Laptop ili iPad?

poruka: 12
|
čitano: 8.052
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Laptop ili iPad?

Kao sta naslov kaze, uzasno se dvoumim i nisam vise pametan sta da napravim pa sam se obratio vama. Dobih sinoc iPad i sve ja to lijepo slozim i ne vidim svrhu u tome. Da spomenem vise toga imam na svom HTC Desire HDu nego na tom iPadu i vecina aplikacija se placa. Jedino sta ima napredak sam vidio u tim igricama kojih je isto malo free, ali da nesto valjaju. I sada nezz vise dali da prodam taj iPad i kupim za jedno 4000 do 5000 KN Laptop ili da ostavim jer fkt ne znam cemu da koristim taj iPad + imam vec zesce sr*nje od racunala jedva radi, tako da bih rade Laptop, ali sada me i to je*e koji Laptop uzeti? Ako moze tko pomoci bio bih jako zahvalan! ;)

Pwned?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laptop ili iPad?

Ako ne znas cemu ti sluzi Ipad i zelis laptop - namece se logican izbor. {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Laptop ili iPad?
PLASMAorLCD kaže...

Ako ne znas cemu ti sluzi Ipad i zelis laptop - namece se logican izbor. {#}

I to, ali nezz koji da si Laptop uzmem sada. Se moze do 5k KN naci nesto bolje od moje krtnije imas pod Moj PC kakvo mi je racunalo pogledaj.

Pwned?
15 godina
protjeran
Bergmann kaže...

Kao sta naslov kaze, uzasno se dvoumim i nisam vise pametan sta da napravim pa sam se obratio vama. Dobih sinoc iPad i sve ja to lijepo slozim i ne vidim svrhu u tome. Da spomenem vise toga imam na svom HTC Desire HDu nego na tom iPadu i vecina aplikacija se placa. Jedino sta ima napredak sam vidio u tim igricama kojih je isto malo free, ali da nesto valjaju. I sada nezz vise dali da prodam taj iPad i kupim za jedno 4000 do 5000 KN Laptop ili da ostavim jer fkt ne znam cemu da koristim taj iPad + imam vec zesce sr*nje od racunala jedva radi, tako da bih rade Laptop, ali sada me i to je*e koji Laptop uzeti? Ako moze tko pomoci bio bih jako zahvalan! ;)

Kako neki dan rekoh,industrijski i profi tableti imaju svrhu,ali ovi kao ajpad,nebitno i koji drugi brand,su po meni čiti promašaj u korisničkom smislu,osim za ubijanje vremena i to na jako ograničen način..

evo ti jedan dobar laptop,provjerno kvalitetan...

http://www.konikom.hr/p10881/notebook-hp-pavilion-g7-1004em-lf059ea/product_info.html

isad zanemari one eksperte koji će ti reći da za te pare možeš uzeti Acer ili Asus sa jačim komponentama,da bi nakon nekog vremena tužno tražio pomoć na forumu jer je COOL i jaki Acer krepao ili mu se nešto pobatalilo..

15 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
Bergmann kaže...

Kako neki dan rekoh,industrijski i profi tableti imaju svrhu,ali ovi kao ajpad,nebitno i koji drugi brand,su po meni čiti promašaj u korisničkom smislu,osim za ubijanje vremena i to na jako ograničen način..

http://www.konikom.hr/p10881/notebook-hp-pavilion-g7-1004em-lf059ea/product_info.html

isad zanemari one eksperte koji će ti reći da za te pare možeš uzeti Acer ili Asus sa jačim komponentama,da bi nakon nekog vremena tužno tražio pomoć na forumu jer je COOL i jaki Acer krepao ili mu se nešto pobatalilo..

Danke, makar ga ja mislim koristi u svrhe da ga nosam za Web, Skype nego ako bum htio ubiti dosadu budu radili neki stari hitovi poput CoD2 ili CoD4 na njemu?

Pwned?
15 godina
protjeran
Bergmann kaže...
linuxjuzer kaže...
Bergmann kaže...

Danke, makar ga ja mislim koristi u svrhe da ga nosam za Web, Skype nego ako bum htio ubiti dosadu budu radili neki stari hitovi poput CoD2 ili CoD4 na njemu?

rade provjereno,no imaju vidu da grafičke u lapu du downclockane,tako da zaboravi na visoku rezoluciju i visoke detalje,mada moja cura baš na ovom modelu,jedino ima grafičku GT 320m tjera Cod 4 na 1600x900 na srednjim vrijednostima glatko..za nosanje definitivno i nije,17,3 je,tako da možeš potražiti manju dijagonalu

15 godina
neaktivan

Hvala puno, jos samo da sa starim dogovorim kaj cemo pa u sutra narucujem :)

Pwned?
15 godina

uzmi neki lenovo sa i3 procesorom imaš u linksa za 5000 kn

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

Mozes linkat neki dobar, ne razmem ti se ja bas u to zato pitam :D

Pwned?
14 godina
Laptop ili iPad?

Ma uzmi laptop ffs

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

0 0 hvala 0
15 godina
Laptop ili iPad?

Mogli ste nać još skuplje dučane.Pogledaj ti Protis, MagazinRS i ADM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bergmann kaže...
blackalbum kaže...

Mozes linkat neki dobar, ne razmem ti se ja bas u to zato pitam :D

nikako Lenovo..evo već je bilo nekoliko pritužbi na forumu..Pavilion je multimedijalno čudo sa dobrom podrškom..i kvaliteta ovog G7 nadmašuje Lenova u tom rangu..linija je full nova..

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 14:56 (linuxjuzer).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice