Problem s Internet Explorer 8

poruka: 16
|
čitano: 4.682
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako imam windows 7 pokreće ga intel core duo 2.13ghz 4gb rama 256 mb gddr3 grafička 500gb hdd i nezz u čem je problem jel ja kad budem 5 minuta na internet exploreru on jednostavno zablokira pa nakon par minuta odblokira i ja sam otvorio task manager i pokazao mi je da internet explorer 100% cpu usage ima zna doč i do 50% i znao je čak da ima 1% cpu usage i nije radio nekontam u čem je stvar a prije je radio ko lud letio je komp a nezz kak je do ovog došlo svaki savjet bih mi dobro došao!!

Intel Core 2 Duo 2.13ghz ram ddr2 4gb grafička 256 mb gddr 3 nVidia hdd wd 500gb matična gigabyte s series 2x lg dvd-rw light scribe monitor 19incha agm kučište sagitta powered by raidmax(400W)window
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

probaj neki drugi pretrazivac

deep down inside i feel::::::Conversion software version 7.0 Looking at life through the eyes of a tired hub Eating seeds as a pastime activity The toxicity of our city, of our city
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma ev sad sam install mozilu fire fox sad sam našo na bug-u i sad radi kak treba al imam jedan veliki problem kad odem na youtube traži flash player i ja odem da ga install a on kaže da nemože zbog toga ja izbjegavam mozilu!! a i imam google chrome negdje u kompu!!

Intel Core 2 Duo 2.13ghz ram ddr2 4gb grafička 256 mb gddr 3 nVidia hdd wd 500gb matična gigabyte s series 2x lg dvd-rw light scribe monitor 19incha agm kučište sagitta powered by raidmax(400W)window
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

instaliraj Firefox Mozillu. pa 99% korisnika Internet Explorera ga koristi za download nekog drugog pretrazivaca. neces valjda ti biti iznimka.

moj Bux.to http://bux.to/?r=JURGOLINHO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Problem s Internet Explorer 8
Mato_Luks kaže...

ma ev sad sam install mozilu fire fox sad sam našo na bug-u i sad radi kak treba al imam jedan veliki problem kad odem na youtube traži flash player i ja odem da ga install a on kaže da nemože zbog toga ja izbjegavam mozilu!! a i imam google chrome negdje u kompu!!

kak ti nemoze flash sigurno krivi skidas,meni mozilla radi ko švicarski sat

deep down inside i feel::::::Conversion software version 7.0 Looking at life through the eyes of a tired hub Eating seeds as a pastime activity The toxicity of our city, of our city
15 godina
neaktivan

ma sad radi ko avion ali je problem jel ja imam neke stvari na youtubeu a neda mi flash player da instaliram onaj koji preuzme mozila al sad mozila radi nema onog zastajkivanja al imam onu 2.0 verziju

Intel Core 2 Duo 2.13ghz ram ddr2 4gb grafička 256 mb gddr 3 nVidia hdd wd 500gb matična gigabyte s series 2x lg dvd-rw LightScribe monitor 19inća agm,kučište sagitta (400W)windows 7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mato_Luks kaže...

ma sad radi ko avion ali je problem jel ja imam neke stvari na youtubeu a neda mi flash player da instaliram onaj koji preuzme mozila al sad mozila radi nema onog zastajkivanja al imam onu 2.0 verziju

pa moras ga sam instalirat a i stavi si najnoviju verziju (3.5) jer je odlicna puno bolja od bilo kojeg IE

15 godina
neaktivan

e sorry što te zamaram jel mi moš dat link od 3.5 jel je nemam a i vidim radi sad kak treba na youtubeu ja sam možda nešto bio pomješo aj molim te daš mi link??

Intel Core 2 Duo 2.13ghz ram ddr2 4gb grafička 256 mb gddr 3 nVidia hdd wd 500gb matična gigabyte s series 2x lg dvd-rw LightScribe monitor 19inća agm,kučište sagitta (400W)windows 7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
Mato_Luks kaže...

pa moras ga sam instalirat a i stavi si najnoviju verziju (3.5) jer je odlicna puno bolja od bilo kojeg IE

Mozilla je svakako puno bolja od IE-a, jedini problem kod ove 3.5 verzije je kaj

sam primjetio da mi se zna dosta cesto srusit, neznam dali netko od vas ima

slicne probleme?

otpor je uzaludan!
16 godina
protjeran
BORG kaže...
Mato_Luks kaže...

Mozilla je svakako puno bolja od IE-a, jedini problem kod ove 3.5 verzije je kaj

slicne probleme?

pa bas i ne meni sam samo beta tu i tam znala rusit a ova puna verznija jos nije nijednom

evo link za 3.5 i link za flash player

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2009 3:36 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
neaktivan

meni non stop radi kad install,sruši se jedino kad ja srušim tak je kod mene!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BORG kaže...
Mato_Luks kaže...

slicne probleme?

pa bas i ne meni sam samo beta tu i tam znala rusit a ova puna verznija jos nije nijednom

evo link za 3.5 i link za flash player

nije mi trebao flash player on ga je sam uzeo jel sad sam install 3.5 i ošo sam odmah na youtube i vidim radi to je veliki +

15 godina

Kao prvo neces durgo bit na forumu kolko vidim

Kao drugo,srce mi je stalo kad sam vidio koliko si tema otvorio

Kao trece ti ocito u tom svom kompjuteru imas tolko problema da nemogu nabrojat

Kao cetvrto u jednoj si temi trazio si hack za frenda i nadrapao si pa ubuduce procitaj pravila i nek si sam frend trazi nije glup da nezna upisat u google"bug forum"

Kao peto neznam odgovor na tvoje pitanje u vezi ove teme.i daj prestani spamat nemoj da dozivim infarkt negdje drugdje kolko si tema otvorio boze dragi.

Kao sesto.Daj prije svakog otvaranje teme proguglaj!! nisu bezveze napravili google a forum je sa nesto drugo ako nisi mogao nac na forumu.

I za kraj

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2009 20:13 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hej ljudi imam prob sa explorer 8 pa prije nego što ga maknem s kompa sam tila pitat jel mi možda neko može pomoć...

naime, nakon što ugasim prozor negase mi se procesi (podrazumjeva se iexplorer) pa se tako naredaju njih 8-10 procesa pa naravno i šteka explorer zbog toga. onda procese moram sve ručno pogasit pa iznova palit prozor od explorera jer drugačije neide inače ostane zamrznut.

ako neko može pomoć bila bi jako zahvalna

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Probaj instalirat Mozillu firefox 3.5

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I mene muči taj problem, ali nisam zadovoljan sa mozillom

0 0 hvala 0