reko je tip full hd,pogledaj malo...rofl
ugl....to je 12000kn i za 15000 nek ubaci umjesto 5850 jednu 5970 i neko vece kuciste pa ce bit dobro???
reko je tip full hd,pogledaj malo...rofl
ugl....to je 12000kn i za 15000 nek ubaci umjesto 5850 jednu 5970 i neko vece kuciste pa ce bit dobro???
tnx. svima koji pomažu... srry sto vam neznem dat tocno odredenu kolicinu love... nadam se da vam je onih okvirnih 10000 - 15000 dovoljno informacija... xD
Ovo ti je buraz, najbolje. Man, imaš X58 matičnu plču, i7 920 procesor, 6 GB ddr3 ram memorije, najbržu single-gpu grafičku karticu HD5870 1gb, i jednu stvar od čega će ti komp poludijeti od performansi SSD (solid stade disk), veoma brz, na njega instalirati win 7 64 bit ultimate (licenca????), za podatke 2 TB hard disk, predobro napajanje od XFX, modularno (možeš sam stavljat kabloveWTF?),dvd snimač, coolermaster 690 rev 2 (predobro kućište postalo još bolje!WTF 2), 24" samsung lcd monitor (reza 1920*1200) i kvalitetna periferija koju si tražio je od logitecha i creativea!!!!
Ajde brate malo smanji doživljaje
Svi tu slažete konfiguracije bez veze, zašto?? Zato što lik još nema novce da to kupi tako da ne vidim uopće koja je koristi nekome slagati konfiguraciju a taj lik još nezna koliko ima novaca( tj koliko će mu mama dati ) . Neka prvo vidi sam sa sobom koliko ima pa onda neka pita za savjet tu na forumu, a i ima ultimativna tema za slaganje kompova Link. Vidim ovdje jedinu korist u nabijanju nepotrebnih postova
uzmi ovo,vjeruj neces pozalit,vrhunski monitor,super procesor.1TB hdd.grafa da boli glava....ma fenomenalno...jedino je kuciste losije ali ostalo je predobro
ma bolje mu je nek ide na amd soluciju pa nek proba nagurati HD 5970 ako može
ovo smo ja i frend napravili,tocnije,on je dizajnirao,a ja pisem konfe i ostalo
Stranica ne radi...
EDIT: Ipak radi, samo se dosta učitava...
Stranica ne radi...
EDIT: Ipak radi, samo se dosta učitava...
server je malo s*****,ali uskoro ce biti bolje,tek smo poceli
Mislim da je fora to sa stranicom, ali trebas dobro primit pohvale a jos bolje POKUDE jer ces se tako usavrsavati....
Malo je nabrijan decko, sta ces. Valjda ce se opametiti. Inace mu ta ideja sa stranicom nije losa, ali mislim da za to treba puno vise znanja nego sto on trenutno ima. I ajde da ne zaspamamo opet temu...