Ima li itko ideju kako dobiti @ na tipkovnici ne pale kombinacije sa 2-osim ako nije aktivna engleska a ni kombinacije alt+v alt+ctrl+v, tipkovnica nema alt gr. bila je negdje slična tema na forumu ali ju nisam uspio pronaći, a koliko me pamćenje služi nije bilo pronađeno riješenje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj alt + 64(na numerickom dijelu)
dakle riječ je o ovakvoj tipkovnici možda netko dobije ideju da ne moram svaki put prebacivat tipkovnicu na engleski kad treba mail adresu napisat
a tipka FN? FN+V ili FN+ALT+V?
koja je to točno tipkovnica?
MS lounge 7
nikako da pronađem riješenje ali uspio sam stavit oba jezika i sa ctrl+space mjenjam jezike tako da po potrebi prebacuje sa hr na en.... čini se da ova tipkovinica nema baš sve mogućnosti na hrvatskom, ali ako netko dobije još kakvu ideju nek viče
Na što je tipkovnica priključena
Na što je tipkovnica priključena
prestigio 3970 preko micro usb-a
- na njemačkom alt+v (ako dodaš layout može i tako)
- na hr, altgr+q (Q) ili alt+ctrl+q.
- nemaš numerički dio, ali može se probati (prebacivanje Fn num), alt+064 (broj nula-šesdeset-četiri) ali to radi samo s num dijelom...
-obrnuto,
hr = V.. ger=Q eng=shift+2.. ako neće tad nije dodan pravi layout ili nije aktiviran (prebačen) u konkretnoj aplikaciji.
- na njemačkom alt+v (ako dodaš layout može i tako)
- na hr, altgr+q (Q) ili alt+ctrl+q.
- nemaš numerički dio, ali može se probati (prebacivanje Fn num), alt+064 (broj nula-šesdeset-četiri) ali to radi samo s num dijelom...
-na njemački ne mislim prebacivat
-ne radi
-imam , ne radi
Ja imam istu takvu tipkovnicu koja je spojena na tablet. Nisam uspio naći nijedno rješenje u bespućima interneta, a nije
da se nisam trudio. Prebacujem na engleski jezik i onda shift + 2. Ne vjerujem da nisu mogli staviti posebnu tipku za @. Bar se ona
danas često koristi :(
Možda ti pomogne ovaj program:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apedroid.hwkeyboardhelper
Pozdrav!!!