Savjet za kupovinu smartphone-a

poruka: 3
|
čitano: 2.572
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
trebam novi mobitel. imam black berry storm,ali imam ogromne prste i teško mi je tipkati. a isključio bi black berry tarifu i za laptop uzeo mobilni net. e sada me zanima vaša preporuka dobrog mobitela do oko 2000 kn na ugovor ,SA PEN-om obavezno. bilo bi dobro da čita word i pdf dokumente. hvala puno
Z

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Sony Ericsson Xperia X2.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dobar dan.ja trebam pomoc veliku.kupila bi dragome smartphone ili tablet.kako trenutno nismo pri kesu....znaci neka pretplata mi treba.ja sam zabrijala za sony Z jer je on ( moj dragi pomorac= vodootporan.ali ono sto me zanima a niti jedan operater mi nije dao neki konkretni tips.ono sto mene zanima je da li mi se isplati uzimati nesto na pretpatu a znam kakve su cijene uredaja vani.a ja sam bas zapela kupit mu nesto.ono sto znam je da mu ne treba cudo od tehnologoje ( ja sam ta koja patim od toga).uglavnom vjerojatno se ponavljam ( jer mi vruce pisem u hodu i popila sam koju piju da ne dehidriram :D), zanima me ako uzmem nesto i sta koliki ce mi racun dolazit i kojeg operatera da odaberem.moram iskoristit priliku i rec da je bag casopis kad se pojavio davne devetskoiprve meni bio kao biblija.drugih casopisa nije bilo u tom rangu osim pc ( ako dobro pamtim ime).sorry ja pisem manje bitnim temama i uzimam vrijeme vase.stvarno trebam help.pozz nensi

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice