Što mislite o mom kompu?

poruka: 61
|
čitano: 6.889
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Što mislite o mom kompu?

PROCESOR: Intel P4 3.0 GHz HT

MATIČNA: GIGABYTE GA - 8S655FX(-L)

RAM: 2.5 GB DDR 400

GPU: ATI RADEON HD 3650 512 mb AGP

OPTIKA: DVD RW NEC 3500 AG, DVD LG GDR8163B

HDD: HITACHI 160 GB PATA

Mene tu sad zanima šta bi se s time moglo igrat... npr GTA IV, COD 6, i te igre malo novije .. dali bi radile .. i vaše osobno mišljenje o toj konfiguraciji

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Što mislite o mom kompu?
5542 kaže...

Mene tu sad zanima šta bi se s time moglo igrat... npr GTA IV, COD 6, i te igre malo novije .. dali bi radile .. i vaše osobno mišljenje o toj konfiguraciji

Komp ti je banana, ko i moj..gotovo su identični, jedino imaš više rama...te igre koje si naveo zaboravi i na najmanjim detaljima i rezi 800 × 600...

16 godina
protjeran

znam da je banana .. al kad je s 1GB rama vrtio COD 5 i radeonom 9600 xt ?

16 godina
5542 kaže...

znam da je banana .. al kad je s 1GB rama vrtio COD 5 i radeonom 9600 xt ?

To je moguće...

Evo sad gledam System Requirements za Modern Warfare 2 i možda bi ga i zavrtio, ali procesor je tu usko grlo...piše minimal 2.4 GHz dual core...

Za GTA ti garantiram da ti neće radit...mislim hoće, ali ćeš imat najviše 5 fps-a.

16 godina
protjeran

xd 5 fps... ovaj moj P4 HT je pa sistem vidi ko dvije jezgre pa če možda i radit ...

kako treba

ovo je minimum za GTA IV

Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better)
RAM: 2GB
Hard Drive: 18GB free hard disk space
Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader
Drive: DVD-ROM dual-layer drive

hvala bogu bit če DX 10

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 17:56 (5542).
16 godina
5542 kaže...

xd 5 fps... ovaj moj P4 HT je pa sistem vidi ko dvije jezgre pa če možda i radit ...

kako treba

ovo je minimum za GTA IV

Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better)
RAM: 2GB
Hard Drive: 18GB free hard disk space
Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader
Drive: DVD-ROM dual-layer drive

hvala bogu bit če DX 10

A ja se nadam da će zavrtit...meni nije išlo, odnosno je al po 5 fps-a (odoka)...

Btw. imamo isti proc i grafu, jedino imaš gigu rama više od mene pa u to položi neke nade...

16 godina
protjeran

a el tebi u task menađeru pokazuje 2 jezgre ili 1

16 godina
5542 kaže...

Jednu.

Eto još nade..ali HT tu ne pomaže puno...

17 godina
neaktivan
5542 kaže...

Pa dvije koliko se ja razumijem u hardware ( ja sam fakat mislio da ovako prikazuje, kao u mojoj slici dole, kad covjek rece da ne, ja se ne sjecam svog dual core-a kako je prikazivao to ), a MW2 ima niske zahtjeve za danasnje pojmove medjutim na GTA IV ne trosi novac ni prazna dvd-ove, jer bez quada nece ici kako treba. Ja sam zadnji cpu imao e2180 dual core na 3,2 i 4850 i jock, nisam mogao GTA IV igrati ni pod razno sa 2Gb rama. Naravno vidjet cemo sta jos neko kaze povodom ovoga, jer su izasli neki patchevi sa kojima se ja nisam stigao peglati koji su fps malo i popravili iako sumnjam.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 18:10 (dejson).
16 godina
protjeran
Što mislite o mom kompu?

DamageHigh a na intelovim stranicama piše da puno pomaže .. e sad ti ak oš imat HT upogonjn trebaš nač u biosima nešt HT i to uključit .. ni men nije bilo uključeno de negdje prije .. .. koju ploču imaš

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moj stari komp je bio pentium 4 ht 3.0Ghz i sigurno nije dvojezgreni, već jednojezgreni i izrađen u 90nm.

16 godina
protjeran

pa nije ni moj dvojezgreni .. nego jednojezgreni .. i pokazivao je sustav prije jednu jezgru ali sad koji god program otvorim piše da imam dvije jezgre .. samo sam flesho najnovije biose .. i u njima našo opciju HT i uključio .. kad se komp ponovno upalio WIN 7 je našla kao novi procesor i instalirala drajvere i sad i u task menađeru CPU Z piše da imam 2 jezgre odnosno ! fizičku dvije Logičke

16 godina
neaktivan
5542 kaže...

Jad i bjeda...Cool

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
protjeran
Što mislite o mom kompu?

jad i bjeda koja radi .. več 8 godina ... je da je dodano rama i grfička promjenjena ali radi bez greške ..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
5542 kaže...

pa nije ni moj dvojezgreni .. nego jednojezgreni .. i pokazivao je sustav prije jednu jezgru ali sad koji god program otvorim piše da imam dvije jezgre .. samo sam flesho najnovije biose .. i u njima našo opciju HT i uključio .. kad se komp ponovno upalio WIN 7 je našla kao novi procesor i instalirala drajvere i sad i u task menađeru CPU Z piše da imam 2 jezgre odnosno ! fizičku dvije Logičke

Ma ja ba, to sam i mislio da se podrazumijeva da je tako.

16 godina
protjeran

a na dual coru isto tako pokazuje u task menađeru .. xd

16 godina
neaktivan
5542 kaže...

jad i bjeda koja radi .. več 8 godina ... je da je dodano rama i grfička promjenjena ali radi bez greške ..

i kako ti rade igre?? jel uopce mozes pokrenut novije naslove ( NFS Shift, Batman, DIRT2...)

16 godina
protjeran

NFS Shift trenutno jedino što i igram .. kolko vidiš hard mi ne blista od kapaciteta pa ne trpam gluposti .. al NFS mi radi dobro ne šteka ...

16 godina
neaktivan
5542 kaže...

a na dual coru isto tako pokazuje u task menađeru .. xd

Taj HT, ti jednu jezgru podjeli na dva djela, tako da u isto vrijeme moze radit vise dretvi. To pomaže u kompresiranju i takvim stvarima,ali u igrama ne, jednostavno u igrama se ponaša kao jednojezgreni procesor.

16 godina
neaktivan
5542 kaže...

Ajoj!!  Trebo bi podhitno slozit novi komp ak oces normalno igrat novije naslove.

16 godina
neaktivan
5542 kaže...

NFS Shift trenutno jedino što i igram .. kolko vidiš hard mi ne blista od kapaciteta pa ne trpam gluposti .. al NFS mi radi dobro ne šteka ...

na kojim postavkama i kojoj rezoluciji igras NFS Shift, ajde pokreni FRAPS i napravi Print Screen i postaj sliku da vidim kolko imas FPS-ova.

16 godina
protjeran

jbg trebo bi al sad neke gluposti tipa NFS shift rade dobro.. sa tim kompom ja nisam imo problema .. izgleda da su se maž komponente potrefile da su međusobno dosta kompatiblilne i da nemaju nekih potwškoća ..

16 godina
protjeran

sory al sad nemogu instaliravam .. sestri THE sims 3 .. al s #D markom na testiranju bilo je oko 170 FPS ..  i rezolucija je 124x768 jer je 17" LG monitor pa mislim da je to ok

16 godina
neaktivan
5542 kaže...

sory al sad nemogu instaliravam .. sestri THE sims 3 .. al s #D markom na testiranju bilo je oko 170 FPS ..  i rezolucija je 124x768 jer je 17" LG monitor pa mislim da je to ok

koji 3D mark??? mozda 3dmark 2001?? sigurno nije bio 2006 ili Vantage

16 godina
protjeran

nije ni 2001 nego neki 2005 .. naš na netu i instaliro

16 godina
neaktivan
Što mislite o mom kompu?

Jel ti grafika barem priblizno ovakva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
5542 kaže...

ovako...procesor star, rami ddr1 sad su ddr3...grafa agp, sad su sve pci-e...optika i hdd pata, sad je sve sata...

jednostavno, sve bi to trebalo mijenjati..

mtopol kaže...

Jel ti grafika barem priblizno ovakva?

ironija?Belji se

klikni HVALA, nije toliko teško!
16 godina
protjeran

približno da ti kažem lošija nije tako jako glatka

16 godina
neaktivan
5542 kaže...
CPU: Intel P4 3.0GHz HT

MBO: GIGABYTE GA - 8S655FX(-L)

VGA: ATI RADEON HD 3650 512 mb AGP

DVD: DVD RW NEC 3500 AG, DVD LG GDR8163B

Mene tu sad zanima šta bi se s time moglo igrat... Npr. GTA IV, CoD 6, i te igre malo novije.. Dali bi radile.. I vaše osobno mišljenje o toj konfiguraciji

Pogledaj ovdje..Namigiva

Al uglavnom, PC ti je kanta ko i moja..Belji se

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
16 godina
protjeran

znam da je kanta al radi .. i vrti

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice