zanima me pristojna matična,dvojezgreni procesor, 2GB RAM-a, odvojena grafička, disk mi ne treba biti nekih abnormalnih kapaciteta(recimo da je 160GB više nego dovoljno), DVD RW, kučište i napajanje..i eventualno ako se u ovu cifru moze uracunati, da nije cijeli sustav prebučan i da ima dovoljno dobar ventilacijski sustav..unaprijed hvala dobrim ljudima na pomoći :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imas slicnih tema pa malo pogledaj.
zanima me pristojna matična,dvojezgreni procesor, 2GB RAM-a, odvojena grafička, disk mi ne treba biti nekih abnormalnih kapaciteta(recimo da je 160GB više nego dovoljno), DVD RW, kučište i napajanje..i eventualno ako se u ovu cifru moze uracunati, da nije cijeli sustav prebučan i da ima dovoljno dobar ventilacijski sustav..unaprijed hvala dobrim ljudima na pomoći :)
evo nešto,malo prelazi,ali po meni se isplati,kućište neko jeftino po želji,ovo je gamerska konfiguracija za te pare
od igre i nisam bas toliko..pogotovo ne da patim da mogu sve najnovije igrati na full postavkama..treba mi uglavnom za multimediju, poglavito za Photoshop jer se bavim fotografijom..htio bi da mi u isto vrijeme mogu raditi stvari koje najčešće koristim...npr. max opterecenje bi mi bilo da u isto vrijeme rade firefox, skype, PS i BS player i da to sve skupa onda nekako pristojno funkcionira bez vecih problema..a da ce se zavrtiti i neka igra, vjerojatno hoce nakon godina apstinencije radi kante na kojoj ovo trenutno pisem(dosta je da kazem 256MB RAM-a i sve ce vam biti jasno :) )...ako se ikako moze paziti na to radije bi da je mašina što tiša jer mi ovaj sadašnji kompjuter zna malo na živce djelovati sa zujanjem..eto..znam da je vec bilo ovakvih tema, ali cijene se mijenjaju pa tako i konfiguracije do 2000kn, a i rado bi da ako vec imate volje nesto sloziti da pokusate biti u granici do 2250kn..to mi je krov sto bi trenutno dao za kompjuter..mislim da je to dovoljno za ovo sto trebam i sto sam napomenuo gore u opisu teme..puno hvala svima koji uhvate volje nesto mi iskombinirati!! :)
evo ja nesto malo istrazivao i kombinirao i zapeo malo..ako je uopce ovo sto sam dosad napravio dobro..mada ne znam sto sam tu mogao zeznuti previse..uglavnom ali mi jos matična,kuciste i napajanje..al kako sam vec s ovim odabirom dosao do 1650kn, a zelim ostati u granicama 2250kn imam jos 600kn manevarskih opcija ako ostanem pri ovome sto sam bacio u kosaricu i ako se racuna prema cijenama iz vemila..
eto, pa ako neko ima volje neka proba (iako koliko sam skuzio to nece biti moguce) u preostalih 600kn ugurati pristojnu maticnu, napajanje i kučište uzimajuci u obzir moje gore navedene potrebe..ako ne ide, moramo negdje srezati ovu moju kombinaciju bez tih stvari, a ja se ne razumijem dovoljno da bi znao gdje :)..dali neki slabiji procesor, graficku? ili s nek stvari mogu naci jeftinije negdje drugdje nego u vemila..
UNAPRIJED HVALA!!!!!!!!!
Frontier Luster ExtraMidi Tower 400W P4 ATX, Black/Black (LU09A-BK/IBK)
ASUS MBO 775 AS P5KPL-AM SE WHITE BOX P5KPL-AM SE WHITE BOX, 775, Intel G31, ICH7, BUS 1333 MHz, DDR2, Broj utora 2, 800 MHz, Intel GMA3100 do 256MB, PCI 1, PCIe x16 1, PCIe x1 1, PATA 1, SATA 2, 6-kanalni audio, 1x 10/100 Etherne
To ti je 600 kn.
I staviš ovu grafičku umjesto ove tvoje link.
To je sve iz diskont24.
evo ja nesto malo istrazivao i kombinirao i zapeo malo..ako je uopce ovo sto sam dosad napravio dobro..mada ne znam sto sam tu mogao zeznuti previse..uglavnom ali mi jos matična,kuciste i napajanje..al kako sam vec s ovim odabirom dosao do 1650kn, a zelim ostati u granicama 2250kn imam jos 600kn manevarskih opcija ako ostanem pri ovome sto sam bacio u kosaricu i ako se racuna prema cijenama iz vemila..
eto, pa ako neko ima volje neka proba (iako koliko sam skuzio to nece biti moguce) u preostalih 600kn ugurati pristojnu maticnu, napajanje i kučište uzimajuci u obzir moje gore navedene potrebe..ako ne ide, moramo negdje srezati ovu moju kombinaciju bez tih stvari, a ja se ne razumijem dovoljno da bi znao gdje :)..dali neki slabiji procesor, graficku? ili s nek stvari mogu naci jeftinije negdje drugdje nego u vemila..
UNAPRIJED HVALA!!!!!!!!!
ovo san uspio nabiti u 2200kn u Linksa:
CPU - Athlon64 x2 7750+ BOX, AM2 2.7GHz, 3MB c.
MBO - Asrock A780LM, AMD RS780L/SB710 ,DDR2,zvuk,VGA,S-ATA,RAID, G-LAN,s AM2/AM3 , mATX
Graf. - VGA PCI-E Saphire ATI RADEON HD 4350, 512MB DDR2,DVI HDTV
RAM - Crucial rendition 2GB DDR2 800MHz
DISK - 320GB SEAGATE
Optika - Samsung DVD RW,dual layer, PATA
Kuća s napajanjem - LC POWER 2716B + 420H, MIDI, crno, 420W ATX
ovo san uspio nabiti u 2200kn u Linksa:
CPU - Athlon64 x2 7750+ BOX, AM2 2.7GHz, 3MB c.
MBO - Asrock A780LM, AMD RS780L/SB710 ,DDR2,zvuk,VGA,S-ATA,RAID, G-LAN,s AM2/AM3 , mATX
Graf. - VGA PCI-E Saphire ATI RADEON HD 4350, 512MB DDR2,DVI HDTV
RAM - Crucial rendition 2GB DDR2 800MHz
DISK - 320GB SEAGATE
Optika - Samsung DVD RW,dual layer, PATA
Kuća s napajanjem - LC POWER 2716B + 420H, MIDI, crno, 420W ATX

tnx.ma bio sam danas u linksu pa smo ovo tamo slozili ja i tip koji radi tamo..rekao je cemo mozda morati neku drugu maticnu staviti, a memoriju mi je preporucio ovu međuostalim jer ima 5g garancije..a ja nisam prezahtjevan sveukupno pa da ce mi ta tvoja kombunacija 2x1GB nesto pomoci znacajno..mozda se varam..tebi hvala svejedno!!:)
tnx.ma bio sam danas u linksu pa smo ovo tamo slozili ja i tip koji radi tamo..rekao je cemo mozda morati neku drugu maticnu staviti, a memoriju mi je preporucio ovu međuostalim jer ima 5g garancije..a ja nisam prezahtjevan sveukupno pa da ce mi ta tvoja kombunacija 2x1GB nesto pomoci znacajno..mozda se varam..tebi hvala svejedno!!:)

hvala na objašnjenju :)..a onda neka stoji 2GB u komadu pa cu staviti jos 2GB naknadno pa ce to biti sve 5 :)
hvala na objašnjenju :)..a onda neka stoji 2GB u komadu pa cu staviti jos 2GB naknadno pa ce to biti sve 5 :)