Internet

poruka: 25
|
čitano: 4.260
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Internet

Vec dugo zelim pokrenuti ovu temu pa evo krenimo.U mene je net adsl 10 GB limit i svaki mjesec prekoracim jedno  20 maraka a neigram tako puno (igram cod2).Pa ako netko zna kako da promijenim lozinku od interneta u slucaju da mi netko krade?

bla bla :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Internet

iskljuci wireless ak ga ne koristis i to je to :D

:D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Internet

ma nemislim na to nego kako da ti objasnim?xD.Kad ides gledat promet na google upisem tel net ba i onda pregled prometa ajd to probaj pas vidit koju lozinku mislim jer oni tamo mogu ulazit u moj internet radit sta oce pa zato.

bla bla :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Internet

dali ti je zasticen bezicni internet,imas lozinku na njemu.

znam iz vlastitog iskustva jer meni nije bio zasticeni wlan,pa mi je neko krao. a mozda u tvojem slucaju nije to,alli bi bilo dobro da provjeris

Premajzlin=xF
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Internet
obama kaže...

ma nemislim na to nego kako da ti objasnim?xD.Kad ides gledat promet na google upisem tel net ba i onda pregled prometa ajd to probaj pas vidit koju lozinku mislim jer oni tamo mogu ulazit u moj internet radit sta oce pa zato.

ma sigurno nije to

Premajzlin=xF
15 godina
neaktivan
Internet

nemam ti ja pojma, ako znate kako promijenit lozinku od interneta pls javi se neko.Mršti se

Ja se tako dobro potpisujem da se nepotpisujem!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
obama kaže...

nemam ti ja pojma, ako znate kako promijenit lozinku od interneta pls javi se neko.Mršti se

netrebas mjenjat nikakvu lozinku od interneta ... trebas iskljuciti wireless ako ga ne koristis i onda se niko ne moze spajati na tebe i krasti ti promet ...

15 godina
neaktivan

ma to je to jer svi moji frendovi su to mijenjali jer kad im dode onaj lik da namjesti internet on kaze promijenite lozinku jer vam oni tamo mogu ulazit u internet mogu sebi kuci vase korisnicko ime stavit i sve ide na moj racun.

15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
obama kaže...

netrebas mjenjat nikakvu lozinku od interneta ... trebas iskljuciti wireless ako ga ne koristis i onda se niko ne moze spajati na tebe i krasti ti promet ...

to se meni događalo,sigurno ti neko krade net

koji modem imas??

Premajzlin=xF
15 godina
neaktivan

odakle si ti?

15 godina
neaktivan
Internet

ja ili rebelsi

Premajzlin=xF
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Internet

nije to do modema, vi se svi javljate a niko nezna promijenit lozinku xD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Internet

rebelsy

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
obama kaže...

nije to do modema, vi se svi javljate a niko nezna promijenit lozinku xD

ovako

moras otici do svojega profila,i tamo ti pise da promjenis lozinku,i to ti je to

Premajzlin=xF
15 godina
neaktivan
Internet

vidio sam i ja to xD al kad to uradis nece mi radit internet nikako treba nekako preko kompa uc u modem i tamo to namjestit.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
obama kaže...

vidio sam i ja to xD al kad to uradis nece mi radit internet nikako treba nekako preko kompa uc u modem i tamo to namjestit.

eh,probaj prvo uci u modem

http://192.168.1.1/

pass:user

neznam jel si probo vec to??

Premajzlin=xF
15 godina
neaktivan
nemoze problem loading page
15 godina
neaktivan
Internet

ti sigurno nije upaljen wireless,jer se to cesto desava pa ljudi misle da ima neko hakira profil

Premajzlin=xF
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Internet

ajd ti pogledaj jel ti na ruteru upaljena WLAN lampica (jel svjetli zeleno?) ako je .. znaci da dijelis okolo signal i da ti se neko lako moze spojit .. 

nazovi sluzbu za korisnike pa ih pitaj kako zastititi WLAN ili u suprotnom iskljuciti ga ako ga ne koristis ....

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 0:15 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

ajd ti pogledaj jel ti na ruteru upaljena WLAN lampica (jel svjetli zeleno?) ako je .. znaci da dijelis okolo signal i da ti se neko lako moze spojit .. 

ali pazi ovo,i da mu je upaljeni wlan nemoze uci u izbornik modema.

Premajzlin=xF
15 godina
neaktivan
Internet

nemora mi nitko hakirat profil oni tamo u pošti znaju moju lozinku u frend mi igra po 5 sati dnevno isti mu net ko u mene wireeles sve isto samo sto je on promijenio lozinku i nikad neprekoraci.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i meni je isto bilo!!ja igram cod2 i samp !! tu i tamo poslusam neku pjesmu odem na face i eto 10gb

imas li server svoj na cod2 tj. da si admin !? moze bit da ti od toga previse skida

15 godina
neaktivan
Internet

imam server al nije na mom kompu samo upravljam njime preko rcon toola...

...dovedite mi poštenog političara pa ću ja vama dovesti nevinu kurvu...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prvo na toj stranici telnet.ba izmjeni lozinku,zatim idi na 192.168.1.1,username je "user",a pass 0000.Sad tu u meniju pronađi internet connection(tamo gdje upisuješ username i lozinku) i umjesto stare lozinke upises novu...ak nisi skužil stavit cu ti sutra sliku

tu upises username i novu lozinku tu upises username i novu lozinku
Muthaphuckk Dre Muthaphuckk Snoop Muthaphuckk Death Row Yo, and here comes my left blow 'cuz i'm the E-A-Z-Y-E and this is the season to let the Real muthafuckin G's in
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 15:40 (al zagorec).
15 godina
neaktivan
Internet

ajd hvala al vec mi ju je promijenio jedan al hvala opet ce mi trebat....

...dovedite mi poštenog političara pa ću ja vama dovesti nevinu kurvu...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice