Kupanja novog pc-a?

poruka: 8
|
čitano: 1.344
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kupanja novog pc-a?

Dragi forumaši/ce, kupio bih novi pc ali se doumim između jednog preko oglasnika ili novog iz trgovine. 
Preko oglasnika, performanse: intel pentium 4., 3.00 GHZ, 80gb HDD,1gb RAM, nVidia GeForce 6600, os: Win xp pro + uz njega ide i lcd samsung 17", zvučnici,miš i tipkovnica.- cijena je 1 200 kn, ali bi si ja još kod njega kupio novi hdd i grafičku.

Novi pc, performanse:   Intel Celeron E3200 2.40GHz (1MB cache), 1GB DDR3, Intel Graphics Media Accelerator 4500, 160 gb HDD, os: freeDos - uz njega neide moniteo, samo idu miš i tipkovnica, a cijena je 2 101 kn.

Vaše mišljenje, koji da uzmem, uzmite u obzir CJENU, DOSTAVU, PERFORMANSE, DALJNJA ULAGANJA U PC, STAROST .?

Dinko Pavelić
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupanja novog pc-a?

...koliko ja znam PC se nesmije kupati, a pogotovo ne ako je novi...Osmijeh sorry na O.T...

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 19:26 (Jurra).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kupanja novog pc-a?

Koliko mislis para ulozit? Evo za 2100kn iz ADMa..

AMD AMD
Intel Intel
Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
16 godina
neaktivan
Kupanja novog pc-a?

Ma nema veze, ali neka ne bude više takvih jer mi je vaše mišljenje jako važno i treba mi što brže.

Dinko Pavelić
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupanja novog pc-a?

Ne znam koliko bih točno uložio, s vremenom bi ulagu koliko bi mogo, a sam spajat pc ne želim, samo govo kućište kupujem....a sad izabrat od ona dva ili mi predložit neko drugo za te pare još bolje može...Namigiva

Dinko Pavelić
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

uzmi si novi PC da imaš garanciju, trebati će ti a nije velika razlika u cijeni...

16 godina
neaktivan
Kupanja novog pc-a?

nije u cijeni ali je u performansama....neg misliš da uzmem novi ?

Dinko Pavelić
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DinPa_KoVel kaže...

Nije u cijeni ali je u performansama.... Nego misliš da uzmem novi?

Uzmi nes od ovog dvoje sta sam ti naveo.. Za tu cijenu ja mislim da je to najbolje.. Ako neko slozi bolje uzmi drugo..Namigiva I vise se isplati uzet novo jer imas garanciju i sve ostalo..

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice