Molim mišljenje o konfiguraciji

poruka: 13
|
čitano: 2.266
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Cao!!

Evo još uvijek razmišljam i slažem što da kupim.

Pa evo tu sam služio konfiguraciju, pa me zanima što mislite o njoj. Da li je ovo najbolje za te novce ili treba nešto mjenjat, smanjit i sl.

Inače komp će biti za gaming, i zanima me koliko dugo će mi taj komp bit dobar odnosno da mogu sve igrati na max detaljima.

Da i koliki je oc potencijal za taj komp.

Evo to je mislim sve, hvala na odgovorima i pomoći.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 12:02 (Spaceni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Molim mišljenje o konfiguraciji
Spaceni kaže...

Cao!!

Evo još uvijek razmišljam i slažem što da kupim.

Pa evo tu sam služio konfiguraciju, pa me zanima što mislite o njoj. Da li je ovo najbolje za te novce ili treba nešto mjenjat, smanjit i sl.

Inače komp će biti za gaming, i zanima me koliko dugo će mi taj komp bit dobar odnosno da mogu sve igrati na max detaljima.

Da i koliki je oc potencijal za taj komp.

Evo to je mislim sve, hvala na odgovorima i pomoći.

2 do 2 i pol godine će letjeti sve bez pol beda i ikakvih potreba za nadogradnjom.

Konfa je izvrsna, osobno nemam nikakve primjedbe na nju.

OC potencijal je odličan jer matična ima 8 faza za CPU, što je jako solidno, a i grafa ima veoma dobar cooler pa se lijepo OC-a.

Monitor je klasično fenomenalan izbor, IPS matrica i izvrstan odaziv za 1630kn.

Origigi Windowsi su dobro rješenje ako se ima novaca i za to, a pod svaku se cijenu želi izbjeći zezancija koju sa sobom nose presnimljene, piratske verzije.

Kućište je skroz u redu, samo bih ja ipak rađe uzeo ovoga jer je malo prostranije za praktično iste novce (jedino ako ti ne smeta crvena boja).

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=7833

Bravo kolega, lijepo složeno!  {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 13:46 (Caesar et Brutus).
14 godina
neaktivan

Jao, stalno nešto mjenjam, ali evo možda mi je ova gore konf ipak malo preskupa, pa sam složio slično samo je razlika amd proc, matična,  nema ssd-a već normalan hdd, i drugo kućište + dodatna 2 prednja ventilatora.

Mislim ipak da ću se odlučit za ovu opciju, vjerujem da je isto tako jako dobra, i može se dobro OC pogotovo jer imam toliko ventilatora i hladnjaka na svim komponentama i kvalitetni su.

Pa recite što mislite.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 15:40 (Spaceni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Spaceni kaže...

Jao, stalno nešto mjenjam, ali evo možda mi je ova gore konf ipak malo preskupa, pa sam složio slično samo je razlika amd proc, matična,   nema ssd-a već normalan hdd, i drugo kućište + dodatna 2 prednja ventilatora.

Mislim ipak da ću se odlučit za ovu opciju, vjerujem da je isto tako jako dobra, i može se dobro OC pogotovo jer imam toliko ventilatora i hladnjaka na svim komponentama i kvalitetni su.

Pa recite što mislite.

Super za OC-anje, izvrsno usklađene komponente, sve brand-name, mnogo prostora te mogućnosti za nadogradnju u budućnosti...

Savršeno{#}

14 godina
neaktivan

Da li bi možda ipak bilo bolje uzeti grafičku hd6950, cijena je nešto malo veća, ali mi nije problem dat ako je ta dosta bolja.

Ako su tu negdje onda rađe uzimam gtx.

14 godina
neaktivan

To sam moras da odlucis, ali na tvom mjestu bi si zemio GTX 560. Preporucio bi ti da si pogledas neku recenziju pa da odlucis sto ti vise pase...

Evo pogledaj si na ovom linku: MSI GTX 560

14 godina
neaktivan
Spaceni kaže...

Da li bi možda ipak bilo bolje uzeti grafičku hd6950, cijena je nešto malo veća, ali mi nije problem dat ako je ta dosta bolja.

Ako su tu negdje onda rađe uzimam gtx.

HD6950 nije uopće dosta bolja, tek mrvicu je jača (cca 5%), a negdje ni toliko. Moja preporuka GTX560Ti!

14 godina
neaktivan

Evo ljudi ja sam potvrdio narudžbu, sad samo čekam da mi pošalju. Ovu zadnju od 7696kn.

Nadam se da će to radit zvijerski :D

Javit ću vam kako je prošlo i slikat kad dođe da malo vidite , poz!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sve ok, ali zasto uzimat precjenjene Windowse kad i čokoladna verzija radi super?

3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kakva je to čokoladna verzija?

14 godina
Spaceni kaže...

Kakva je to čokoladna verzija?

piratska

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
14 godina
neaktivan

Ne hvala, želim original :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo novi komp je stigao!! Sve izgleda vrhunski, odigrao sam jednu partiju LOL-a i to je nešto nevjerovatno kako izgleda ajmeee!!! Ludilo :)))

Ekran je stvarno ogroman.

Moj PC  
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice