Moj PC - problem

poruka: 7
|
čitano: 1.759
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Moj PC - problem

Pozdrav, prije otprilike godinu dana kupio sam novi PC i primjetio sam da su mi lagano igre počele štekati. Volio bih da mi netko napiše što baš nije dobro, a što je, i što bi bilo dobro zamijeniti, a što je još ok. Inače stalno igram igre i kupovao sam gamerski komp. i bojim se da nešto ne valja, molim vas za mišljenja. Hvala!

Moja konfiguracija:

Kućište:

Veritas_3000 plexi crveni LED 

Procesor:

AMD Athlon II X3 450 BOX 3.2GHz , 1.5 MB cache

Grafička kartica:

PCI-E ASUS AMD RADEON HD 6850, 1GB DDR5, HDMI, DualDVI, DP, HDTV

Memorija:

PC - 10666, 8 GB, G.SKILL Ripjaws series, F3 - 10666CL9D   - 8GBRL, DDR3 1333MHz, kit 2x4GB

Matična ploča:

ASROCK 870 Extreme3 R2.0

By LINKS

Links Hardware : http://www.links.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC - problem

Mislim da je tvoj problem nije u hardveru. Probaj ga malo "ocistiti" nekim anti-virusom.

Koje ti igre stekaju (mozda je u igri problem).   Probaj skinuti nove drivere za graficku, to cesto pravi probleme u igrama.

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 13:30 (Luka Ivanković).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Moj PC - problem

Ne baca BSOD? Reinstal drivera za grafu? Driver sweeper iz safe moda?

Miriši mi na disk :D

15 godina
neaktivan
Moj PC - problem

Pod jedan, ovisi o kojim se igrama radi i na kojim ih postavkama igraš. A onda dalje, kako je već rečeno, driveri, disk, ili nekavi virusi!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minimoy33 kaže...

Procesor:
AMD Athlon II X3 450 BOX 3.2GHz , 1.5 MB cache

Grafička kartica:
PCI-E ASUS AMD RADEON HD 6850, 1GB DDR5, HDMI, DualDVI, DP, HDTV

Memorija:
PC - 10666, 8 GB, G.SKILL Ripjaws series, F3 - 10666CL9D   - 8GBRL, DDR3 1333MHz, kit 2x4GB

Ok ti je komp, nije da imaš i7 i 7900 seriju... Jel ti trzaju nove igre? Zbog procesora.
 Jel ti trzaju igre koje su ti radile? Reinstall windowsa, ostaviti 20 GB slobodnog prostora na c particiji.
13 godina

Imamo skoro isti procesor...i skoro istu grafu....iskoristenost gpu-a nije stalno 100% ovisno od igrice do igrice...meni su vec preporucili da pređem na x4 phenoma ili athlona.....da iskoristi do kraja moju grafu....si probao otkljucat taj proc? inace moja preporuka je pređi na x4 i malo ga oc-aj...

Werdum Combat Team
12 godina
neaktivan
Moj PC - problem

Ajde prvo pogledaj 2-3 jednostavne stvari. U kojem su stanju Windoze. Npr da se od prasine na ventilatoru CPU-a i GPU-a ne vide rebra hladnjaka i sl.

Edit:

I uopce na kojim ti igrama to šteka?

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 21:11 (Ivan the Terrible).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice