CPU:AMD Athlon II x4 640 (3.0 GHz x 4)
RAM:DDR3 4GB (2x2GB) 1.333 MHz
GPU:VGA VTX ATI HD5570 2GB
KUĆIŠTE:MSI MG858 Midi 400W
MATIČNA:Asus M4N68T
3.300kn Dali se isplati? Igrao bih igrice CoD:BO, CoD:MW2, Bad Company, koliki ce mi fps biti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
postavi pitanje ode http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija/35450.aspx
tu ce ti reci sta valja sta ne valja
Ajde ako znas tu mi napisi :]
Definitvno ne.
Radije uštedi malo na grafičkoj, pa uzmi kvlitetnije napajanje, bar lc power 500w iz linksa, koje košta 209kn
Ajde ako znas tu mi napisi :]
Odmah se vidi da je konfa iz ducana. Za 3300 kn se sastavi punoooo bolji kompjuter.
Men se to racunalo cini sasvim super, ima 3,0ghz 4 jezgre procesor, 2gb graficka...sta je tu lose?
Ta grafa s 2gb memorije je marketinški trik da zavara ljude koji se bas ne kuze u to.
Men se to racunalo cini sasvim super, ima 3,0ghz 4 jezgre procesor, 2gb graficka...sta je tu lose?
Nema veze sta grafika ima 2gb vazne su performanse. Napajanje je srot, matina je prelosa jedino je proccesor srednja žalost. Ova dole konfa ti je puno bolja. Maticna je solidna, procesor dobar, kvalitetno napajanje a graficka je bog prema HD5570. Svakako moja preporuka ne budi tvrdoglav poslušaj druge sta ti govore
Vrlo jednostavno, ova serija grafičkih sa svemirskom količinom memorije je uglavnom loše.
kučište i napajanje ii netrebam da spominjem, jer to je šrot, i ta kvaliteta je oooočajna.
pogledaj na podforum o slaganju komponenta kakva se konfa složi za 3k kn, p a onda razmisli