Ovako imam windows 7 pokreće ga intel core duo 2.13ghz 4gb rama 256 mb gddr3 grafička 500gb hdd i nezz u čem je problem jel ja kad budem 5 minuta na internet exploreru on jednostavno zablokira pa nakon par minuta odblokira i ja sam otvorio task manager i pokazao mi je da internet explorer 100% cpu usage ima zna doč i do 50% i znao je čak da ima 1% cpu usage i nije radio nekontam u čem je stvar a prije je radio ko lud letio je komp a nezz kak je do ovog došlo svaki savjet bih mi dobro došao!!
Problem s Internet Explorer 8
- poruka: 16
- |
- čitano: 4.683
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj neki drugi pretrazivac
ma ev sad sam install mozilu fire fox sad sam našo na bug-u i sad radi kak treba al imam jedan veliki problem kad odem na youtube traži flash player i ja odem da ga install a on kaže da nemože zbog toga ja izbjegavam mozilu!! a i imam google chrome negdje u kompu!!
instaliraj Firefox Mozillu. pa 99% korisnika Internet Explorera ga koristi za download nekog drugog pretrazivaca. neces valjda ti biti iznimka.
ma ev sad sam install mozilu fire fox sad sam našo na bug-u i sad radi kak treba al imam jedan veliki problem kad odem na youtube traži flash player i ja odem da ga install a on kaže da nemože zbog toga ja izbjegavam mozilu!! a i imam google chrome negdje u kompu!!
kak ti nemoze flash sigurno krivi skidas,meni mozilla radi ko švicarski sat
ma sad radi ko avion ali je problem jel ja imam neke stvari na youtubeu a neda mi flash player da instaliram onaj koji preuzme mozila al sad mozila radi nema onog zastajkivanja al imam onu 2.0 verziju
ma sad radi ko avion ali je problem jel ja imam neke stvari na youtubeu a neda mi flash player da instaliram onaj koji preuzme mozila al sad mozila radi nema onog zastajkivanja al imam onu 2.0 verziju
pa moras ga sam instalirat a i stavi si najnoviju verziju (3.5) jer je odlicna puno bolja od bilo kojeg IE
e sorry što te zamaram jel mi moš dat link od 3.5 jel je nemam a i vidim radi sad kak treba na youtubeu ja sam možda nešto bio pomješo aj molim te daš mi link??
pa moras ga sam instalirat a i stavi si najnoviju verziju (3.5) jer je odlicna puno bolja od bilo kojeg IE
Mozilla je svakako puno bolja od IE-a, jedini problem kod ove 3.5 verzije je kaj
sam primjetio da mi se zna dosta cesto srusit, neznam dali netko od vas ima
slicne probleme?
Mozilla je svakako puno bolja od IE-a, jedini problem kod ove 3.5 verzije je kaj
slicne probleme?
pa bas i ne meni sam samo beta tu i tam znala rusit a ova puna verznija jos nije nijednom
meni non stop radi kad install,sruši se jedino kad ja srušim tak je kod mene!!
slicne probleme?
pa bas i ne meni sam samo beta tu i tam znala rusit a ova puna verznija jos nije nijednom
nije mi trebao flash player on ga je sam uzeo jel sad sam install 3.5 i ošo sam odmah na youtube i vidim radi to je veliki +
Kao prvo neces durgo bit na forumu kolko vidim
Kao drugo,srce mi je stalo kad sam vidio koliko si tema otvorio
Kao trece ti ocito u tom svom kompjuteru imas tolko problema da nemogu nabrojat
Kao cetvrto u jednoj si temi trazio si hack za frenda i nadrapao si pa ubuduce procitaj pravila i nek si sam frend trazi nije glup da nezna upisat u google"bug forum"
Kao peto neznam odgovor na tvoje pitanje u vezi ove teme.i daj prestani spamat nemoj da dozivim infarkt negdje drugdje kolko si tema otvorio boze dragi.
Kao sesto.Daj prije svakog otvaranje teme proguglaj!! nisu bezveze napravili google a forum je sa nesto drugo ako nisi mogao nac na forumu.
I za kraj
hej ljudi imam prob sa explorer 8 pa prije nego što ga maknem s kompa sam tila pitat jel mi možda neko može pomoć...
naime, nakon što ugasim prozor negase mi se procesi (podrazumjeva se iexplorer) pa se tako naredaju njih 8-10 procesa pa naravno i šteka explorer zbog toga. onda procese moram sve ručno pogasit pa iznova palit prozor od explorera jer drugačije neide inače ostane zamrznut.
ako neko može pomoć bila bi jako zahvalna
Probaj instalirat Mozillu firefox 3.5
I mene muči taj problem, ali nisam zadovoljan sa mozillom