotovo je sa akcijom.

Njihov sljedeći korak: narudžba 2000 tableta (1000 prodanih i 1000 za garanciju) iz Kine.. Valjda će stići za 7 dana.. 

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
12 godina
neaktivan

OK,

i ja sam jedna od "ovaca" koje su kupile kupon.

Poslao sam mail sa kodom kupona, adresom i željenom bojom.

I što sad? Odgovora nisam dobio, što i nije čudno s obzirom da čovjek vjerojatno ima pun inbox mailova sa kodovima.

Da li sad samo moram čekati i kako dugo da čekam?

0 0 hvala 0
14 godina
kolibri kaže...

OK,

i ja sam jedna od "ovaca" koje su kupile kupon.

Poslao sam mail sa kodom kupona, adresom i željenom bojom.

I što sad? Odgovora nisam dobio, što i nije čudno s obzirom da čovjek vjerojatno ima pun inbox mailova sa kodovima.

Da li sad samo moram čekati i kako dugo da čekam?

Od 10.6 tek pocinje posljka kolko ja znam.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice